Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri

• @levent-akay, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

Merhabalar sn @crazycells mülakatla ilgili sizlere bir sorum olacak. Mülakat için aldığımız banka hesap dönümünde kredi borcu görünür mü ve görünürse bu bizim için bir sorun yaratır mı?

Hesap dökümünde banka kredi/kart borcunuz gözükmez. Tüm hareketler ve en sonda bakiyeniz yazar.

• @erkand sağlık muayenesi sonucu bir gün sonra mı çıkıyor , sonuçları bizim yerimize başkası alabilir mi ?

• @funnelweb Çok güzel okurken yüzümde gülümseme oldu ve her derin nefes aldım dediğiniz yerde istemsizce derin bir nefes çektim içime bundan sonraki sürecin pürüzsüz ve sizin için mutlu geçmesini diler mülakat deneyimlerinizi beklemekteyiz , bu arada ne kadar bir miktar göstereceksiniz bankada aşağı yukarı?

• ⭐⭐

@nihat26, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

@erkand sağlık muayenesi sonucu bir gün sonra mı çıkıyor , sonuçları bizim yerimize başkası alabilir mi ?

Evet size söylüyorlar ertesi gün gidip alabiliyorsunuz eğer başkası alacaksa onu da bildirmeniz gerekiyor

• @tolgahansayan Hayırlı olsun, bol şans.

• @smartcells Merhabalar - Bu noktada bir şey sormak istiyorum. Sağlık muayenesi olmadan (gerçi yazdığınızdan bu anlaşılıyor ama) mulakatta vizenizi onaylayabiliyorlar mı? Yani sağlık raporunu beklemeden vizeniz ok, ama pasaporta basılması için sağlık raporunu bekliyoruz manasında mı bir onay?

• @funnelweb geçmiş olsun. Umarım vizenizide sorunsuz alırsınız. Benim merak ettiğim zatürre geçirdiniz mi diye sormuş olmaları. Acaba geçirmiş olunca sorun mu teşkil ediyor. Yıllar evvel ben geçirdim. Bu bir sorun mu acaba.

• ⭐⭐⭐⭐

@koc2022, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

@smartcells Merhabalar - Bu noktada bir şey sormak istiyorum. Sağlık muayenesi olmadan (gerçi yazdığınızdan bu anlaşılıyor ama) mulakatta vizenizi onaylayabiliyorlar mı? Yani sağlık raporunu beklemeden vizeniz ok, ama pasaporta basılması için sağlık raporunu bekliyoruz manasında mı bir onay?

Evet, dediğiniz şekilde oluyor. Sağlık raporunun olmaması mülakata girmeye ve vize kararının verilip onaylanmasına engel değil. Vize onayı sağlık raporundan bağımsız. Fakat vizenin basılması için sağlık raporu şart. O olmadan basmazlar.

• @beceke teşekkürler

• @erkand merhaba , benim de 3 Martta Unganlar’da randevum var ve 6 sene önce ben de deviasyon ameliyatı olmuştum bununla ilgili herhangi bir belge götürmek gerekiyor mu ?

• @smartcells Teşekkürler.

• @muhtaradana Çok teşekkürler.

• @gokhanbagatur Teşekkürler, umarım herkes hayallerine kavuşur.

• @orhan-cabarov Teşekkürler.

• Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle DV süresindeki herkese bolca şans ve sabır dilerim. Bu sürecin en önemli parçası -tüm deneyimli dostların da paylaştığı gibi- sakin kalıp beklemek, beklemek ve beklemek.

Ben de bekleyen arkadaşların heyecanını ve sürece olan inancını diri tutmak maksadıyla, Amerikan vize sağlık taraması, sağlık raporu ve aşılama ilgili deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Daha önceki deneyimlerden farklı bir durum ile karşılaşmadığım için deneyimini paylaşan herkese bu kapsamda teşekkür etmek isterim.

Randevu saatinden yarım saat kadar önce Atatürk Bulvarı üzerindeki (ve Kuğulu Park'ın hemen yanındaki) binaya giriş yaptım. Öncelikle birazdan bahsedeceğim tüm işlemlerin aradaki beklemeler dahil toplam 120 dk sürdüğünü, hem Ungan hem de Düzen'deki herkesin ultra saygılı ve nazik davrandığını paylaşmalıyım. Rahat olun :)

Kliniğe girdikten sonra çok geçmeden danışmadaki personele 48 saat içerisinde sonucu açıklanmış olan Covid-19 PCR testi, Covid-19 dahil tüm aşı kartları ve aşı pasaportu, pasaportumu ve DS260 confirmation page i teslim ettim.

Belgeleri verdikten sonra aynı binadaki Düzen Lab.a yönlendirildim, kan tahlili ve radyolojik tarama için 47.5 dolar verdim. 50 doların üstünü TL olarak aldım :)
    Sonrasında Ungan desk e döndüm ve 40 dk kadar sonra muayene için gelmem istendi.

Bir kahve molasının ardından kliniğe geri döndüm, yine çok geçmeden Prof.Dr.Mehmet UNGAN'ın odasında genel muayeneden geçtim ve kaş ile göz arasında aşılar vuruldu. O kadar hızlı yaşandı ki ne oluyor derken 2 mi 3 mü anlamadım :) Sonrasında sormaya da utandım ama faturda 3 aşı olduğunu gördüm :) Muayene öncesinde iç çamaşırınız kalacak şekilde hazırlanıp bir önlük giyeceksiniz. Bunun öncesinde boy, kilo ve ateş kontrolü yapılacak.
    Genel sağlık, seyahat, biraz da kariyer ile ilgili kısa ve samimi sohbet sonrası danışmaya yönlendirildim ve burada 250 dolar ödeme yaptım. Fatura e-posta adresime yönlendirildi. Raporu alacak olan arkadaşımın bilgilerini paylaşarak merkezden ayrıldım.

Dilerim en kısa sürede mülakat deneyimlerimizi de hepimiz paylaşıyor oluruz. Selamlar.

• @kryptonite Geçmiş olsun. Raporu mülakattan önce kendiniz de teslim alabilirsiniz aslında.
    Mülakatta bol şanslar!

• @aysenurenc, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

@erkand merhaba , benim de 3 Martta Unganlar’da randevum var ve 6 sene önce ben de deviasyon ameliyatı olmuştum bununla ilgili herhangi bir belge götürmek gerekiyor mu ?

Ameliyata dair elinizde olan tüm belgeleri raporları götürün. Doktor şööyle bir gözden geçirmek isteyebilir. Belge falan yoksa sözlü ifade edersiniz.

• @ezgilera Teşekkürler! Şehir dışından geleceğim için ofis saatlerine denk gelemediğimden arkadaşımı yönlendirdim :)

• ⭐⭐

@aysenurenc, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

@erkand merhaba , benim de 3 Martta Unganlar’da randevum var ve 6 sene önce ben de deviasyon ameliyatı olmuştum bununla ilgili herhangi bir belge götürmek gerekiyor mu ?

Elinizde belge varsa götürebilirsiniz yoksa da orada size sorulduğunda söylerseniz bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, bol şans.

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

• DV2025 Mülakat Deneyimleri

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    3k
    2
    15 Oy
    3k İleti
    202k Bakış
    Peyk74P
    @caner1245, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri @EzgiLera Merhaba aslında yazılım linkli şekilde veriyor sayfa sayısı fazla olduğu için linksiz halini hazırlatmıştım. Linkli versiyon ile update edebiliriz Bu şekilde geri dönüşlerle daha işlesel hale getirebiliriz. Eline sağlık teşekkürler benim de aklıma mülakat yerine göre bir düzenleme olabilir mi diye gelmişti ama :)
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • [Arşiv] Sayilarla DV2020

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    359
    0 Oy
    359 İleti
    30k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • 7 Oy
    4k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k