[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Merhaba bir şeyi merak ediyorum..Bir sonraki mülakat tarihleri için acaba ne zaman mail atarlar önceki senelerde toplu gelen mülakat mailleri arasında çok zaman var mıydı??
-
@svlylcn28 gecen sene sadece 1 kere toplu mülakat geldi diyebiliriz, diğeri 9 eylül kararları sonrası dağıtılan mülakatlardi. ona pek toplu mülakat demek doğru olmaz.
aslolan, mülakatlarin her ay düzenli olarak dagitilmasidir zaten.
her ay açıklanan bülten sonrası ilgili caselere mülakat verilerek ilerlemeleri gerek.kisaca; toplu mülakat beklemek yerine; her ay düzgün mülakatlar beklemek en doğrusu olacaktır.
-
Bu ileti silindi! -
@mia, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar unganlardan randevu alirken randevu tarihinizden kac gun onceye aliyorsunuz.mesela bizim randevu tarihi 3 mart .31 marta randevu alsam rapor 2 günde cikarmi acaba?
Verdiğiniz tarihlerden hiç bir şeyden anlamadım.
Mülakatınız 3 Mart
31 Mart'a sağlık muauenesine randevu alsanız mülakat tarihinden 28 gün sonra mı sağlık muayenesine girmek istiyorsunuz?
31 Şubat demek istediyseniz 31 Şubat diye bir şey yok. 30 şubat da. -
@smartcells, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar unganlardan randevu alirken randevu tarihinizden kac gun onceye aliyorsunuz.mesela bizim randevu tarihi 3 mart .31 marta randevu alsam rapor 2 günde cikarmi acaba?
Verdiğiniz tarihlerden hiç bir şeyden anlamadım.
Mülakatınız 3 Mart
31 Mart'a sağlık muauenesine randevu alsanız mülakat tarihinden 28 gün sonra mı sağlık muayenesine girmek istiyorsunuz?
31 Şubat demek istediyseniz 31 Şubat diye bir şey yok. 30 şubat da.Şubat 28 çekiyor. 🙃
-
Arkadaşlar merhaba, Ais kaydını yaparken kurye sayfasında sadece İstanbul ve Ankara seçenekleri mevcut, vizemizi bu PTT adreslerinden bizzat mı almamız gerekiyor. Bizzat alma imkanı yoksa ücretli olarak kendi adresimize gönderilmesini seçebiliyoruz sanırım değil mi?
-
@ping-pong 🤣heyecandan yanlis yazmışım. Kusura bakmayin.randevumuz 3 mart.28 subata saglik randevusu alsak 3 marta kadar raporu alabilirmiyiz?
-
Saglik randevusu alirken abd de ki adres gercek bir adres mi olmali.ya da sehir adi versek yeterli olur mu?
-
@mha hayırlı olsun yeni hayatınız, harika oldu sabırla beklerken...acaba neye göre davet geliyor benim 37XX numara, acaba evrak gönderim tarihine göre mi çağılıyor şanslı arkadaşlar, benim ki de; at KCC olarak görünüyor
-
@burakbas01_ merhaba, bildiğim kadarı ile confirmation number, ad soyad doğum tarihi ve ülke bilgilerini girmeniz gerekiyor, ve size otomatik bir mail dönüşü oluyor. Ama sanırım artık oraya yazmamızı gerektirecek bir şey kalmadı, randevular başladı. Benim de 3XXX almadım henüz, bekleyeceğiz
-
Konsolosluk randevusu alanları tebrik ederim. Darısı başımıza inşallah :)
-
Herkese iyi geceler, uzun zamandır giriş yapamamıştım foruma. Ben de mülakat tarihi aldığımı belirtmek ve destek veren herkese teşekkür etmek isterim. Umarım herkes sorunsuz bir şekilde vizesine kavuşur :)
-
Saglik randevusu alirken abd de ki adres gercek bir adres mi olmali.ya da sehir adi versek yeterli olur mu?
Greencardinizin gideceği adresi yazmaniz daha uygun olur
-
@rosenrot, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Herkese iyi geceler, uzun zamandır giriş yapamamıştım foruma. Ben de mülakat tarihi aldığımı belirtmek ve destek veren herkese teşekkür etmek isterim. Umarım herkes sorunsuz bir şekilde vizesine kavuşur :)
Merhaba, hayırlı olsun!
Sağlık testinde ve Mülakatta yaşadıklarınızı dinlemeyi cok isteriz. 😊 -
@myym Merhaba, sizin CN çok iyi. Fakat bu toplu mülakatlar current olan ve DS-260'ı 1 Haziran öncesinde gönderilen numaralara dağıtıldı. Siz biraz geç göndermişsiniz, şimdilik beklemeniz gerekiyor gibi gözüküyor. Bir sonraki toplu mülakatta size de sıra geleceğini düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun.
-
@stiff, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@myym Merhaba, sizin CN çok iyi. Fakat bu toplu mülakatlar current olan ve DS-260'ı 1 Haziran öncesinde gönderilen numaralara dağıtıldı. Siz biraz geç göndermişsiniz, şimdilik beklemeniz gerekiyor gibi gözüküyor. Bir sonraki toplu mülakatta size de sıra geleceğini düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun.
Sizin mülakat tarihide gelir bu hafta galiba
-
@erkand Henüz current olmadım ki, 13500 oldu en son. Bu ay Mart ayının current olan numaraları açıklansa bile 16000'lere sıra geleceğini düşünmüyorum. Umarım gelir, çok umutlandık. Çok teşekkürler.
-
@stiff, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@erkand Henüz current olmadım ki, 13500 oldu en son. Bu ay Mart ayının current olan numaraları açıklansa bile 16000'lere sıra geleceğini düşünmüyorum. Umarım gelir, çok umutlandık. Çok teşekkürler.
Nasıl daha olmadınız mı 🙄 sanki 14k larda birisi mülakat tarihi almisti diye duydum, umarim hakkinizda hayirlisi olur ben alacağinizi düşünüyorum öyle de olur umarım
-
Merhabalar arkadaşlar bir sorum olacaktı ais kaydı yapmaya çalıştığımda ds 260 numarası soruyor bu numarayı nereden bulacağım bilgisi olan varsa yardım edebilirse çok sevinirim
-
@erkand çok teşekkürler; tabii ki, hele bir atlatalım o aşamaları da :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum