Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Saglik randevusu alirken abd de ki adres gercek bir adres mi olmali.ya da sehir adi versek yeterli olur mu?


  • @mha hayırlı olsun yeni hayatınız, harika oldu sabırla beklerken...acaba neye göre davet geliyor benim 37XX numara, acaba evrak gönderim tarihine göre mi çağılıyor şanslı arkadaşlar, benim ki de; at KCC olarak görünüyor


  • @burakbas01_ merhaba, bildiğim kadarı ile confirmation number, ad soyad doğum tarihi ve ülke bilgilerini girmeniz gerekiyor, ve size otomatik bir mail dönüşü oluyor. Ama sanırım artık oraya yazmamızı gerektirecek bir şey kalmadı, randevular başladı. Benim de 3XXX almadım henüz, bekleyeceğiz


  • Konsolosluk randevusu alanları tebrik ederim. Darısı başımıza inşallah 🙂


  • Herkese iyi geceler, uzun zamandır giriş yapamamıştım foruma. Ben de mülakat tarihi aldığımı belirtmek ve destek veren herkese teşekkür etmek isterim. Umarım herkes sorunsuz bir şekilde vizesine kavuşur 🙂

  • ⭐⭐

    @mia, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Saglik randevusu alirken abd de ki adres gercek bir adres mi olmali.ya da sehir adi versek yeterli olur mu?

    Greencardinizin gideceği adresi yazmaniz daha uygun olur

  • ⭐⭐

    @rosenrot, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Herkese iyi geceler, uzun zamandır giriş yapamamıştım foruma. Ben de mülakat tarihi aldığımı belirtmek ve destek veren herkese teşekkür etmek isterim. Umarım herkes sorunsuz bir şekilde vizesine kavuşur 🙂

    Merhaba, hayırlı olsun!
    Sağlık testinde ve Mülakatta yaşadıklarınızı dinlemeyi cok isteriz. 😊


  • @myym Merhaba, sizin CN çok iyi. Fakat bu toplu mülakatlar current olan ve DS-260'ı 1 Haziran öncesinde gönderilen numaralara dağıtıldı. Siz biraz geç göndermişsiniz, şimdilik beklemeniz gerekiyor gibi gözüküyor. Bir sonraki toplu mülakatta size de sıra geleceğini düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun.

  • ⭐⭐

    @stiff, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @myym Merhaba, sizin CN çok iyi. Fakat bu toplu mülakatlar current olan ve DS-260'ı 1 Haziran öncesinde gönderilen numaralara dağıtıldı. Siz biraz geç göndermişsiniz, şimdilik beklemeniz gerekiyor gibi gözüküyor. Bir sonraki toplu mülakatta size de sıra geleceğini düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun.

    Sizin mülakat tarihide gelir bu hafta galiba


  • @erkand Henüz current olmadım ki, 13500 oldu en son. Bu ay Mart ayının current olan numaraları açıklansa bile 16000'lere sıra geleceğini düşünmüyorum. Umarım gelir, çok umutlandık. Çok teşekkürler.

  • ⭐⭐

    @stiff, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @erkand Henüz current olmadım ki, 13500 oldu en son. Bu ay Mart ayının current olan numaraları açıklansa bile 16000'lere sıra geleceğini düşünmüyorum. Umarım gelir, çok umutlandık. Çok teşekkürler.

    Nasıl daha olmadınız mı 🙄 sanki 14k larda birisi mülakat tarihi almisti diye duydum, umarim hakkinizda hayirlisi olur ben alacağinizi düşünüyorum öyle de olur umarım


  • Merhabalar arkadaşlar bir sorum olacaktı ais kaydı yapmaya çalıştığımda ds 260 numarası soruyor bu numarayı nereden bulacağım bilgisi olan varsa yardım edebilirse çok sevinirim


  • @erkand çok teşekkürler; tabii ki, hele bir atlatalım o aşamaları da 🙂


  • @hedonline DS-260'ı submit ettikten sonra aldığınız confirmation page de en altta sağda barkodlu A ile başlayan numara, zaten hemen üstte de Confirmation No: olarak yazıyor aynı numara.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mia iyi akşamlar gittiğin tarihten bir gün sonra saat 16.00 dan sonra alabilirsin


  • merhaba. Mülakat tarihini aldık.3 mart. darısı bekleyenlere. bir sorum var. ds 260 formunda eşim için green card istememiştik. daha sonra yapabiliyoruz diye. mülakat tarihi yazısında eşim ve çocuklarımın adı da var. sorum şu. kararımızı değiştirdik eşimi de sğrece katmak istiyoruz şimdi. green card işlemlerini (sağlık raporu, belgeler randevu vs.) eşim için de sürdürsem geç kalmış olur muyum. ya da bunun için ne yapmalıyım. Cevaplayan üstadlar için şimdiden çok teşekkür ederim.

  • ⭐⭐⭐

    @mirali-doğan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    merhaba. Mülakat tarihini aldık.3 mart. darısı bekleyenlere. bir sorum var. ds 260 formunda eşim için green card istememiştik. daha sonra yapabiliyoruz diye. mülakat tarihi yazısında eşim ve çocuklarımın adı da var. sorum şu. kararımızı değiştirdik eşimi de sğrece katmak istiyoruz şimdi. green card işlemlerini (sağlık raporu, belgeler randevu vs.) eşim için de sürdürsem geç kalmış olur muyum. ya da bunun için ne yapmalıyım. Cevaplayan üstadlar için şimdiden çok teşekkür ederim.

    [email protected] adresinden Ankara konsolsoluğuna email atarak DS260'ınızı açtırma talebinde bulunun. Bu email'de kazananın-ad soyad, Case No ve doğum tarihi Ay/Gün/Yıl olarak belirtilmek zorunda, yoksa açmazlar. Siz, eşiniz ve çocuklarınız için ayrı ayrı DS260 olması gerekiyor. Olmayan varsa "Add Applicant" yaparak yeni bir tane oluşturun olmayanlar için. Sonra bütün DS260'ları baştan sona gözden geçirerek ve herkes gidecekmiş gibi yeniden düzenleyip gönderin. Hepsinin statüsü COMPLETED olsun.

    Bu DS260'ı ekleme/düzenleme işlemi yapıp gönderdikten sonra mülakata girecek herkes için sağlık muayenesi ve AIS kaydı işlemini tamamlayın.
    Mülakata herkes için gerekli ervakları toparlayarak gidin.


  • @smartcells teşekkür ederim.


  • @ayvalik10 teşekkür ederim


  • Sn. @smartcells @gucarslan

    Sayın ABD Göçmen Vize Başvuru Sahibi,

    Ankara da yer alan Göçmen Vize Konsolosluk Bölümü tüm göçmen vize başvuru sahiplerinin belirlenmiş mülakatlarına katılmadan önce randevu kayıtlarını yapmalarını önerir.

    Kayıt sürecini tamamlamadığınız için bu elektronik postayı almış bulunmaktasınız. Kayıt işleminizi tamamlamak için lütfen bu linke tıklayınız …..

    Randevu kayıt işleminizi yaparken aynı dosya numarasını kullanarak lütfen birden fazla kayıt oluşturmayınız. Vizeye dahil olacak kisiler asıl başvuru sahibi hesabına eklenmelidir.

    Bu işlemi randevu tarihinizden önce tamamlamazsanız, başvuru işlem sürecinizde gecikmeler yaşanabilir.

    Saygılarımızla,
    GDIT Vize Bilgi Servisi

    Böyle bir mail geldi bu nedir ne yapmam gerek ais kaydı mı bu?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

45
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum