ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)
-
@onboard, içinde söyledi: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)
@knnrn Hayirli olsun. 29 ocak Cumartesi gunune geliyor, sadece merakimdan soruyorum Haftasonlari da USCIS ofisleri calisiyorlar mi?
Çalışmadıkları bir güne randevu vermezler diye düşünüyorum :)
-
@knnrn gözünüz aydın, tebrik ederim.
vatandaşlığınız şimdiden hayırlı olsun, darısı bekleyen herkese inşallah. -
Arkadaslar merhaba,
Tekrardan yaziyorum ancak kisa bir sorum olacak burada ki yazismalardan gordugum irs den transcript gerekirse diye islem yapmaya basladim. Benim driver licence uzerinde oturdugum adres yillardir sadece apt numarasi degisti bende ehliyette duzeltme yapmadim. Illa yaptirmam gerekir mi yada yaptirmasam beni ugrastircak bir detay midir vatandaslik basvuru surecinde?
Tesekkurler
-
@ayleen, içinde söyledi: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)
Arkadaslar merhaba,
Tekrardan yaziyorum ancak kisa bir sorum olacak burada ki yazismalardan gordugum irs den transcript gerekirse diye islem yapmaya basladim. Benim driver licence uzerinde oturdugum adres yillardir sadece apt numarasi degisti bende ehliyette duzeltme yapmadim. Illa yaptirmam gerekir mi yada yaptirmasam beni ugrastircak bir detay midir vatandaslik basvuru surecinde?
Tesekkurler
Normalde adres değişikliği durumunda ehliyeti değiştirmek gerekiyor. Çok kısa bir işlem, Texas için 11 dolar ücreti var. Biz her adres değişikliği için gidip yeni ehliyet aldık. Vatandaşlık başvurusunda ehliyet üzerinde güncel adresiniz yazması daha iyi olur.
-
1- 1,5 ay sonra civic testim var, inşallah sorunsuz geçer. Henüz belge elime ulaşmadı. Sistemden kontrol ettim.
- Sisteme upload ettiğim bütün belgeleri götürmem gerekiyor sanırım?
- Sistem 14 ay gösteriyor. Yemin töreni beklemek bu kadar uzun sürmez diye düşünüyorum ama emin de olamıyorum. California her zaman sorunlu genelde. 😣 Ca’da tecrübe edinen arkadaşlar var ise paylaşırsalar sevinirim. -
Mutlu son :)

-
@knnrn tebrikler, gozunuz aydin :hugging_face:
-
@knnrn Tebrikler! Darisi bizim basimiza :)
-
@tugba tubiş çok sevindim 😍❤️ bize de Biometrik randevusu geldi😍 26 Ocak’ta başvurduk, 29 Ocak’ta randevu maili geldi🥸
-
@Tugba @gizemyavuz92 hayirli olsun. Umarim bugunlere bizde ulasiriz. Daha 2 senemiz kaldi. @knnrn Kardes tekrar tebrikler. Sen isim degisikligi yaptin mi ? Eger isim degisikligi yaparsak ne kadar sure normal prosedure gore uzuyor ? Bir bilgin varmi
-
@redsat2000 Hayır, yapmadım.
-
@gizemyavuz92, içinde söyledi: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)
@tugba tubiş çok sevindim 😍❤️ bize de Biometrik randevusu geldi😍 26 Ocak’ta başvurduk, 29 Ocak’ta randevu maili geldi🥸
Sağol beybisi 🥰 size de hayırlı olsun. Asıl mevzu interview sonrasındaki bekleme süresi, 14 ay diyor sistem 🥸 Sizin orası buradan hızlı, siz benden önce and içersiniz kesin 🥶
-
@tugba, içinde söyledi: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)
@gizemyavuz92, içinde söyledi: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)
Sağol beybisi 🥰 size de hayırlı olsun. Asıl mevzu interview sonrasındaki bekleme süresi, 14 ay diyor sistem 🥸 Sizin orası buradan hızlı, siz benden önce and içersiniz kesin 🥶
İnşallah hepimiz için en hızlı şekilde olur biter, beklemenin her türlüsü sancılı canım😀 bizde bekleme 18 ay diyordu mailden sonra 16 ya düştü. Bence sen o kadar beklemezsin, ortalama bir süre veriyor sanırım
-
@knnrn Tebrikler
-
@tugba Yemin töreni randevusu verildiğinde benim sistemimde de 13 ay görünüyordu. Oradaki süreler çok anlamlı değil.
-
@knnrn Tebrikler 😊
-
Merhabalar,
Ben abd vatandaşıyım eşim amerikada 3 yılını doldurdu. Şimdi onun için online başvuru yapıyorum. Evlilik belgesi istiyorlar, mevcut evlilik cüzdanının fotokopisi yeterli mi? Ya da nufüs müdürlüğünden alınan formul b ( çok dilli evlilik kaydı) olur mu? Bunlar olmazsa nasıl bişey yapmam gerekir? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. -
Selamlar.
Toplamda kaç soru soruluyordu? Veya bu officer göre değişiyor mu? -
@tugba 100 soruluk testin icinden 10 tane seciyorlar, 6 tanesini dogru bilmeniz gerekiyor. ama heralde officer'a gore degisiyor. bana 3 tane sordu, hepsini ezberledinmi dedi, -evet deyince baska sormadi. yes-no sorularda da ayni sekilde 3-4 tane sordu ( hic anlam ve aciklama sormadi) . bunu da mi ezberledin dedi, ona da evet deyince , tebrikler deyip interview bitirdi.
-
Hadi bana da kolay olsun inşallah 😬
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum