Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)

• @knnrn Evet sonunda r-11 formu doldurdum adresi değiştirdim umarım hemen gelir başka bir şey yapmama gerek var mı request diye yapmıştım.

• Tekrardan merhabalar adres değişikliği ve kartı yeniden talep ettim aklıma takılan bir soru var Turkiyeye gitme ihtimalim olabilir o yüzden bu soruyu sormak istedim ben kendim usics merkezine gidip kendim alsam böyle bir şey olabilirmi cevap verirseniz çok sevinirim

• @sakaryalı93, içinde söyledi: Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)

Tekrardan merhabalar adres değişikliği ve kartı yeniden talep ettim aklıma takılan bir soru var Turkiyeye gitme ihtimalim olabilir o yüzden bu soruyu sormak istedim ben kendim usics merkezine gidip kendim alsam böyle bir şey olabilirmi cevap verirseniz çok sevinirim

Böyle bir uygulamaları olduğunu hiç duymadım. Kartınız postayla gönderilecek. Türkiye'ye gitmenizde bir sakınca yok. Vizeniz bir yıl boyunca kart yerine geçiyor.

• @knnrn çok teşekkürler.

• @sakaryalı93, içinde söyledi: Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)

Tekrardan merhabalar adres değişikliği ve kartı yeniden talep ettim aklıma takılan bir soru var Turkiyeye gitme ihtimalim olabilir o yüzden bu soruyu sormak istedim ben kendim usics merkezine gidip kendim alsam böyle bir şey olabilirmi cevap verirseniz çok sevinirim

Baska bir merkezde basilip size postalaniyor, o nedenle gidip karti isteyemezsiniz. Ama elinizde kart yoksa ve vizenizin suresi biterse o durumda USCIS merkezlerinden "I-551 stamp" talep edebilirsiniz.

• merhaba, AR 11 formunda ABD disinda bir adres belirtmek mumkun mu?
    Su anda ABD disindayim. ABD'ye ilk giriste verdigim adres kiraya verildi. Adres degisikligi konusunda ne yapmaliyim?

• @Vito, içinde söyledi: Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)

merhaba, AR 11 formunda ABD disinda bir adres belirtmek mumkun mu?
    Su anda ABD disindayim. ABD'ye ilk giriste verdigim adres kiraya verildi. Adres degisikligi konusunda ne yapmaliyim?

Hayir, sadece ABD icinde bir adres verebilirsiniz.

• Merhaba 20 gün önce giriş yaptım. SSN konsolosluk ta beyan ettiğim adrese geldi. Greencard ise daha basilmadi. Kontrol için uscis sitesine girdiğimde şehir kısmına yanlış yer yazmisim. Sizce ar 11 doldurup adres düzeltmeli miyim yoksa biraz daha mi beklemeliyim. Şuan Turkiyedeyim.

• @tolgahan, içinde söyledi: Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)

Merhaba 20 gün önce giriş yaptım. SSN konsolosluk ta beyan ettiğim adrese geldi. Greencard ise daha basilmadi. Kontrol için uscis sitesine girdiğimde şehir kısmına yanlış yer yazmisim. Sizce ar 11 doldurup adres düzeltmeli miyim yoksa biraz daha mi beklemeliyim. Şuan Turkiyedeyim.

Duzeltip dogru adresi yazmanizi tavsiye ederim.

• Herkese merhabalar, UCSIS sitesinde profile sayfasinda resident adres ve mailing adres bolumunu kendimiz degistirip guncelleyebiliyoruz. Bu durumda yine de AR - 11 formunu doldurup gondermemiz gerekiyor mu. Eger gerekiyorsa profile sayfasindaki mailing ve resident adres nedir, ne ise yariyor. Bilgisi olan var mi acaba?

Ben 28 gun once giris yaptim. Green card ucretini giriste degil, 28 gun sonra yani bugun odedim. Su anda sadece UCSIS profile sayfasindaki adresimi guncelledim. Acaba green card im bu adrese gelir mi?

Not: 28 Gundur SSN numaram gelmedi, green card ucretini odemedigim icin gelmedigini dusunuyorum. Diger bir olasilikta adres olarak PO box vermistim, belki ondan teslim etmemis olabilirler diye de dusunuyorum

• @crazycells ar11 formunu göndermeye calistigimda usps den adres alınamadı hatası aliyorum. Bu yüzden formu gonderemiyorum.usps ye kayıt oldum 10 dk sonra onlarda adres değişikliğini kabul etmedi diye mail atmış.

• @tolgahan adresi kabul ettirdim sonunda. Usps de ardından kabul etti. Format olarak usps den dogrulatabilir bu sorunu yasayan arkadaşlar üye olup

• @crazycells Merhaba, ben yaklaşık 6 aydır yaşadığım adresten başka bir yere taşınıyorum dolayısıyla ilerde vatandaşlıkla ilgili sıkıntı yaşamamak için adresimi güncellemek istiyorum fakat sizin paylaştığınız mesajdaki adımları takip etmeme rağmen online olarak AR-11 formu doldurabileceğim bir yer göremedim, herhangi bir değişiklik mi oldu acaba? Ya da e-verify diye bir kısım var orayı mı ilk açmam gerekiyor? Bir de adres değişikliklerini yapmasak, unutsak vs ilerde bütün şartlarına yerine getirdiğimiz halde sırf bu yüzden sürecin aksaması veya olmaması gibi bir durum olabilir mi? Teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ozn, içinde söyledi: Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)

@crazycells Merhaba, ben yaklaşık 6 aydır yaşadığım adresten başka bir yere taşınıyorum dolayısıyla ilerde vatandaşlıkla ilgili sıkıntı yaşamamak için adresimi güncellemek istiyorum fakat sizin paylaştığınız mesajdaki adımları takip etmeme rağmen online olarak AR-11 formu doldurabileceğim bir yer göremedim, herhangi bir değişiklik mi oldu acaba? Ya da e-verify diye bir kısım var orayı mı ilk açmam gerekiyor? Bir de adres değişikliklerini yapmasak, unutsak vs ilerde bütün şartlarına yerine getirdiğimiz halde sırf bu yüzden sürecin aksaması veya olmaması gibi bir durum olabilir mi? Teşekkür ederim.

https://www.uscis.gov/ar-11

Bu adrese girip "File Online" yazan yere tıklayın.
    Her adres değişikliğini 10 gün içinde bildirmek zorundasınız. Online bildirim 5 dakika sürmüyor. Göçmenlik yasası bunu gerektiriyor. Yasalara uymazsam ne olur diye mi soruyorsunuz? Vatandaşlık alamayabilirsiniz veya göçmenlik süreniz bittiğinde yenileyemeyebilirsiniz.

• Ar-11 formundan adres değiştirdikten sonra.ABD mesai saatinde
    +1 800-375-5283 uscis i arayın. Oto Robota "request info pass " söyleyin. Hemen Görevliye bağlanıp konuyu paylaşın.çok yardımcı oluyorlar ve sabirlilar. Görevli telefonu açınca kendi id sini söylüyor onuda kaydedin

• crazycellsC crazycells bu başlıktan bahsetti

• @ekop10, içinde söyledi: Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)

Herkese merhabalar, UCSIS sitesinde profile sayfasinda resident adres ve mailing adres bolumunu kendimiz degistirip guncelleyebiliyoruz. Bu durumda yine de AR - 11 formunu doldurup gondermemiz gerekiyor mu. Eger gerekiyorsa profile sayfasindaki mailing ve resident adres nedir, ne ise yariyor. Bilgisi olan var mi acaba?

Ben 28 gun once giris yaptim. Green card ucretini giriste degil, 28 gun sonra yani bugun odedim. Su anda sadece UCSIS profile sayfasindaki adresimi guncelledim. Acaba green card im bu adrese gelir mi?

Not: 28 Gundur SSN numaram gelmedi, green card ucretini odemedigim icin gelmedigini dusunuyorum. Diger bir olasilikta adres olarak PO box vermistim, belki ondan teslim etmemis olabilirler diye de dusunuyorum

Eger bekleyen bir dosya varsa o durumda AR-11'i de guncellemenizi tavsiye ederim. Belgeler ve kartlar basvuru sirasinda verilen adrese gonderilir, USCIS hesabinizdaki adresi guncellemek bu dosyadaki adresi otomatik olarak guncellemez.

Ama AR-11 formunu doldurarak ilgili dosyadaki adresleri degistirebilirsiniz.

• @knnrn Kenan bey merhabalar ilk verdiğiniz link e tıkladıgımızda barkod numarası istiyor dekont numarası daha dogrusu bu dekont numarasını nereden temin ediyoruz

• @knnrn, içinde söyledi: Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)

@ozn, içinde söyledi: Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)

@crazycells Merhaba, ben yaklaşık 6 aydır yaşadığım adresten başka bir yere taşınıyorum dolayısıyla ilerde vatandaşlıkla ilgili sıkıntı yaşamamak için adresimi güncellemek istiyorum fakat sizin paylaştığınız mesajdaki adımları takip etmeme rağmen online olarak AR-11 formu doldurabileceğim bir yer göremedim, herhangi bir değişiklik mi oldu acaba? Ya da e-verify diye bir kısım var orayı mı ilk açmam gerekiyor? Bir de adres değişikliklerini yapmasak, unutsak vs ilerde bütün şartlarına yerine getirdiğimiz halde sırf bu yüzden sürecin aksaması veya olmaması gibi bir durum olabilir mi? Teşekkür ederim.

https://www.uscis.gov/ar-11

Bu adrese girip "File Online" yazan yere tıklayın.
    Her adres değişikliğini 10 gün içinde bildirmek zorundasınız. Online bildirim 5 dakika sürmüyor. Göçmenlik yasası bunu gerektiriyor. Yasalara uymazsam ne olur diye mi soruyorsunuz? Vatandaşlık alamayabilirsiniz veya göçmenlik süreniz bittiğinde yenileyemeyebilirsiniz.

Merhabalar. Ben de adresimi değiştirmek istiyorum fakat "Have you filed an immigration-related application or petition and have not yet received a decision notice, card, or document?" kısmına ne işaretleyeceğimi anlayamadım. (yes mi no mu) Green card ve ssn'imi aldım.

• @Arne-Saknussemm Devam eden green card süreciniz var mı diye soruyor, hayır demelisiniz.

• knnrnK knnrn bu başlıktan bahsetti

• @knnrn Teşekkürler.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k