Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ayvaz-Azizov, içinde söyledi: Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)

    @Ayvaz-Azizov Tekrardan denedim adress degisikligini oldu ama A ile baslayan Uscis numarasi Optional yaziyordu onu yazmadim sorun olur mu? Onceden A ile baslayan Uscis numarasini yazmistim ama oylede olmamisti bide boyle denedim oldu. Onceden actigim Uscis adresine giris yapmistim ilk denemede adres degiskligi olmamisti cikip bir sure sonra tekrar denedim ama kendi actigim profilden yapmadim galiba 🙂

    Eger form gittiyse sorun olmaz. Tasindiginiz icin mi adres degisikligi yapiyorsunuz? Yoksa USCIS'te bekleyen bir basvurudan dolayi mi?


  • @crazycells Evet, tasindigim icin adres degisikligi yaptim, SSS’te de adres degisikligi yaptim. Bunlari online yapmak yeterli oluyor mu?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ayvaz-Azizov, içinde söyledi: Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)

    @crazycells Evet, tasindigim icin adres degisikligi yaptim, SSS’te de adres degisikligi yaptim. Bunlari online yapmak yeterli oluyor mu?

    aynen, yaptiginiz basvuru yeterlidir o halde 👍


  • @crazycells Tesekkur ederim Ali Cihan bey sagolun)


  • Herkese tekrardan merhabalar uzun süre yazamadim Amerikaya 19 Eylül de giriş yaptim girişte adresimi değiştirdim patronum adresi kapı no ve bina no yu yazmamış bende haliyle verdiği adresi söyledim Green cardim 23 ünde basıldı usps verildi şu an dallas dayım 29 ekimde teslim için dağıtıma çıktı ama yetersiz adres ibaresini gördüm usps takip no dan sonrasında geri gönderildi diyor case status den baktığımda bu ibare var Card Is Being Returned to USCIS by Post Office şu an ne yapmam lagzim dün adres değişikliği yapmaya çalıştım seçtiğim form fiş ile uyumsuz diye hata aldım sonra kartımı tekrar gönder sayfasından işlemi yapmak istediğimde 30 gün bekleyin diye bir hata aldım şu an da ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim çok sıkıntıdayim.


  • @crazycells Merhabalar yukarıdaki sorum ile ilgili bir bilginiz var mı yardımcı olursanız çok sevinirim çok sıkıntıdayim.


  • @sakaryalı93 Merhaba. Arayarak durumunuzu izah etseniz ve posta adresini guncelleseniz olur mu acaba. Tecrube ettigim bir durum degil ama denenebilir, hem de ilk agizdan bilgi almis olursunuz. Eger ihtiyac duyarsaniz tercuman da mevcut.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sakaryalı93, içinde söyledi: Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)

    Herkese tekrardan merhabalar uzun süre yazamadim Amerikaya 19 Eylül de giriş yaptim girişte adresimi değiştirdim patronum adresi kapı no ve bina no yu yazmamış bende haliyle verdiği adresi söyledim Green cardim 23 ünde basıldı usps verildi şu an dallas dayım 29 ekimde teslim için dağıtıma çıktı ama yetersiz adres ibaresini gördüm usps takip no dan sonrasında geri gönderildi diyor case status den baktığımda bu ibare var Card Is Being Returned to USCIS by Post Office şu an ne yapmam lagzim dün adres değişikliği yapmaya çalıştım seçtiğim form fiş ile uyumsuz diye hata aldım sonra kartımı tekrar gönder sayfasından işlemi yapmak istediğimde 30 gün bekleyin diye bir hata aldım şu an da ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim çok sıkıntıdayim.

    USCIS call center'i aramaniz lazim. Adresinizi guncelleyip karti tekrar gonderebilirler.

    Sabah New York saatine gore 7:55'te direkt aramaya baslayin, 8'den ne kadar sonra ararsaniz bekleme suresi de bir hayli uzuyor...

    Adres tam ise bir ihtimal USPS ofisine gidip isteme ihtimaliniz varsa, ama bilgilerde eksiklik veya uyusmazlik varsa teslim etmemeyi tercih edebilirler, neticede oldukca onemli bir dokuman. Ayrica ilk firsatta adres guncellemesi yapmanizi tavsiye ederim.


  • @crazycells Merhabalar e request sayfasından kartı tekrar talep ettim bun dan sonraki süreç hakkında bilginiz var mi dilim olmadığı için uscis i arayamıyorum yanımdaki insanlarda pek yardımcı olmuyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sakaryalı93, içinde söyledi: Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)

    @crazycells Merhabalar e request sayfasından kartı tekrar talep ettim bun dan sonraki süreç hakkında bilginiz var mi dilim olmadığı için uscis i arayamıyorum yanımdaki insanlarda pek yardımcı olmuyor.

    Kart verdiğiniz adrese gönderilecek. Başka bir şey yapmanıza gerek yok.

    AR-11 formu doldurarak yeni adres bildirimi yaptığınızı varsayıyorum. Aksi halde yine eski adrese gider ve geri döner.


  • @knnrn Evet sonunda r-11 formu doldurdum adresi değiştirdim umarım hemen gelir başka bir şey yapmama gerek var mı request diye yapmıştım.


  • Tekrardan merhabalar adres değişikliği ve kartı yeniden talep ettim aklıma takılan bir soru var Turkiyeye gitme ihtimalim olabilir o yüzden bu soruyu sormak istedim ben kendim usics merkezine gidip kendim alsam böyle bir şey olabilirmi cevap verirseniz çok sevinirim

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sakaryalı93, içinde söyledi: Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)

    Tekrardan merhabalar adres değişikliği ve kartı yeniden talep ettim aklıma takılan bir soru var Turkiyeye gitme ihtimalim olabilir o yüzden bu soruyu sormak istedim ben kendim usics merkezine gidip kendim alsam böyle bir şey olabilirmi cevap verirseniz çok sevinirim

    Böyle bir uygulamaları olduğunu hiç duymadım. Kartınız postayla gönderilecek. Türkiye'ye gitmenizde bir sakınca yok. Vizeniz bir yıl boyunca kart yerine geçiyor.


  • @knnrn çok teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sakaryalı93, içinde söyledi: Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)

    Tekrardan merhabalar adres değişikliği ve kartı yeniden talep ettim aklıma takılan bir soru var Turkiyeye gitme ihtimalim olabilir o yüzden bu soruyu sormak istedim ben kendim usics merkezine gidip kendim alsam böyle bir şey olabilirmi cevap verirseniz çok sevinirim

    Baska bir merkezde basilip size postalaniyor, o nedenle gidip karti isteyemezsiniz. Ama elinizde kart yoksa ve vizenizin suresi biterse o durumda USCIS merkezlerinden "I-551 stamp" talep edebilirsiniz.


  • merhaba, AR 11 formunda ABD disinda bir adres belirtmek mumkun mu?
    Su anda ABD disindayim. ABD'ye ilk giriste verdigim adres kiraya verildi. Adres degisikligi konusunda ne yapmaliyim?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Vito, içinde söyledi: Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)

    merhaba, AR 11 formunda ABD disinda bir adres belirtmek mumkun mu?
    Su anda ABD disindayim. ABD'ye ilk giriste verdigim adres kiraya verildi. Adres degisikligi konusunda ne yapmaliyim?

    Hayir, sadece ABD icinde bir adres verebilirsiniz.


  • Merhaba 20 gün önce giriş yaptım. SSN konsolosluk ta beyan ettiğim adrese geldi. Greencard ise daha basilmadi. Kontrol için uscis sitesine girdiğimde şehir kısmına yanlış yer yazmisim. Sizce ar 11 doldurup adres düzeltmeli miyim yoksa biraz daha mi beklemeliyim. Şuan Turkiyedeyim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @tolgahan, içinde söyledi: Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)

    Merhaba 20 gün önce giriş yaptım. SSN konsolosluk ta beyan ettiğim adrese geldi. Greencard ise daha basilmadi. Kontrol için uscis sitesine girdiğimde şehir kısmına yanlış yer yazmisim. Sizce ar 11 doldurup adres düzeltmeli miyim yoksa biraz daha mi beklemeliyim. Şuan Turkiyedeyim.

    Duzeltip dogru adresi yazmanizi tavsiye ederim.


  • Herkese merhabalar, UCSIS sitesinde profile sayfasinda resident adres ve mailing adres bolumunu kendimiz degistirip guncelleyebiliyoruz. Bu durumda yine de AR - 11 formunu doldurup gondermemiz gerekiyor mu. Eger gerekiyorsa profile sayfasindaki mailing ve resident adres nedir, ne ise yariyor. Bilgisi olan var mi acaba?

    Ben 28 gun once giris yaptim. Green card ucretini giriste degil, 28 gun sonra yani bugun odedim. Su anda sadece UCSIS profile sayfasindaki adresimi guncelledim. Acaba green card im bu adrese gelir mi?

    Not: 28 Gundur SSN numaram gelmedi, green card ucretini odemedigim icin gelmedigini dusunuyorum. Diger bir olasilikta adres olarak PO box vermistim, belki ondan teslim etmemis olabilirler diye de dusunuyorum


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

52
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.6k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum