[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
@crazycells hadi ya ben genelde Afrika ondan çok Red aliyor diye biliyordum .
-
@yekta DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells hadi ya ben genelde Afrika ondan çok Red aliyor diye biliyordum .
yok, bu 10 yil onceki bilgi :) artik HIV kontrol altina alinabiliyor, AIDS'ten olenlerin sayisi her gecen yil dramatik sekilde azaliyor.
Afrika'daki redlerin sebebini bilmiyorum ama ben genelde yanlis bilgi beyani oldugunu dusunuyordum, oradaki arkadaslar tek basina ABD'ye gelmek istiyorlar bu durumda es ve cocuk bilgilerini girmiyorlar formlara ve sonucta yanlis beyandan vize alamiyorlar.
-
Afrika basli basina ayri bir dunya. 4 yildir Afrika`da calisiyorum. Burada insanlarin bircogunun birakin pasaportu kimlikleri bile yok. Resmi daireler calismiyor. Sicil kaydi almak isteseniz adalet sarayi yok. Saglik raporu almak isteseniz hastane yok. Yani diyecegim Afrikada red oraninin yuksek olmasi cok anlasilabilir bir sey an itibariyle icerisinde bulunduklari hayat sartlarindan dolayi.
-
merhabalar, sizce muayene randevusunu ne kadar sure onceden almak lazim? hemen yakin tarihe randevu veriyorlar mi?
-
@karva istediginiz herhangi bir tarihe alınabiliyormuş . mail gelmedi degil mi sizede hala ?
-
@karva 2 gün önce almak genelde yeterli oluyor
-
@crazycells
Vize başvurusunda kullandıgımız DS260 formu herhangi bir yerde işimize yarar mı, saklamamız gerekir mi? Biz ailecek pasaportlara vizelerimizi aldık zaten -
ds 260 formu için girdigimiz sayfada 4 5 gündür kapalı . The Consular Electronic Application Center – Immigrant/Diversity Visa portal is currently undergoing maintenance. böyle bir hata veriyor .
-
@erkoholland DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells
Vize başvurusunda kullandıgımız DS260 formu herhangi bir yerde işimize yarar mı, saklamamız gerekir mi? Biz ailecek pasaportlara vizelerimizi aldık zatenBu form resmi olarak sadece konsolosluklarda vize almak icin kullanilabilir. Daha sonra size bu formu sormazlar, ama saklayip saklamamak size kalmis.
Sizin USCIS'te bulunan ABD vatandaslik dosyanizda DS260 formunuz her zaman var olacak. Formda verdiginiz cevaplar referans olsun diye sonrasi icin saklayabilirsiniz.
-
@yekta DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
ds 260 formu için girdigimiz sayfada 4 5 gündür kapalı . The Consular Electronic Application Center – Immigrant/Diversity Visa portal is currently undergoing maintenance. böyle bir hata veriyor .
Bu tur bakim calismalari arada oluyor, telaslanacak bir durum yok.
-
merhabalar
forumun sessiz takipçilerindenim. eylül mülakatı için ucundan yakalayanlardanım. Belki daha önce sorulmuştur ama , asıl talihli olarak ben önce tek giriş yaptıktan sonra eşim ve çocuklar ben olmadan giriş yapabilirler mi ? Yoksa beraber mi giriş yapmamız gerekir. -
@gocagonyalı DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
merhabalar
forumun sessiz takipçilerindenim. eylül mülakatı için ucundan yakalayanlardanım. Belki daha önce sorulmuştur ama , asıl talihli olarak ben önce tek giriş yaptıktan sonra eşim ve çocuklar ben olmadan giriş yapabilirler mi ? Yoksa beraber mi giriş yapmamız gerekir.Sizden sonra, yanlarinda siz olmadan giris yapabilirler. Beraber giris yapmaniza gerek yok.
-
Dostlar mulakat yerini https://www.dvlottery.state.gov/ESC/(S(03r0odznbd5zue51mrowefrk))/CheckStatus.aspx şu siteden check edebiliyor muyuz? Eylul talihlilerindenim de...
-
@nuri DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Dostlar mulakat yerini https://www.dvlottery.state.gov/ESC/(S(03r0odznbd5zue51mrowefrk))/CheckStatus.aspx şu siteden check edebiliyor muyuz? Eylul talihlilerindenim de...
Evet sayin @nuri ,
Kazandiginizi ogrendiginiz mektubun oldugu sayfada yer alacak mulakat bilgileri:
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/Sanirim henuz aciklanmaya baslamadi. Onumuzdeki 1 hafta - 10 gun icerisinde aciklanmis olur...
-
DV2018 mülakatlarına yakın zamanda katılan arkadaşlar var mı? Vizelerin bitme durumu olur mu Ağustos'ın sonlarına doğru?
-
@sheyma DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
DV2018 mülakatlarına yakın zamanda katılan arkadaşlar var mı? Vizelerin bitme durumu olur mu Ağustos'ın sonlarına doğru?
Bu yil hickimse vizelerin tukenecegini dusunmuyor... bilginize...
Mulakatinizi ertelemeye mi calisiyorsunuz? Hatirlatabilir misiniz?
Dosyanizin islenmesi bir gunde olmuyor, biraz zamana ihtiyac var, eger oyle bir durum soz konusu ise en gec Eylul basinda -mumkunse Agustos'ta-konsolosluk ile iletisime gecmelisiniz. -
Bizde Dv2018 talihlisiyiz Ailece Esime cikmis bulunmaktadır, CN2018****251** deyiz herhalde Eylul gibi cagirlar diye bekliyoruz... Benim iki sorum olacak.
Benim B1/B2 vizem var Amerikaya is icin gidip geliyorum,, Eylülde greencard vizesi alırsaksak(esimden dolayı) ben tek başıma Amerikaya gidecek olursam B1 vizesinimi kullanacam , yoksa greencard olan vizeyi mi ?greencard esime cikdigi icin onlar olamadan ben giriş yapabilirmiyim.
2 sorum,,, 15 tatilde greencard vizesiyle Amerikaya gidersek , orda ne kadar zaman grencard imizi alabiliriz,cocuklarin egitimi icin geri donerse. bir sakınca olurum ?Bu süreç nasıldır , muhakkkat greencard çıkan sahismi Amerikada beklemeli , grencardlari almak icin?Teşekkürler
-
@yekta yok gelmedi henüz, günlük sistemi kontrol ediyorum.
-
@meer DV vizesi diğer vizelerin iptaline sebep oluyor. Asıl talihli ilk kez girdiğinde diğer bağlıları vize sonuna kadar giriş yapabilir. İlk girişten 21 gün sonrasına kadar belirtilen adrese gc gelmezse kontrol edip ofise yeniden başvurmanız gerekebilir. Farklı sürelerde ulaşan var. İlk girişte pasaporta basılan tarih kaşesinden itibaren 1yıl gc ve başkaca bir vize olmadan giriş yapabilirsiniz. İlk giriş sonrası herkesin süreci birbirinden bağımsız ilerler.
-
@meer DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Bizde Dv2018 talihlisiyiz Ailece Esime cikmis bulunmaktadır, CN2018****251** deyiz herhalde Eylul gibi cagirlar diye bekliyoruz... Benim iki sorum olacak.
Benim B1/B2 vizem var Amerikaya is icin gidip geliyorum,, Eylülde greencard vizesi alırsaksak(esimden dolayı) ben tek başıma Amerikaya gidecek olursam B1 vizesinimi kullanacam , yoksa greencard olan vizeyi mi ?greencard esime cikdigi icin onlar olamadan ben giriş yapabilirmiyim.
2 sorum,,, 15 tatilde greencard vizesiyle Amerikaya gidersek , orda ne kadar zaman grencard imizi alabiliriz,cocuklarin egitimi icin geri donerse. bir sakınca olurum ?Bu süreç nasıldır , muhakkkat greencard çıkan sahismi Amerikada beklemeli , grencardlari almak icin?Teşekkürler
Green Card vizenizi aldiktan sonra artik B1 vizenizi kullanmamalisiniz. Sayin @caglaror 21 gun derken SSN'den bahsediyor aslinda, maalesef Green Card icin sadece beklemeniz gerekiyor. Resmi bekleme suresi 120 gun, eger 120 gunde gelmezse USCIS'le iletisime gecebilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum