[Arşiv] Sayılarla DV2022
-
@mechta22 iletide açıkça yazıyor aslında.. aile bireyleri dahil sayılar..
-
ankara konsoloslugu ne zaman tasınıcak bir bilgi varmı acaba?
-
@cagdas-kilic ertelendi yapılan binanın güvenlikten dolayı iptal ettiler
-
@ayvalik10 Ertelendi derken? Ne kadar ertelediler, resmi belli bir tarih var mıdır?
-
Şubat Bülteninin de yayınlanmasıyla Cut-Off'larda son durum aşağıdaki gibidir.
Bu bültene göre:
Numarası 10000-13000 arası olanlar 1 Şubat itibariyle
Numarası 13001-13500 arası olanlar 1 Mart itibariyle mülakat imkanı kazandılar.
.

-
@ayvalik10 tesekurler
-
@smartcells Merhaba, Ayrıntılı açıklamanız için teşekkürler öncelikle. Toplam kazanan sayısı 1203 ve toplam vize sayısı 2526 ise buradan şunu anlıyorum; konsolosluk normal çalıştığı sürece, ortalama 2 kişi hesaplarsak, %100 herkes sürece dahil olsa bile, herkes vizesini alacak. Tek istisna konsolosluğun işi yavaştan alması veya herhangi bir sebepten vize vermek istememesi oluyor bu durumda di mi?
Ayrıca ben de bir analiz yaptım, onu da naçizane paylaşayım. Geçen yıllardaki 19K CN numaralı biri 11 bininci sırada iken bu sene 14 binlerde. Geçen senenin 25bininci CN numarasına denk geliyor yaklaşık olarak. Geçen sene en son vize alan 34K CN numaraları 19bininci sıralarda. Bu sene en son CN number 27K ise yine 19bininci. Geçen seneki gibi giderse ben de herkese sıranın geleceğini düşünüyorum. Biraz geç olacak ama sabır.
Teşekkürler.
-
@yesilturk Geçen seneki gibi giderse sen ben yani cnsi yüksek olanlar mülakat alamayız.
9 10 bine kadar mülakat dağıttılar sonraki kesim bakmakla yetindi.
-
15 Ocak 2022 itibariyle Avrupa bölgesi mülakat ve verilen vize sayıları:

Ankara: 8 Mülakatta 10 vize verildi
-
Sayın @smartcells , Ankara konsolosluğu Ekim-Kasım-Aralık ve 15 Ocak tarihlerinde DV Göçmen vizesi olarak 8 mülakat mı vermiş? Yoksa sadece 1 ocak - 15 ocak arası mı 8 mülakat mı yapmış?
Bu arada bilgi paylaşımınız için teşekkürler.
-
@entropik, içinde söyledi: Sayılarla DV2022
Sayın @smartcells , Ankara konsolosluğu Ekim-Kasım-Aralık ve 15 Ocak tarihlerinde DV Göçmen vizesi olarak 8 mülakat mı vermiş? Yoksa sadece 1 ocak - 15 ocak arası mı 8 mülakat mı yapmış?
Bu arada bilgi paylaşımınız için teşekkürler.
1 Ekim'en bugüne dek olan sürede gerçekleşen mülakatların hepsi.
-
Şubattan sonra sürecin hızlanacağını düşünüyorum. 🙏
-
Önümüzdeki aylarda mülakatlar akacak
-
@megatron, içinde söyledi: Sayılarla DV2022
Önümüzdeki aylarda mülakatlar akacak
Forumun geneli böyle diyorsa vardır bildikleri diyelim :)
-
@smartcells acaba o bilgilere hangi linkten bakabiliriz. Ekim- Ocak 15 tarihleri arasi Kanada konsolosluklarinin gerçekleştirmiş oldugu mulakatlarin sayısını merak ediyorum. Kanada konsolosluklarinda sürecin daha kotü olduguna dair bir cok şey duydum.
-
@mstktlb, içinde söyledi: Sayılarla DV2022
@smartcells acaba o bilgilere hangi linkten bakabiliriz. Ekim- Ocak 15 tarihleri arasi Kanada konsolosluklarinin gerçekleştirmiş oldugu mulakatlarin sayısını merak ediyorum. Kanada konsolosluklarinda sürecin daha kotü olduguna dair bir cok şey duydum.
-
@smartcells cok teşekkürler link paylasimi icin. Kanada nin mulakat performansi rezalet otesi. İnşallah eylul sonuna kadar siramiz gelir.
-
15 Ocak 2022'deki paylaşılan CEAC verilerine göre dünyada Top-10 DV-22 basan (issued) konsolosluklar şöyle çıktı:
ANKARA=13
CEZAYİR=34
KAHİRE=12
KASABLANKA=29
KİEV=45
KİŞİNEV=13
NEPAL=10
PRİŞTİNE=33
TİRAN=14
VARŞOVA=51
Özetle; Türkiye özelinde karamsarlığa kapılmaya gerek yok, dünyada ilk 10'a giren (8.liği paylaşan) bir konsoloslukta işlem bekliyoruz.
Kaynak: https://savediversityvisa.org/wp-content/uploads/2022/01/FY2022-ceac-current-1.csv -
-
Kazanması bir dert, mülakata sıra gelirmi acaba'sı bi dert, mülakatı ayrı bir dert, Gitmesi bir dert, gidince orda tutunması ayrı bir dert. Velhasıl, zoru başarırız imkansız biraz zaman alır. Umarım Usa hayaliyle yanıp tutuşan herkes gider ve hayalindeki hayatı yaşar.
Bugünlerde geçer dostlar. Neler geçmediki...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum