@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Normalde favori şarkılarımı kimseyle paylaşmam içimden geldi aslında bu yoktu. 
Forumun Gang lerine gelsin 
Kanada’ lı 24 yaşında genç bir Productor.
Elektronik müzik sevenlere şiddetle tavsiye ederim.
Gidince öğrenip kendi evimin dj'yi olacağım. Belki ufak tefek partilerde de çalarım. 
Kulağın varsa çok zor değil eğlenecek kadar müzik yapmak. 3 aylık bootcamp i var İstanbul’ da. Baya baya bir aşama kaydedersin katılırsan. Bu 3 aylık bootcamp e katılırsan eğer kendi çalışmalarını bile çıkarabilecek belli bir seviyeye gelebilirsin. 
Eğitime verebilecek paran varsa katıl diyeceğim ama eğitim çok pahalı olmaması a rağmen biraz pahalıya patlıyor.
Çok acayip bir cümle oldu.
Sebebi şu ki eğitimde ve sonrasında kullanmak için kendine bir macbook alman gerekiyor.
2004'de falan e jay diye bir program vardı. Kurcalayıp 3-5 şarkı yapmıştım da, tabi basit bir şeydi. Yemek malzemeleri temizlenmiş, kesilmiş sen sadece ne yemek yapacağına karar veriyorsun gibi düşün.
Hatta bir kaç prodüktör ve dj peşinden koşmuştum dinletmek için. Neyse uzun hikaye.
Türkiyede dediğin olay benim için lüks.
Eminim bir çok arkadaş istediği, sevdiği şeyleri buralarda yapamıyor. Bir çok hayalimizi oraya saklıyoruz. He tabi orada da hayatın çarkına girip bunlara fırsat bulurmuyuz bilemiyorum.
Bu arada kulağım var. 2 tane.