[Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@mihmandar DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
merhaba arkadaşlar. ds-260 formunu doldururken eğitim durumu kısmına tez aşamasında kalan yüksek lisansımı yazmalı mıyım ? yoksa üniversite mezuniyetine kadar olan kısım yeterli olur mu?
eger bitirmeyi dusunuyorsaniz yazip devam ettigini belirtin. Eger bitirmeyi dusunmuyorsaniz yazmaniza gerek yok.
-
@mihmandar DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
birde sormayı unuttum. lise ve üniversite başlangıç tarihlerine ne yazmak lazım okula kayıt tarihini mi öğrenmek gerekiyor. yoksa ders başlama tarihlerini yazsak yeterli mi
ders baslama tarihleri yeterlidir.
-
@muhendis87 DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Merhaba ds260 formunda universite ve lise bilgilerinde okula başlangıç ve bitiş tarihlerini tahmini yazmak sıkıntı yaratırmi gün ay yıl olarak istediği için gün ay kısmını tahmini girebilir miyim okulu aratip öğrenmek mi gerekir
2 üniversite bitirince de eğitimle ilgili kısımda lise ve 2 üniversite toplamda 3 mu yazmak lazim
Eşim daha önce amerika da bulunduğu için sosyal güvenlik numarası vardı fakat aradan uzun zaman geçince kaybetmiş. Nerden nasıl temin edebilirizsorunuzu sadece gorulmedigini dusunuyorsaniz bir daha yazin, dun sordugunuz soruyu bugun yine sormaniza gerek yok, cevap verilmesini beklemelisiniz.
-
@crazycells bilginiz ve emeginiz icin cok tesekkurler.
-
Herkese Merhaba,
2019 talihlisiyim. Sıra numaram 2000lerde. Bir sorum olacak; şuan nişanlıyım ds260ı single doldursam daha sonrasında evlenip eşimi götürebilir miyim? dv260tan önce mi mülakata kadar mı nikah yapsam olur? ya da kesinleştikten sonra çok zor olur mu? şimdiden teşekkürler.
-
Current tarihi ile mülakat tarihi arası ne kadar sürüyor
-
@kürşat En az 1.5 en çok 2 ay.
-
merhabalar, ds 260 formunda iş yeri bilgilerini doldururken sayfanın süresi dolup kapanıyor, 15 e yakın iş yeri doldurmam gerekiyor hepsi de bir aydan fazla olduğu için yazmam gerekir diye düşündüm. siz nasıl doldurabildiniz yardımcı olur musunuz
-
@dearosemary her iş yeri için bilgisini tamamladıktan sonra save yapın, bu şekilde sayfa sizi sistemden atmaz
-
@aytac59 save yaptıktan sonra add another yapamıyoruz diye düşünmüştüm teşekkürler :)
-
@dearosemary rica ederim , submit yapana kadar her türlü değişikliği yapabilirsiniz
-
@kundekari DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Herkese Merhaba,
2019 talihlisiyim. Sıra numaram 2000lerde. Bir sorum olacak; şuan nişanlıyım ds260ı single doldursam daha sonrasında evlenip eşimi götürebilir miyim? dv260tan önce mi mülakata kadar mı nikah yapsam olur? ya da kesinleştikten sonra çok zor olur mu? şimdiden teşekkürler.
Mulakattan once evlenmeniz yeterli olacaktir, DS260'i bekar olarak gonderebilirsiniz. Ayrintili bilgi icin su konuya goz atabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik -
Merhaba, babam geçmişte bir şirket aracılığıyla 7-8 ay kadar başka bir ülkede (Umman) çalıştı ama şirket Türkiyede olduğu için ds-260 formunda iş bilgilerini doldururken o süre içinde Umman’da olduğunu belirtemedim. Mülakat sırasında bu sıkıntı çıkarır mı? Herhangi bir belge götürmemiz gerekir mi?
Ayrıca iki gündür ds-260 formunu dolduramıyorum sayfa açılmıyor sadece bende mi sıkıntı var?
-
@dearosemary DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Merhaba, babam geçmişte bir şirket aracılığıyla 7-8 ay kadar başka bir ülkede (Umman) çalıştı ama şirket Türkiyede olduğu için ds-260 formunda iş bilgilerini doldururken o süre içinde Umman’da olduğunu belirtemedim. Mülakat sırasında bu sıkıntı çıkarır mı? Herhangi bir belge götürmemiz gerekir mi?
Ayrıca iki gündür ds-260 formunu dolduramıyorum sayfa açılmıyor sadece bende mi sıkıntı var?
Sitede sorun var, 2-3 gun sonra bir daha deneyin.
Mulakatta sikinti olmaz. Bu konuda bir belge goturmenize de gerek yok.
-
Merhaba,
case no 3XXX ve 1 temmuz 2018 de ds260 ı submit ettim.
mülakat tarihinin ne zaman olacağı ne zaman açıklanır acaba? -
@umut case no nuz çok küçük o yüzden ekim ayında current olur yine ekim yada en geç kasım içinde mülakata davet edilirsiniz.
-
Merhaba, case no 15XXX. Mulakat tarihim tahmini ne zaman aciklanir acaba?
-
@baharozgenis mülakat tarihinizin açıklanma tarihi ile mülakat tarihiniz arasında 1-1.5 aylık bir süre oluyor. Bu sene gibi bir ilerleme olursa Nisan-Mayıs gibi mülakata girersiniz. Nisan için Şubat 15 de, Mayıs için Mart 15 de mülakat zamanınız belli olur.
-
Ben turkiyede ön lisans mezunuyum abd de dikey gecisle lisans programina basvurmak istiyorum basvururken on lisans okulumdan almam gereken belgeler neler?
-
@mansfield1 DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Ben turkiyede ön lisans mezunuyum abd de dikey gecisle lisans programina basvurmak istiyorum basvururken on lisans okulumdan almam gereken belgeler neler?
Ayrintili bilgi icin su konuyu incelemelisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/359/amerika-da-transfer-öğrenci-olmak-üniversiteAyrica ABD'de dikey gecis sinavi yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum