Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @AYSY33 Merhaba, neden böyle sitemli bir mesaj yazdınız anlamadım. Yaklaşık 1 aydır forumdayım ve bu sadece onuncu mesajım. Hiçbir mesajımda tuzum kuru babında bir yorum yapmadım. 2 aydır da evrak onayı bekliyorum ve yılbaşına kadar da geleceği yönünde bir umudum yok. Ama forumda kıdemli ve moderatör pozisyonunda olan insanlar da dahil, sürecinde olumlu gelişmeler olan kişileri tebrik etmek sevinçlerini paylaşmak beni mutlu ediyor. Sürekli olumsuz düşünmek, mutsuz olmak bizi bir yere götürmez. Siz de canınızı hiç sıkmayın. 1800 case no ile siz gidemezseniz kimse gidemez. Ayrıca bugün başka bir forumda okudum, DS260 formlarının yüzde 93 nün Mayıs ayında doldurulduğu düşünülüyor. Yani Mayıs bitince 1-2 haftada geri kalan tüm formlar işlenir. Herşeyin arzu ettiğiniz gibi olmasını ve sürecinizi en hızlı şekilde tamamlayıp hayallerinize kavuşmanızı gönülden dilerim.


  • @Nico Bence Case Number lara gore dosya onay surecleri bekletilmelidir. Current olunacak aydakilere oncelik yapilmalidir ama sanirim KCC de boyle bir itina veya karar yok 😕 . Bir darbogaz olusturdugu kesin . DS-260 i buyuk bir kismi MAYIS ta gonderilmis olmasi anormal ve bunlari yilsonuna kadar yetistirmeleri de gerektiginden magdur olacaklar malesef OCAK ayi ile umut eder olacak 😕 . Dusuk Case Number olmakta stres filan yaptiriyor olmasi ne ACI ... Kollektif bilinc olmamasi rezalet kanimca . Herseyde illa kural mi getirilmeli . Yazili olmayan kurallar da hayatimizda AKIL ve ViCDAN ile barindirip oyle hareket etmeliyiz. Oz elestiri zamani ...


  • Merhabalar; sıra numaram 8xxx, vizeyi alma ya da alamama durumu ile ilgili, geçen senelerdeki tecrübelerinize dayanarak kendi fikirlerinizi söyleyebilir misiniz?

    Bir de askerlik tecilim temmuzda bitiyor, süreç temmuzdan sonrasına sarkarsa yurtdışına çıkarken bir sorun yaşar mıyım?

    Teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐

    @caganpaker Askerlikle ilgili olarak, sorun yaşamazsınız.

    Vize alıp / alamama durumuyla ilgili bir şey söylemek mümkün değil. Umudunuzu kaybetmeden 30 Eylül 2022'ye kadar sabırla beklemeniz gerekiyor.


  • @Sono Tesekkur ederim. Belirttigim alan haricinde baska bir yerde sorun gormedim.


  • Sn.@Nico merhaba.Yanlis anlasildiydam kusura bakmayın. Kcc nin ds submite göre İslem yaptığıni an itibari ile değiştirdiğini yazdığınızı gorunce, bu benimde beklentim, nereden bu düşünceye katıldığınızi anlayamadım.O yüzden sormak istedim. Ayrıca yazılarınızı okudum daha önce hoşuma da gitmişti espiri de yapıp moral de veriyorsunuz. Benim yazım yanlış anlaşıldı sanırım. Size kişisel bir tepkim yok.kcc yöntem değiştirmiş heralde değince Nerede o günler demek istedim..
    Benimde tüm arkadaşlarımla berber ,zaten forumda 620 kişi var.hepsinin vize alması tek dileğim ve alacağız da çünkü Ankara bunları verebilecek kapasitede. Önümüzdeki 10 ay içerisinde bunların hepsini temizler. Ama kcc ağır giderek,mülakatlar böyle yavaş gidince stres oluyoruz..aydınlık günler yakın.. saygilarimla

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @AYSY33, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Sn. @gucarslan; Afrika da başlayan nu varyantı ve uçuş yasakları vb.gibi şeyler süreci etkilerse aos için yardımınıza bilgilerinize ihtiyacım olacak. Sizin bilgilerinize ve görüşleriniz çok değerli.Çok teşekkür ederim.Saygılarımla..

    merhaba..
    bu yasaklar ülkeye girişi yasaklıyor. yani ilgili ülkeler arasına türkiye'de girerse zaten abd'ye girişiniz mümkün olmayacak. bu da zaten aos yapma ihtimalinizi bitirmiş olur..

    eğer aos için fikriniz net ise, planınızı buna göre yapmaya çalışın.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Nico ben göremiyorum, umarım siz görürsünüz 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Megatron, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhabalar

    Bu aralar Britsimon adlı bir youtube kanalında yayınlanan videolar çok konuşulmaya başladı.

    Nedir bu videoların özeti.

    Bu Simon adlı kişi ne anlatıyor bilen birisi özet geçebilir mi rica etsem ?

    Ayrıca Bu kanalın baya bir takipçisi var.

    bu videolar uzun süredir yayında, siz yeni rastgeldiniz muhtemelen.

    brit, eski bir dv kazananı ve abd'de yaşıyor.
    uzun yıllardır dv süreci ile alakalı videolar yapıyor ve talihlilere tavsiyeler vermeye çalışıyor.
    bilgili bu kesin ama; bazı yorumları ne yazık ki oldukça yanlı. özellikle dava konuları ile alakalı.
    biliyoruz ki kendisi immigration avukatı charles kcuk ile birlikte çalılşıyor bu yüzden dava fikri her zaman onun önceliği.

    yine de dv sürecini anlamak için videolarını ve blogunu incelenmesini kesinlikle tavsiye ederim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @beyc, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Evrak onayım var current olmama 3 gün kaldı hala mülakat yok 🙂

    current olmama 3 gün kaldı

    ifadenizi tam olarak anlamadım 🙂


  • @caganpaker; tecil bitince yenilemezseniz, "yoklama kaçağı" durumuna düşersiniz. Polis kontrol noktalarında (sizin yolunuzda sonuncusu havalimanındaki) bu durumun çıkıp çıkmadığının güncel bilgisine sahip olun, jandarma kontrollerinde çıkma ihtimali daha yüksek olabilir. Vize işlemleri için önemsiz bir durum ama giderken engel çıkarmaması için iyice araştırın, danışın derim.


  • @Sono Bana da henüz gelmedi onay maili evraklarımı iletmedim. Mülakat tarihim ne zaman olur tahmin bile yürütemiyorum artık. Şuan evraklarımı iletsem bi karışlıklığa sebep olur muyum sürecimde emin olamıyorum 😞


  • @gucarslan merhabalar yanlış ifade kullanmış olabilirim 😃 current derken 1 Aralık itibariyle case numaram aralık vize bülteni içerisine giriyor yani current olmuyormu ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @beyc imzanızda gördüğüm kararıyla CN'niz 5000'lerde.
    son yayınlanan bülten 10,000 EU bölgesi için. yani siz 2 aydır bültende cut-off içindesiniz.

    ilgili başlığı okumanızı rica ederim;
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/74


  • @gucarslan yani durum daha vahim 😃 😃


  • @beyc Siz evrak onayı almışsınız. Rahat olmanız gerekir. Umarım yakında mülakat tarihinizi de alırsınız.

  • ⭐⭐⭐

    @HyperGG Evraklarınızı göndermeden onay maili mi bekliyorsunuz?

    Forumdaki deneyimli arkadaşlarımız ilk günden beri söylüyordu, şimdi de göçmen avukatları söylemeye başladı: Evraklarınızı beklemeden gönderin.


  • Merhabalar, bu hafta KCC çalışmıyor mu acaba? Bu gün excel e yeni istekler / onaylar eklenir diye bekliyordum ama en son 23 ünde gelmiş.
    Herkese sabırlı beklemeler🥴

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ayla-can, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhabalar, bu hafta KCC çalışmıyor mu acaba? Bu gün excel e yeni istekler / onaylar eklenir diye bekliyordum ama en son 23 ünde gelmiş.
    Herkese sabırlı beklemeler🥴

    Geçen hafta Şükran Günü tatili vardı. Genelde pek çok kişi tüm hafta izin alıyor.


  • @knnrn He çalışacak KCC yani Şükran günü tatilinden sonra 🙂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

79
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum