Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
-
-
@MySea, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
@ayvalik10 Sanirim 2022 de baslayacak.
2022 sonu başlayacak.
-
Arkadaşlar LA den Türkiyeye arkadaşım gelecek . PCR yada yapması gereken baska bir prosedür var mıdır ? Aşıları oldu..
-
@cüneyt-tarıkman en az 14 gun asıları tamamlamıs olması ve elinde asi sertifikası olması gerek. https://register.health.gov.tr/ bu formu doldurması isteniyor. https://lufthansa.travel-regulations.com/route-info?origin=LAX&destination=IST&search-enabled=true burada da tam acıklama var. asi kartı varsa , pcr istenmiyor ama 14 gun kuralına dikkat edin.
-
@cnpist, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
@cüneyt-tarıkman en az 14 gun asıları tamamlamıs olması ve elinde asi sertifikası olması gerek. https://register.health.gov.tr/ bu formu doldurması isteniyor. https://lufthansa.travel-regulations.com/route-info?origin=LAX&destination=IST&search-enabled=true burada da tam acıklama var. asi kartı varsa , pcr istenmiyor ama 14 gun kuralına dikkat edin.
Çok teşekkürler :)
-
@cansuselcan, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
ABD'den Frankfurt aktarmalı İstanbul bileti almak istiyorum, GC'ım var transit vizeye gerek yok dimi ? Bir de 2 doz aşım var PCR testi gerekli mi ?
transit vizeye gerek yok.
-
@hasbelkader, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Arkadaslar,
Ocak 2021 ayinda Turkiye donusunde covid e yakalanmis ve cok agir gecirmistim. Hastanede 1 hafta yatmistim. Bu sene malum Turkiyeye gitme zamani yeniden geldi. International travel icin asi olma zorunlulugu var ve hastaneden taburcu olduktan 9 ay sonra ilk doz asiyi oldum. Ancak bagisiklik sistemimin cok agir tepki vermesi nedeniyle bende ilk dozda yan etki cok siddetli oldu. 4 gun ise gidemedim. Sanki ikinci defa covid gecirmis gibiyim. Bu hafta sonu ikinci doz icin text mesaji gondermisler. Acikcasi ikinci dozu olma istegim hic yok. Daha siddetli yan etki olur diye endiseliyim. Cunku konustugum asi olan arkadaslar ikinci dozun yan etkisinin birinci dozdan daha fazla oldugunu soyluyor. Asi nedeniyle kalp vs gibi baska hastaliklara yakalanmaktan korkuyorum.
Kafamda donen sorulari sizinle paylasmak istedim. Goruslerinizi yazarsaniz sevinirim.
Asi olmadan Turkiye ye gitsem sinirdan gecebilir miyim? Donuste amerikaya tekrar giriste sorun olur mu? ya da elimde cdc nin birinci doz oldugum asi islenmis asi karti var. Asi olmayip uzerine elle ikinci doz olmustur gibi bir kayit yazsam ve her iki ulkeye de giriste bu karti kullansam olur mu?
Tesekkurler.Cok gecmis olsun, sizi en iyi bilen "primary doctor" nerdeyse onunla bir konusmanizi tavsiye ederim, eger Turkiye'deyse oraya gidince de konusabilirsiniz... etkilere neden olan baska bir durumunuz da olabilir, sizi ikinci doz konusunda en iyi sekilde yonlendirecektir.
Asilar tam degilse PCR testi ile Turkiye'ye donebilirsiniz. Ayrica CDC'nin kurallari ABD vatandaslari veya Green Card sahiipleri icin gecerli degil; o nedenle giriste problem yasamazsiniz. Fakat PCR testi gerektireceklerdir.
Bir de bunlarin disinda kullandiginiz havayolu sirketinin ayri istegi veya uygulamasi olabilir, o nedenle bu havayolu sirketinin sitesini de kontrol etmeyi unutmayin.
-
Merhabalar, İstanbul - Amerika THY uçuşlarında wifi hizmeti olduğu söylendi. Stabil çalışıyor mu ? Kardeşimin bir ödül töreni online yayınlanacak kaçırmak istemiyorum :)
-
@cüneyt-tarıkman en son bildiğim Miles simİles üyelerine ufak bir miktar bağlanma hakkı sunuyorlar ayriyetten ücret dahilinde 1 GB satın alabiliyorsunuz
-
Arkadaşlar biletimi alırken soyadimi keskin yerine keksin yazmışım. 27 Aralık'ta ucusumuz gidiş dönüş. Thy sitesinden geri bildirim oluşturdum fakat sanırım isim soyisim degistirilmiyormus. Benzer durumu yaşayan varmı gidip gelirken sıkıntı yaşar mıyım?
-
selamlar herkese;
yakın zamanda abd- ingiltere- türkiye aktarmalı uçanlar oldu mu? deneyimlerini paylaşabilirler mi acaba ?
londra havalimanlarında biraz sıkıntı yaşandığını duymuştum, son durumu merak ettim açıkcası.
, -
@srhnkskn, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Arkadaşlar biletimi alırken soyadimi keskin yerine keksin yazmışım. 27 Aralık'ta ucusumuz gidiş dönüş. Thy sitesinden geri bildirim oluşturdum fakat sanırım isim soyisim degistirilmiyormus. Benzer durumu yaşayan varmı gidip gelirken sıkıntı yaşar mıyım?
Normalde diger tum bilgiler eslestigi icin bu tur yanlisliklarin problem yaratmamasi lazim; ama maalesef ne yasayacaginiz havalimaninda karsilasacaginiz gorevlilere bagli... Guvenlik gorevlileri yeni bilet aldirmaya calisabilir; o nedenle sizinle THY'nin paylasacagi bilgilerin ciktisini alip yaninizda bulundurun.
-
@esember, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
selamlar herkese;
yakın zamanda abd- ingiltere- türkiye aktarmalı uçanlar oldu mu? deneyimlerini paylaşabilirler mi acaba ?
londra havalimanlarında biraz sıkıntı yaşandığını duymuştum, son durumu merak ettim açıkcası.
,bir problem yasamamaniz lazim. IATA'da herhangi bir uyari gorunmuyor.
-
Cuma sabahi Ankara-Munih-San Francisco ucusum var. IATA sitesinde COMBINED PASSENGER DISCLOSURE AND ATTESTATION doldurmam gerektigi yaziyor. Bu formu doldurup ciktisini mi alacagiz yoksa dijital versiyonu yetecek mi?
ABD-TR ucusunda butun belgeleri United Travel Ready Center sistemine yuklemistik, havaalanlarinda kimse birsey sormamisti. Donus yolunda ayni sistemde evrak yukleyecek bir nokta yok garibime gitti.
-
@sigmoidalmammal Benim de Atlanta - Frankfurt - Istanbul ucusum var . Greencard sahiplerinin bu belgeleri doldurmasi gerekiyor mu ?
-
Hayatımız stress yemin ediyorum :) Arkadaşlar pcr testi için ucustan en fazla 72 saat önce alınması gereken kural 24 saate düşürüldü. Karar 6 aralık itibari ile geçerli. Kaynak : https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/travelers/testing-international-air-travelers.html
-
@cüneyt-tarıkman dün israil doktor açıklama yaptı. 3 adet biontech yaptırdım ancak ingiltere seminerinde omicron yakalanmış ondan dolayı bir de amerika da varyant çıkmaya başladı. Ülkeler tüm vatandaşlarını korumak zorunda. Yoksa ülkelerin ihmali olursa milyon dolar davalar havada uçuşur.
https://www.amerikaninsesi.com/a/abd-de-ilk-omicron-vakasi-tespit-edildi/6335531.html
-
@ayvalik10 Evet haklısınız. Kurtulamadık şu meretten.
-
Merhabalar , Ocak ayina bilet alacagim, newyork-istanbul . Bileti arkadasin kredi kartindan alacagiz, Acaba thy havaalinda kredi kartı sahibini sorarlarmi, bilgisi olan var mi‽
-
@keops Sormazlar, merak etmeyin. Yolcu bilgileri doğru olsun yeterli.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum