@Rüzgar Allah rahmet eylesin.
Benim de kurduğum tek bir hayal var zaten artık, o da gitmek. Aksini düşünmüyorum. Atasözünü de geldiğimiz noktayı göstermesi açısından paylaşmıştım.
Yenilerden de değilim bu arada. Yani bugünlerin tartışmasız bir şekilde geleceğini, kaçınamayacağımızı 2007 yılından beri söylüyorum. Tam olarak 18 yaşımdaydım o zamanlar.
Çevremdekiler yok artık o kadar da olmaz v.s derken, o kadarından da fazlasının olduğunu yıllar içerisinde hep beraber görmüş olduk. Hem ekonomik hem de sosyolojik olarak tam anlamıyla bir kısır döngü içerisindeyiz. Net söylüyorum düzelme ihtimali %0. Çünkü bugünün sorumlularını göndersek, halkımız bugünün sorumluları ile aynı mantığı taşıyan yenilerini başa getirecek yine.
Samimi söylüyorum, abartı da hiç yok tüm umudum GC çıkması. Çok netim bu konuda. Mayıs ayına kadar zaman verdim kendime, GC çıkacağına eminim, en başından beri bunu hissedebiliyorum. Ama olmadı diyelim, çekilişin ertesi sabahı başka bir yöntemle gidebilmek için çalışmalara başlayacağım.
Yolun sonu bir şekilde gitmek. Üzgünüm ama kalmaya değer en ufak bir şey dahi yok.