Dolar 30 lira olsun. Cebinde 30.000 dolar olmadan onay alamazsin desinler.
O 30.000$ i 0 dan 3 gunde sokarim o hesaba.
Yeter ki ciksin.
Ben 2 senedir sadece lottery ye bagli kalmadan gitmenin planlarini yapiyorum.
Bunlardan biri de gidiyorum dedigim gun cebimde olmasini istedigim miktardaki dolari kenara atmak.
Su an bu rakam lottery cikarsa istenen rakamin byagi bir ustune cikti ancak benim planlarima yeterli degil. Garanti bir bireyim.
Dolar bugun 11 oldu. Bu dolarla nasil gidecegiz diyorsunuz. Dolar 6 lira ikende ayni amacta idiniz.
Bu dolar 1 sene sonra 15 i de gorebilir.
Kuradan talihli olup olmamak degil burada sadece sorun. Bir hedefiniz var ve bu hedefe giden yolda gereken hamleleri yapmaniz gerekiyor.
Herkesin kendince bir yasam standardi var elbette. Ancak; 10.000 degil 100 dolar kenara atiyor musunuz? Veya ayni oranda ilerliyor sonucta, kenarda 1 tane ceyreginiz var mi?
Bunlari farkindalik yaratmak icin soyluyorum.
Kizmayin bana.
Maddiyati gectim. Hadi bir kenara birakalim. Kac kisi gercekten ingilizce ogrenmek icin caba sarfediyor. B2+ a cikmak hakkiyla calisirsaniz sadece ana sadece 5-6 aylik bir efor.
Sizin ingilizce durumunuz nedir?
Kendinizi down edecek seylere odaklanmayi birakip bir silkenelip eksik oldugunuz seylere odaklamanizin zamani hala degil mi?
Genelleme yapiyorum. Sadece lottery sonucu bekleyen degil yurtdisi hayali olan herkes ustune alinabilir.
Alininda bence ve hatta benim verdigim orneklerle kalmayin. Eksiklerinizi sizden daha iyi kimse bilemez. Eksiklerinizin farkina varip uzerine gidin.
Nacizana bir Abi, kardes, arkadas tavsiyesidir.
Istiyorum demekle gercekten istemek arasinda daglar kadar fark vardir.