DV2023 Sohbet Odası
-
@Atlantis00
Maddiyat degil aslinda konu🙃
Al 3 tane ceyrek annene ver. 😂 -
Yeter ki çıksın. Kredi çekilip gidilir, eş dosttan para alınıp da gidilebilir. Sadece bu şekilde gidecekler, ilk girişi aileleri yaptıktan sonra, aile üyelerini ülkeye geri gönderip, iş bulduktan 1-2 ay sonra yanına almalı. Maliyetler ne kadar kısıtlanırsa ilk süreç o kadar kolay olur. Gitmeyi düşünenler parandan önce ingilizceyi biraz çözsün, Amerikada çalışma izni olana ve ilk zamanlarda iş seçmeyene iş çok gibi gözüküyor
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Kenarımda şu an 9000 lira gibi bir para var. 3000 gibi bir kısmını dolara yatırmak istiyorum. Bu tarz konuda tavsiyesi olan var mı acaba?
Zeytinyagi veya aycicek yagi alirsaniz, 6 ay ile 1 yil icerisinde paranizi ikiye katlayabilirsiniz. (Yatirim tavsiyesi degildir)
-
-
Arkadaşlar sosyal paket kongreden geçmiş , senatodan büyük ihtimalle geçecek 51-49 ile eşitlik bozulacak , en son pakette green card 80 bin olacak diye madde vardı , bilgisi olan varmı onu çıkardılarmı ? , bide eğer senatodan geçip biden imzalarsa mayısta 55 bin yerine 80 bin mi olacak ?
-
@Emir23
acaba söylediğiniz şey olabilir mi? :face_with_raised_eyebrow:
-
@Emir23 inşallah mayısta alım artar ya
-
@SchoField en son sosyal pakette green card kontenjanı 80 bindi , bu maddeyi çıkardılarmı bilmiyorum , senatodan geçtikten sonra kesin öğreniriz , şuan tek beklentim 80 bin yapmaları
-
@Emir23, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@SchoField en son sosyal pakette green card kontenjanı 80 bindi , bu maddeyi çıkardılarmı bilmiyorum , senatodan geçtikten sonra kesin öğreniriz , şuan tek beklentim 80 bin yapmaları
Eger gecerde 80.000 olursa ve basvuru sayisi 100.000 olursa aile bireyleri haric TR icin sans 5.6% olur.
150.000 basvuru olursa aile bireyleri haric TR icin 4.3% olur.
Bu da 100.000 basvuru icin aile bireyleri haric TR icin 18 de 1
150.000 basvuru icin aile bireyleri haric TR icin 23 te 1
Olur.
Ben bireysel gorus olarak bu sene basvurularin 100k/150k arasi olacagini dusunuyorum.
Super oranlar ama current number faktorunu hic yorumlamadim tabiki. 🙃
-
@Ping-PONG bu pasaport zorunluluğu başvuru sayısının azalmasına sebebiyet verdi mi acaba? Bir kaç yerde başvuru sayılarını göstermekte ancak resmi sitede açıklanmamış sanırım.
-
@Emir23 80k olması şans açısından çok daha iyi umarım o şekilde olur.
-
@SchoField evet eskiden başvurular daha fazlaydı , pasaport şartından sonra azalma oldu
-
@Emir23 hakkımızda hayırlısı olsun bakalım hocam
-
@Ping-PONG paylaştıklarınızın tümünde haklısınız, ben dolar kurundan bahsederken ülkenin durumunu vurgulamak için paylaşmıştım. herkes için hayırlısı neyse o olsun...
-
@Ping-PONG 80 bin olursa devlet ona göre fazladan konsolosluk çalışanı gönderir belki sonuçta sosyal paket 1.7 trilyon dolar , 2 tane demokrat senato üyesi çekingen davranıyor onları ikna etmek istiyorlar , en geç onlarda noel tatilinden önce geçireceklerini düşünüyorum , tek temennim 80 bin olması ve herkesin mülakat alması , belki şans bizede güler
-
@Emir23 meclisden geçmiş suanda senatonun ve başkanın onaylaması gerekiyor 80 bin olacak gibi duruyor
-
@hasann, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG paylaştıklarınızın tümünde haklısınız, ben dolar kurundan bahsederken ülkenin durumunu vurgulamak için paylaşmıştım. herkes için hayırlısı neyse o olsun...
Sizin ozelinizde soylemedim.
Genel bir vurgu yaptim.
Cok fazla genc kardesimiz var cunki aramizda. -
Sayin @crazycells ,
Bu paketin iceriginde gocmenlere vatandaslik yolunun acilmasi konusu var biliyoruz ancak; Lottery nin 80.000 olmasi konusunu iceriyor muydu ve hala iceriyor mu konusunda bir bilginiz var mi?Genel bir yorum rica edebilir miyiz sizden. 🙃
-
İçinde Green Card çekilişi kotasının 55 binden 80 bine çıkarılması teklifi de olan büyük göçmenlik reformu yasa tasarısı Meclis'den geçti. Tasarının yasalaşması için hem Temsilciler Meclisi'nden hem de Senato'dan geçmesi ve ardından Başkan Biden tarafından imzalanması gerekiyor.
-
0.089 Dolar in 1 TL olsugunu gorunce, Amerikanya da tutunamayip geri donenler basliginin gediklileri. 😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum