[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Eşim DV-2022 talihlisi, Biz bu süreçten sonra evlilik yapabildik maddi durumlar vs. şuanda evliyiz ve sıramız yaklaştı. DS-260 Formuna kendimi ekledim Eş olarak fakat eşim evlenmeden önce doldurduğu için formu şuanda kızlık soyadı ve Bekar olarak görüntüleniyor. Bu forumda herhangi bir değişikliği biz yapabiliyor muyuz? Yoksa Evlilik cüzdanımız ile bu işlemler orada hallediliyor mu? şuanda form'da bende mevcut olarak eklendim eş kısmına eşimin şuanki soyadını ekledim fakat hala kendi başvurusunda DS-260 formunda eski soyadı ve bekar olarak gözükmektedir. Çok araştırdım herhangi bir sonuç bulamadım bununla ilgili bilgisi olan var mı yardım edebilir misiniz lütfen
-
@burakbas01_, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Eşim DV-2022 talihlisi, Biz bu süreçten sonra evlilik yapabildik maddi durumlar vs. şuanda evliyiz ve sıramız yaklaştı. DS-260 Formuna kendimi ekledim Eş olarak fakat eşim evlenmeden önce doldurduğu için formu şuanda kızlık soyadı ve Bekar olarak görüntüleniyor. Bu forumda herhangi bir değişikliği biz yapabiliyor muyuz? Yoksa Evlilik cüzdanımız ile bu işlemler orada hallediliyor mu? şuanda form'da bende mevcut olarak eklendim eş kısmına eşimin şuanki soyadını ekledim fakat hala kendi başvurusunda DS-260 formunda eski soyadı ve bekar olarak gözükmektedir. Çok araştırdım herhangi bir sonuç bulamadım bununla ilgili bilgisi olan var mı yardım edebilir misiniz lütfen
Hem siz, hem de esiniz ayri birer DS-260 formu doldurup gondermeli.
KCC'ye ulasip formu acmalari icin talepte bulunmalisiniz, formlar acilinca tum bilgileri guncelleyip tekrar gonderebilirsiniz.
-
@crazycells teşekkür ederim öncelikle ilgilendiğin için, nasıl ulaşacağız mail yolu ile mi?
-
@crazycells teşekkür ederim öncelikle ilgilendiğin için, nasıl ulaşacağız mail yolu ile mi?
evet, su basligi inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4443/kentucky-consular-center-kcc
-
@crazycells Çok teşekkür ederim gerçekten 🙏🏻 son bir sorum olacak, orjinal sitesinden baktım fakat anlayamadım çok karışık olduğu için. Şuanda kaçıncı sıralamayı çağırıyorlar kasım ayında hangi numara aralıkları mülakata davet edilecek
-
@crazycells Çok teşekkür ederim gerçekten 🙏🏻 son bir sorum olacak, orjinal sitesinden baktım fakat anlayamadım çok karışık olduğu için. Şuanda kaçıncı sıralamayı çağırıyorlar kasım ayında hangi numara aralıkları mülakata davet edilecek
bulteni suradan takip edebilirsiniz:
-
@crazycells Çok tedirginiz henüz hiçbir mail gelmedi bültene göre Kasım' da çağırmaları gerekiyor, yada sıra numaramız gelince önce evrak mı gönderilecek bize? Yoksa bu ay direk mülakata mı gidecez 4xxx inci sıralardayız ne evrak talebi geldi nede birşey 😔
-
@burakbas01_ ds-260 guncellemelerinizi hemen yapip, ardindan buradaki talimatlari dikkatlice okuyarak talep gelmeden evraklarinizi gondermelisiniz.
-
@keysnambır, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@burakbas01_ ds-260 guncellemelerinizi hemen yapip, ardindan buradaki talimatlari dikkatlice okuyarak talep gelmeden evraklarinizi gondermelisiniz.
Hangi talimatları? Kusura bakmayın konu hakkında araştırma yapıyorum google ve youtube üzerindende ama herkes farklı yerlere yönlendiriyor kafam allak bullak oldu. Şimdi güncelleme için mail attık kilit açıldığı gibi yapacağız.
Evrakları göndermek için ne yapmam gerekiyor? Bize hangi evrakları göndereceğimize dair hiçbir bilgi gelmedi? Bizim direk yollamamız mı gerekli? Sadece bize DS-260 formunu doldurmamız için bir mail gelmişti onuda doldurup yolladık ardından ne evrak talep edildi nede başka birşey. Yardımcı olabilir misiniz. Herhangi mail gelmeden direk evrak yollamamız mı gerekiyor?
-
Merhabalar,
Önceki 2 senede yaşanan trajedinin üzerine, su an DV2022 nin de benzer sorunları yaşamaması için bu kampanyayı düzenledik. Telegram kanalındaki aksiyon almamiz lazim artık çağrıları sonucu Cuma aksami basladigimiz kampanyamiz ;)
İcerigi okursanız sorunlar zaten bir cogunuza tanıdık gelecektir (Tier, backlog ve KCC nin bu yılki akıllara zarar çalışma düzeni). Bu kampanya konusunda biz DV2022 talihlileri olarak sizlerin desteğini görmeyi bekliyoruz. Simdiden teşekkürler 🤞 -
@burakbas01_ bu konunun ve linkini asagida verdigim konunun ilk mesajlarini dikkatlice okumanizi tavsiye ederim. En guncel bilgi bu forumda su an google ve youtube ile vakit kaybetmeyin. (Ozellikle youtube)
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4299/dv2022-mülakat-deneyimleri
-
@crazycells case number a göre gitse gelirde. Ds formunu erken göndsren 24K gibi sayılara evrak onayı geldi. Şimdi sayılar current olduğunda evrak onayı gelenlere mülakat verecekler.Ama benim daha evrak onayım gelmezse nasıl mülakat alacam. Ya da evrak talebi ve onayını ne zamana kadar hallederler belli değil.Çok yavaş ilerliyor.
Bunun için ocak sonu aos için abd ye gitmeyi düşünüyoruz ailece. -
@AYSY33 Gidebildiğiniz en erken tarihte gitmenizde fayda var. Neden derseniz ülkede her an herşey olabiliyor burası Türkiye.
Bi bakmışsınız savaş çıkmış. Bi bakmışsınız Koronadan konsolosluk kapanmış. Abd ile kriz masada zaten.Açıkçası ben de aos düşünüyorum. Cn current olmasını bekliyorum
@Figen hanım çok çok kısa bir sürede greencardını aldı.Şanslısınız bi yönden : Çoktan current olmuşsunuz. Bizim gibi cnyi beklemek zorunda değilsiniz.
-
@gucarslan @crazycells @Programmer @axlgnr @HasanGündüz
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Umarım 20, 21 den geriye kalan ve 22'deki tüm arkadaşlar bir an önce bütün aşamaları geçip mülakat alır. -
@AYSY33; AoS için hangi vizeyle ABD'ye gitmeyi düşünüyorsunuz. Turist vizesiyle AoS yapmak mümkün olmadığı için merak ettim açıkçası.
-
@Not_Born_Yesterday mümkün olmadığı konusunda neye bakarak emin oldunuz ?
-
@Megatron Lütfen aos süreci ile ilgili bir avukat bulun ve görüşün. Cn açıklandıktan sonra gitme diye bir şey yok. Avukatın bana söylediği en az başvurudan üç ay önceden amerikaya giriş yapmanız gerekiyor...Üstelik avukat 15 temmuz tarihinden sonra da süreç yetişmeyeceği için aos kabulü yapmıyor...
-
Bu ileti silindi! -
@Megatron; araştırırken denk gelmiştim resmi adrese ama şimdi bulamadım tekrar. Yanlış linki @nordlendingen'in uyarısı üzerinde sildim. Moderatörler de katkıda bulunabilir konuya.
Özetle Turist Vizesi yükümlülüklerine aykırı olduğu için bu yol mümkün değil.
Resmi olmasa da şu link faydalı olabilir: https://citizenpath.com/adjustment-status-vs-consular-processing/ -
@Not_Born_Yesterday B1 ile gidip 90 gün sonra başvuru yapmayı düşündüm.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum