F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@horoz, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
@hulyaek bende ödedim fakat merak ettiğim bir konu var greencardı ABD ye girdikten sonramı bize postalayacaklar yoksa ödedikten sonra mı
gocmen vize ile ABD'ye giris yapmadan basim islemi gerceklesmiyor...
-
@Esra-Esra, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
@senes veeeeee geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii @hulyaek yemin ederim geldi. vallahi geldi. 15 Kasım'a mülakat verdiler :) Sana da hayırlı olsun bana da hayırlı olsun o zmn @senes
gozunuz aydin!
-
@Ali-Veli-Ahmet, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Nihayet bugün vize basılmış halde pasaportumu aldım darısı bekleyenlerin başına. Herkese teşekkür ederim emeği geçen ve bu efsane forum’u kuranlara ayrıca teşekkürler 🙏 🙏🙏
bundan sonraki surecte bol sanslar :thumbs_up:
-
@shaimaak, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
hello everyone , and congratulations for those who got their visa ,
I want to ask if you guys made an expedite request or this is regular timeline ?
F2a pd sep 202
Dq 14 july 2021Yes, it looks OK.
Are you planning to have a visa interview at the US Consulate in Ankara?
-
@Hüseyn-Məlikov dq nədir?
-
@crazycells teşekkür ederim.
-
Merhaba arkadaşlar, konsolosluk yakınlarında eli yüzü düzgün bir otel var mıdır önerebileceğiniz?
-
@crazycells yes I am waiting for interview to be scheduled but nothing yet , hopefully I'll get it soon because I am seeing people with dq on April getting interviews
-
@crazycells vizem elime ulaştı. Herkesin en kısa sürede bu aşamaya gelmesini diliyorum. Şimdi yeni bir hayat için ilk adımları atıyorum.10 Kasımda bir aksilik olmazsa New York'ta olacağım. Sevgili @crazycells tüm yardımların, bilgilendirmelerin ve geri dönüşlerin için çok teşekkür ediyorum.
-
@Esra-Esra seven deep otelde kaldık buradan görüp. Maalesef çok çok iyi bir otel değil kahvaltı dahil ama çok iyi değildi. Onun harici konsolosluğa 5 dk olması her şeye değer. Çok çok yakındı
-
Merhaba arkadaşlar 🙋🏻♀️ Vizemi ayın 25’inde aldım sonunda. Vergi evraklarını istemişlerdi, ek sponsor da ekledik. ☺️ Hepinize yardım ve destekleriniz için teşekkür ederim. Bekleyen herkesin sırasının bir an önce gelmesini ve sevdiklerine kavuşmasını diliyorum 🙏🏻
-
@Esra-Esra green kart mülakatı için gidenler Best Western Plus Center Hotel bu otelde kaldılar. Konsolosluğa 1 km mesafede
-
@crazycells evlilik tarihim 24/1/2019 başvuru tarihim 16/3/2020 ve vize tarihim 22/10/2021 acaba greencard 10 yıllık mı olacak yoksa 2 yıllık mı?
-
@horoz 10
-
@Lilith hayırlı olsun bundan sonrası için de bol şans:)
-
@kubra94 teşekkür ederim araştırırken denk gelmiştim. tekrar detaylı bi bakayım
-
@ayvalik10 teşekkür ederim bakacağım hemen
-
@Esra-Esra midas diye bir otelde kaldik kizimla, 4 yildizli olmasina ragmen cok beklentin olmasin, fiyati uygundu, konsolosluga yurume mesafesi 3-4 dk
-
@hulyaek ona da bi bakayım ozmn. Teşekkür ederim.
-
@ilkin001, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
@Hüseyn-Məlikov dq nədir?
Documentarily Qualifiedyani gonderdiginiz evraklar tamam.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum