Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @shaimaak, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

    @crazycells yes I am waiting for interview to be scheduled but nothing yet , hopefully I'll get it soon because I am seeing people with dq on April getting interviews

    There is nothing to worry about. There are many others who were DQ'ed before that and still did not get any interview dates yet, so I do not think there is anything wrong with your case. 👍

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @İlhanakbulut, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

    @crazycells vizem elime ulaştı. Herkesin en kısa sürede bu aşamaya gelmesini diliyorum. Şimdi yeni bir hayat için ilk adımları atıyorum.10 Kasımda bir aksilik olmazsa New York'ta olacağım. Sevgili @crazycells tüm yardımların, bilgilendirmelerin ve geri dönüşlerin için çok teşekkür ediyorum.

    Hayirli olsun 🙂 bundan sonraki sureclerde bol sanslar.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @horoz, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

    @crazycells evlilik tarihim 24/1/2019 başvuru tarihim 16/3/2020 ve vize tarihim 22/10/2021 acaba greencard 10 yıllık mı olacak yoksa 2 yıllık mı?

    mulakat tarihi, evlilik tarihinden 2+ yil sonra oldugu icin 10 yillik alacaksiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Lilith, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

    Merhaba arkadaşlar 🙋🏻♀️ Vizemi ayın 25’inde aldım sonunda. Vergi evraklarını istemişlerdi, ek sponsor da ekledik. ☺️ Hepinize yardım ve destekleriniz için teşekkür ederim. Bekleyen herkesin sırasının bir an önce gelmesini ve sevdiklerine kavuşmasını diliyorum 🙏🏻

    tebrikler, gozunuz aydin.


  • Merhabalar,Eşim green cartlı şubatta evlendik eşim ABD dönüp başvurumu yaptı.Uscıs kontrol ettiğimde dosyanız nebraskada diyordu .Nebraskada dosya işlem zamanı 7 ay görünüyor .Benim 7 ayı geçti ve hala dosyam NVC geçmedi .şimdi de baktığımda On March 26, 2021, we received your Form I-130, Petition for Alien Relative, Receipt Number ……..,,, and sent you a receipt notice or acceptance notice. The notice describes how we will process your case. Please follow the instructions in the notice. If you move, go to www.uscis.gov/addresschange to give us your new mailing address böyle yazılıyor. Durumum normal mi? Bu konu hakkında bilgisi olan varsa cevap verebilir mi ?


  • @Sibel-Demir Anladigim kadariyla sizin priority date'iniz 26 Mart 2021. Nebraska bugun itibariyle, 5 Nisan 2021 e kadar ilerlermis yani sizin priority date'inizi gecmis. Bu nedenle ayni sayfada bulunan su linkteki asamalari takip ederek talepte bulunabilirsiniz dosyanizla ilgili bir problem olup olmadigini ogrenmek icin. Ama ne surede cevap verirler emin degilim.


  • @Sibel-Demir Sibel hanım dosyanın nerede olduğunu nasıl görüyosunuz link atarmısınıZ lütfen


  • @Sibel-Demir, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

    Merhabalar,Eşim green cartlı şubatta evlendik eşim ABD dönüp başvurumu yaptı.Uscıs kontrol ettiğimde dosyanız nebraskada diyordu .Nebraskada dosya işlem zamanı 7 ay görünüyor .Benim 7 ayı geçti ve hala dosyam NVC geçmedi .şimdi de baktığımda On March 26, 2021, we received your Form I-130, Petition for Alien Relative, Receipt Number ……..,,, and sent you a receipt notice or acceptance notice. The notice describes how we will process your case. Please follow the instructions in the notice. If you move, go to www.uscis.gov/addresschange to give us your new mailing address böyle yazılıyor. Durumum normal mi? Bu konu hakkında bilgisi olan varsa cevap verebilir mi ?

    Merhabalar.

    Bu adresten request bilgilerini doldurup gönderin. Biz 26 Ağustosda request göndermiştik. Fakat hala cevap gelmedi.

    İlk bildirimde bizim dosyamızın da Nebraska SC'de olduğu söylenmişti. Fakat https://egov.uscis.gov/e-request/displayONPTForm.do?entryPoint=init&sroPageType=onpt
    yine bu adresteki telefon numarasını arayıp konuştuğumuzda dosyamızın Potomac SC'ye aktarıldığını öğrendik.


  • Yani cildirmak uzereyim.

    Nvc dosyanizin herseyi tamam konsolosluktan tarih bekliyorsunuz sadece diyor. Konsolosluga soruyorum . Dosyanizi Nvc ileticek bizimle alakasi yok diyor. Kafayi yemek uzereyim. Yani hergun mail atiyorum , yaziyorum ama caresi yok.


  • @nevermore 😞 yakinda gececektir, az biraz daha sabir, en iyi burada anliyoruz birbirimizi terapi gruplari gibi 🙂 inan gececek


  • @hulyaek en iyi sizler anliyorsunuz bu caresizligide sanirim. umari ben kafayi yemeden gelir 🙂 tesekkurler iyi dilekleriniz icin.


  • @cokbekledik86 https://egov.uscis.gov/casestatus/landing.do burdan bakıyordum ama şimdi göremiyorum


  • @Sibel-Demir büyük ihtimalle sizin de dosyanız californiadan veya başka bir centerdan çıkacaktır. Biz de sizinle aynı durumu yaşadık, ilk gelen mailde dosyamızın nebraskada olduğu yazıyordu, tarih geçince mail attığımızda dosyanın california centerda olduğunu öğrendik ve yıkıldık. Umarım siz aynı durumu yaşamazsınız.


  • @itsmebb katlıyorum size muhtemelen sibel haniminda dosyası californiada. Biz çok üzülmemiştik öğrendiğimizde aslında çünkü tarihler diğer servislerden çokda farkli değildi ne olduysa zamanla iyice geriledi ilerlemek yerine. 13 ay oldu ama 20 ay bekleyen arkadaşları duyunca kendime uzulemiyorum bile. Bir söylentiye göre afgan dosyaları isledikleri için gecikmeler var diyorlar bilemiyorum doğrumu. Biz sürece başlamadan california 2019 yılını bitirip 2020 yılına geçmişti birden 2019 başına dönmesi çok ilginç. Ama bu süreler hiç bu kadar uzamamıştı. Hatta kısalmış bir yılda ortalama onay veriyorlardı ne oldu sıkıntı nedir bilinmez. Inşallah biran önce hızlanır ve burada artık güzel haberler alırız.


  • @nevermore Yani gerçekten umarım en en en kısa sürede kavuşursunuz. Keşke elimizden bir şey gelse 😞 😞


  • @hulyaek @horoz Merhabalar arkadaşlar, nüfus kayıt örneğini sadece eşim ve kendim için mi almalıyım yoksa kendi ebeveynlerim de olacak mı?


  • @crazycells
    Teşekkürler 😊


  • @Esra-Esra
    Vukuatlı nüfus kayıt örneği almanız gerekli,ebeveynleriniz ve eşiniz de oluyor o evrakta.


  • @Lilith teşekkür ederim.


  • @crazycells size bir sorum var Ocak ayında eş durumundan green card başvurumuz vardı henüz sürecimizde hiç bir ilerleme yok fakat eşim bugün itibariyle artık vatandaş oldu nasıl bi yol izlemeliyiz sürecimiz hızlanırmı


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

114
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.4k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum