[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Megatron hayır
-
@gucarslan çok emek verdiniz umarım vizenizi alırsınız )
-
@gucarslan pardon bilemedim. Teşekkürler
-
1 saat önce haberde okudum.
'' ABD, tüm kara ve hava sınırlarını, tam aşılı yabancı ülke vatandaşlarına 8 Kasım’dan itibaren açacağını duyurdu. ''
Umarım bu olumlu bir şekilde sürecimize yansır.
-
@Megatron turist vizelerin açtı zaten birkaç gün önce
-
@Megatron telegram da..
-
@gucarslan gelen maillerde dvprogram kontrol etmek için mail alacaksınız diyor. Ben de mailin gelmemesinden korkuyorum bu mail uzun süreçli mi gelir acaba yani kontrol maili gelmezse nasıl kontrol edeceğim ki? Onlar söylemeden de kontrol edilebilir mi?
Durumunuz güncel hale geldiyse ve dvprogram.state.gov'u kontrol etmek için bildirim almadıysanız, tüm belgelerinizin alındığını ve bir görüşme için programlanmaya hazır olduğunuzu onaylamak için [email protected] ile iletişime geçebilirsiniz.
Böyle yazıyor. -
@İBRAHİM sorunuzu tam olarak anlamadım.
DV talihlisiyseniz lütfen sürecinizi imzaniza taşıyın. -
Arkadaşlar telegram grubuna nasıl katılabilirim
-
@Aeroexpres bu konunun ilk sayfasında bilgilendirme var, oradan yapabilirsiniz.
-
@Aeroexpres https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları/3?page=1 bu linkten inceleyebilirsiniz
-
@gucarslan dv talihlisiyim evrak mail kabulunde atılan mailde vaka numaranız güncel olduğunda mülakat tarihiniz verilecektir diyor da vaka numaramın güncel olduğunu nereden öğreneceğim? Güncel hale geldiyse ve mülakat tarihi almadıysanız kcc ile iletişime geçin yazıyor.
-
@İBRAHİM Vaka numaranız kaç? Aralık ayı itibariyle 7300 e kadar olan numaralar aktif durumda. Siz de sürecinizi imzanıza taşırsanız vaka numaranızı öğrenip aktif olup olmadığını söyleyebiliriz. Bu durumda kimse size yardımcı olamaz
-
Eğer mülakat alan olup telegram grubuna yazarsa siz ayrıca buraya da yazar mısınız ? @gucarslan
-
@Megatron, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Eğer mülakat alan olup telegram grubuna yazarsa siz ayrıca buraya da yazar mısınız ? @gucarslan
Böyle bir bilgi hele de mülakatların başlangıcı olan şu aşamada mutlaka Excel tablosuna ve foruma da yazılır.
-
@ayla-can merhaba current olmak , evrak talebi gelmediyse bir anlam ifade etmiyor değil mi ?
-
Merhabalar. Geçen sene başvuru vormunu doldurduğum zaman boşanalı 6 sene olmuştu. Bir tane 8 yaşında bir kızım var ve velayeti annesinde. Geçen sene formu doldururken medeni durumunu boşanmış olarak belirttim ve çocuk sayısını 1 olarak yazdım. Sonra sistem kızımın fotoğrafını istedi bende de o zaman kızımın o standartlarda bir fotoğrafı olmadığı için fotoğraf yükleyemedim. Tabi fotoğraf olmayınca sistem bir sonraki aşamaya geçmiyor. Bende çocuk sayısını 0 olarak düzelttim. DS 260 formunda ise bir kızımın olduğunu ve velayetinin annesinde olduğunu amerikaya yanlız gideceğimi ve çocuğumu ileride yanıma alacağımı belirttim. Bu durum bana sıkıntı yaratır mı?
-
@nihat26, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@ayla-can merhaba current olmak , evrak talebi gelmediyse bir anlam ifade etmiyor değil mi ?
Önemli olan evrak onayı.
İmzanızda göründüğü kadarıyla evrak isteği almadan onay aldığınız gözüküyor, doğru mudur? Değilse imzanızı günceller misiniz?
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Mysterio DV2022 süreci için resmi bitiş tarihi 30 eylül 2022'dir. (DV2023 ile alakası yok)
onun dışında eski yılların excel listeleri sizi yanıltır, DV2021 hariç
ve o yıllara göre bakmanız DV2022 için doğru olmaz çünkü KCC çalışma şeklini değiştirdi.tavsiyem, 1dk bile beklemeden evraklarınızı gönderin. kcc'nin size evrak talebi göndermesini beklerseniz daha çok beklemeniz gerek..
beklemeyin.
sayin @gucarslan , 2022 finansal yili icin gocmen vize onceliklendirmeleri devam ediyor mu? 2021 icin bu "tier list"i asan bir mahkeme karari cikmisti ama sanirim 2022 icin islemler DOS'un belirledigi listeye gore onceliklendiriliyor, dogru mudur?
-
@Aeroexpres surada cevapladim: https://yesilkartforum.com/forum/post/238603
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum