[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Shila, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@smartcells 2021lerin excel listesini inceledigimde onay alip mulakat tarihlerinin bos oldugunu gordum cok kiside, bu arkadaslar guncellememis o zaman dogru mudur?
Doğrudur.
-
Sonunda bende green card başvurusunu tamamladım.Şimdi mayıs ayına kadar bekleme zamanı geldi.İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.Herkese başarılar
-
@eynar Türkiye vatandaşlarının askerlik belgesi göndermesine gerek yok. Ben göndermedim ve evrak onayımı aldım.
-
@Levent-Akay, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@eynar Türkiye vatandaşlarının askerlik belgesi göndermesine gerek yok. Ben göndermedim ve evrak onayımı aldım.
Evet. Ben de aynısını yazdım zaten :)
-
@smartcells, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@FUAT-ARI, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@smartcells, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
evraklarınızı gö
Onlar istemeden evrak göndermemiz doğru oluyor mu peki?
Oluyor. Bu şekilde evrak talebi gelmeden evraklarını gönderen 3-4 arkadaşımız bu hafta içinde onay aldılar.
Bu haftaya kadar, KCC talep etmeden gönderilen evrakları dikkate almayıp yeniden evrak talebi yapıyordu. Fakat KCC bu hafta başından beri taktik değiştirdi ve eğer evraklar gönderilmişse yeniden talep göndermeyip gönderilmiş olanları onaylamaya başladılar. Bu şekilde evraklarını talep almadan gönderenler ve onay alan arkadaşlarımız avantaj kazandılar. Bu nedenle telegram grubumuzda ve buradaki herkese hazırsa evraklarını talep beklemeden göndermelerini tavsiye ediyoruz.
Süreç hala Ds260 gönderme tarihi üzerinden yürüyor ama evrak ONAY kısmı bu şekilde hızlanmış oldu. Evrak onayı almak DV sürecinde en kritik dönemeçlerden biri. Bunun önemini anlatmak için şu örneği vereyim: 2021'lerden evrak onayı alıp da mülakat almayan kimse olmadı!
O yüzden evraklarınız tamsa ve hazırsa hiç zaman kaybetmeden bir an önce evraklarınızı gönderin, talep beklemeyin.
Olur da siz evrakları gönderdikten bir süre sonra tekrar evrak talebi alırsanız bir daha gönderin.Dediklerimize güvenin.
Siz burada forum üzerinde 5-10 kişinin yazdıkları üzerinden süreci takip ediyorsunuz ama biz telegram grubunda 570+ talihli ile iletişim halindeyiz ve bu kadar kişinin tecrübesi üzerinden yorum yapıyoruz.
Gruptaki bütün önemli haberleri, önemli gelişmeleri de buraya foruma taşıyoruz ki herkes bu bilgilerden faydalansın. Çünkü esas olan forum üzerinden bilgilendirmektir. Forumdaki bilgiler kalıcıdır.Merhaba,
Benim dosya numaram 26binlerde. Evrak talebi gelmedi. 18 Ağustos'ta ds260 submit ettiğim için evrak talebinin geç geleceğini düşünüyorum. O yüzden dosya numaram yüksek olmasına rağmen evrakları göndermemi tavsiye eder misiniz?
Teşekkürler. -
@civilengineer, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba,
Benim dosya numaram 26binlerde. Evrak talebi gelmedi. 18 Ağustos'ta ds260 submit ettiğim için evrak talebinin geç geleceğini düşünüyorum. O yüzden dosya numaram yüksek olmasına rağmen evrakları göndermemi tavsiye eder misiniz?
Teşekkürler.Gönderebilirsiniz.
-
@smartcells Teşekkür ederim.
-
Bu ileti silindi! -
@sugarmouse, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
ARKADAŞLAR HAZİRAN AYINDAN BERİ ÜYEYİM VE HER GÜN FORUMU KONTROL EDİYORUM. ÖZELLİKLE HAZİRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS AYLARINDA BU BAŞLIK ÇOK YARDIMCI OLDU BANA. FAKAT SON 1,5 AYDIR ESKİ BAŞLIKLARI VE SAYFALARI OKUMADAN AYNI SORULARI SORAN ÇOK ARKADAŞIMIZ OLDU VE GİDEREK ARTIYOR. FORUM SAYFALARINDA AYNI SORULARA BIKMADAN CEVAP VEREN ÖNCÜ ARKADAŞLARIMIZIN CEVAPLARININ ÜSTÜNE BİR DE TEŞEKKÜR MESAJLARI BAŞLADI. KİMSEYİ ELEŞTİRMEK İSTEMİYORUM AMA BUNU YAYARSAK EN AZINDAN BOŞA EDİLEN TEŞEKKÜR MESAJI VE AYNI SORULARIN SORULMASINA 10-15 SAYFA DA OLSA BELKİ ÖNLEM ALABİLİRİZ. CEVAP VEREN HERKESE CEVABI ALANLAR VE BİZ OKUYUCULAR ZATEN MİNNETTARIZ. KİMSEYİ KIRMAK AMACIYLA YAZMADIM AMA GERÇEKTEN TEŞEKKÜR MESAJLARI SAYFAYI ÇOK KAPLIYOR. SONRADAN ÜYE OLACAKLAR İÇİNDE İLERİDE BİZİM İÇİNDE ARŞİVİ OKUMAK ÇOK DERT OLACAK BU ŞEKİLDE. KİMSEYİ ÜZMEK İÇİN YAZMADIM BUNU UMARIM ANLAŞILMIŞIMDIR. TEŞEKKÜRLER.
Lütfen forumda büyük harflerle yazmayın!
-
Merhaba
KCC ye gonderilecek Arsivli adli sicil, mahkeme kayitlari ve bosanma kayitlarinin ingilizceye cevirisi gerekiyor dogru mudur?
diger evraklar Turkce olabiliyor anladigim. -
Merhaba sayın @crazycells evrak gonderirken mulakata girdigin ülkenin konuştuğu dilinde olmayan evraklari İngilizceye cevirmemize gerek varmi ? Yoksa sadece mulakata cevirisi ile beraber goturmemiz gerekirmi?
Teşekkürler -
Bu ileti silindi! -
@semra-karababa KCC’ye o belgenizi göndermenize gerek yok. Sağlık Muayenesinde Unganlara teslim etmeniz yeterli.
-
@sezcek Biraz daha sabırla bekleyin. Mulakat almanız cok yakın :)
-
@mac Evet, belgelerinizin onaylandığını belirten ve aşağıdaki şekilde baslayan bir mail alacaksınız:
“ Congratulations! Our records indicate that your case is ready to be scheduled for an interview when your case number becomes current and appointments are available…”
-
@selinsenturk @mechta22 Mülakatınızı yapacağınız konsoloslugun bulunduğu ülkenin anadilinde ya da İngilizce olması yeterli evrakların.
Bu durumda, evrakların Ankara icin Türkçe ya da İngilizce olması yetiyor. (Mahkeme kayıtları dışındakiler icin.)
-
@sanaldeniz Bunu yaptığınızda, dosya "edit modunda" olduğu için dosyanın düzenini karıştırmış olmuyor musunuz? Zira dosyada yapılan her değişiklik Drive'a otomatik olarak kaydediliyor.
-
Evrakları kcc ye gönderirken mail içeriğine bir şey yazmamız gerekiyor mu? Konu olarak full case number yazacağız, belgeleri ekledikten sonra içeriğe bir şey yazmadan gönderebilir miyiz? Doğum tarihi, ad soyad bilgisini yazmamız gerekli mi? Ad soyadı belgeleri adlandırırken belirtiyoruz.
-
@clutchshot Mailin gövdesine bir şey yazmanıza gerek yok. Boş bir şekilde gonderebilirsiniz.
-
@ayla-can Evrak isteği göndermeden dönemi kapatacaklarını zannetmiyorum, kısa bir süre içinde işlemlerin hızlanacağını düşünüyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum