Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)

• @Ali-Veli-Ahmet gözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza umarım mülakatinizda sorunsuz geçer.

• @hulyaek çok sevindim hülya hanim gözünüz aydın nihayet güzel haberler aldık sizdende umarım mülakatinizda sorunsuz ve kolay geçer🙏🌺

• @ipeke gözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza.

• @horoz sizinde gözünüz aydın nihayet güzel haberler çoğaldı.

• @kubra94 gözünüz aydın. Kısa zaman önce bir arkadaş yazmıştı mülakatta güncel evrakları götürmüş ancak konsoloslukta pasaportunu alıp güncel evrakları sisteme yükleyin denmiş. kendisine sonra vizesi basılıp gönderilecekmis. Belkide sisteme yuklemelerinin üzerinden uzun zaman geçtiği içindir ancak en doğru bilgiyi sanırım @crazycells bey verecektir.

• Arkadas super hepinize hayirli olsun

• Sanirim butun Turk vatandaslarina baktiktan sonra anca bizim dosyaya bakicaklar .

• Benim süreç baştan başlıcak sanırım bebeği eklediğimiz için. Eklemeden yanımızda götürebiliyormuşuz ama ekleyince onada baştan işlem yapıyorlarmış NVC mail attım kaldırın diye ama o maili ne zaman görürler Allah bilir bu konuda bilgisi olan kimse yok mu ?

• Herkese merhabalar 18 ekimde bende mülakattayım. Darısı bekleyenlerin başına.

• @İlhanakbulut tebrikler hayırlı olsun. DQ mailiniz hangi tarihte gelmişti acaba?

• En son DQ su 26 mayıs olan randevu aldı onun ilerisinde bir tarih var mı ? Benim 27 mayıs gelmedi randevu

• @ecom çok sağolun cevabınız için. Eşim şu an Amerika da çalışmıyor. O yüzden sordum. Orada işsiz olması acaba sıkıntı olur mu. ?

• @Esra-Esra sizin durumunuzu çok merak ediyorum :( aklım sizde kaldı. Vakit kaybetmeden inquiry mi oluştursanız NVC den. Daha eylül bitmedi, muhtemelen önümüzdeki haftada randevu haberleri alacağız Ekim için. CEAC deki kontak mail adreslerini kontrol ettiniz mi orda bir terslik olmasın.

• @hulyaek hanım konsolosluk randevusunu alabildiniz mi acaba ben de hazır değil diyor doktor randevusu nu aldım

• @horoz henüz hiç birimiz alamadık, tahminimce pazartesi açılacaktır.

• @hulyaek ayy teşekkür ederim çok incesiniz 😊. Valla benim de aklım ben de kaldı. Bir tek ben kaldım ya şaka gibi. Ne yapabilirim NVC den bilemiyorum. Detay verebilir msiniz? Ceac a da baktım herhangi bir hareketlilik yok maalesef. Dosyamda NVC de görünüyor.

• Merhabalar,

Interview date’lerini alan herkese tebrikler. Umarim gorusmeleriniz de rahat olur ve olumlu sekilde sonuclanir.

Biz de halen beklemedeyiz. Aslinda bu kadar ilerlemesi bile buyuk bir surpriz oldu bize. Sanirim bir sonraki ay verilecek randevulardan biri de bize dusecektir.

PD: 7-Ekim-2019
    DQ: 9-Haziran-2021

• Arkadaşlar merhaba,
    18 Ekim’e banada randevu gelmiş. Sağlık muayanesi için randevu alacağım en kısa sürede.

Vize randevusuna giderken yanımıza aşağıdaki belgeleri alacağız, bunların dışında almamız gereken başka ne olabilir?
    -Randevu mektubu, Pasaport, 2 adet 5*5 vesikalık,DS-260 confirmation, vukuatlı nüfus kayıt(güncel), adli sicil kaydı(güncel), evlilik albumü, beraber çekilmiş fotolar.

NVC aşamasında 2019 tax return ve I-864 belgelerini sisteme yüklemiştik. 2020 tax return ve güncel I-864 gerekir mi? Gerekiyorsa yanımıza mı alalım yoksa sistemede yüklememiz gerekir mi?

• @kubra94 rica ederim ne demek ama çok bilgim olduğu söylenemez size alı bey daha doğru bilgi verecektir. Sadece mantık yürütürsek mutlaka eşinizin geliri yetersizse bir ek sponsor isteniyor ve her halükarda çözülüyor durum ama tabi siz mülakata hazırlıklı gidinki tekrar ek evraklarla uğraşıp süreniz daha fazla uzamasın. Bir avukatınız yokmu danışsanız kendisine.

• @caner11 bunu bende çok merak ediyorum. Tam götürmemiz gereken evrakları belgeleri nasıl görebiliyoruz acaba. Ben başvuruya tek başladım şu an +2 çocukla mülakata katılacağım. Yine albüm fln götürmem gerekir mi acaba

Benzer Başlıklar

• K1 Vizesi Sonrası Green Card Süreci

Kilitli Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi greencard
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    K1 vizesi ile ABD'ye giren kisiler, 90 gun icinde evlenip Adjustment of Status yaparak Green Card alabilirler. AOS sureci ile ilgili su basligi incelemelisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak
  • 17 Oy
    8k İleti
    915k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler aile sponsorlu green card
    1k
    1 Oy
    1k İleti
    83k Bakış
    S
    @eeken çok teşekkür ederim 🙏
  • 17 Oy
    6k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

9

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k