F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@horoz sizin ceac ta durum ne bende NVC yazıyo hala
-
@Esra-Esra bakmadım
-
@horoz rica etsem bakar mısınız?
-
Merhaba tekrar forumu takipteyim ama çok çözemediğinden ayak uyduramadım :D bana da bugün mail geldi
Interview Date/Time: OCTOBER 25, 2021 at 09:45 AMBu arada güncel belgeleri mi götürmemiz lazım yoksa onlara gönderdiğimiz belgeler yeterli mi ?
-
Bu ileti silindi! -
@Esra-Esra şuan dışardayım 2 saate bakmış olurum
-
@Ali-Veli-Ahmet gözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza umarım mülakatinizda sorunsuz geçer.
-
@hulyaek çok sevindim hülya hanim gözünüz aydın nihayet güzel haberler aldık sizdende umarım mülakatinizda sorunsuz ve kolay geçer🙏🌺
-
@ipeke gözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza.
-
@horoz sizinde gözünüz aydın nihayet güzel haberler çoğaldı.
-
@kubra94 gözünüz aydın. Kısa zaman önce bir arkadaş yazmıştı mülakatta güncel evrakları götürmüş ancak konsoloslukta pasaportunu alıp güncel evrakları sisteme yükleyin denmiş. kendisine sonra vizesi basılıp gönderilecekmis. Belkide sisteme yuklemelerinin üzerinden uzun zaman geçtiği içindir ancak en doğru bilgiyi sanırım @crazycells bey verecektir.
-
Arkadas super hepinize hayirli olsun
-
Sanirim butun Turk vatandaslarina baktiktan sonra anca bizim dosyaya bakicaklar .
-
Benim süreç baştan başlıcak sanırım bebeği eklediğimiz için. Eklemeden yanımızda götürebiliyormuşuz ama ekleyince onada baştan işlem yapıyorlarmış NVC mail attım kaldırın diye ama o maili ne zaman görürler Allah bilir bu konuda bilgisi olan kimse yok mu ?
-
Herkese merhabalar 18 ekimde bende mülakattayım. Darısı bekleyenlerin başına.
-
@İlhanakbulut tebrikler hayırlı olsun. DQ mailiniz hangi tarihte gelmişti acaba?
-
En son DQ su 26 mayıs olan randevu aldı onun ilerisinde bir tarih var mı ? Benim 27 mayıs gelmedi randevu
-
@ecom çok sağolun cevabınız için. Eşim şu an Amerika da çalışmıyor. O yüzden sordum. Orada işsiz olması acaba sıkıntı olur mu. ?
-
@Esra-Esra sizin durumunuzu çok merak ediyorum :( aklım sizde kaldı. Vakit kaybetmeden inquiry mi oluştursanız NVC den. Daha eylül bitmedi, muhtemelen önümüzdeki haftada randevu haberleri alacağız Ekim için. CEAC deki kontak mail adreslerini kontrol ettiniz mi orda bir terslik olmasın.
-
@hulyaek hanım konsolosluk randevusunu alabildiniz mi acaba ben de hazır değil diyor doktor randevusu nu aldım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum