Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

T.C. Pasaport Türleri ve Pasaport Başvurusu

Türkiye Cumhuriyeti
329 99 30.1k 68

Benzer Başlıklar

• Pasaport işlemleri Hk.

Türkiye Cumhuriyeti
    1
    0 Oy
    1 İleti
    29 Bakış
    Umut 6U
    Merhaba Arkadaşlar, Eski pasaportumda bulunan 12-13 tane vize "giriş / çıkış " olayı yeni pasaportuma eklenebilir mi yoksa her yeni vize başvurusu yaptığımda eski pasaportumu da götürmek zorundamıyım bu durum nasıl oluyor bilen varmı?
  • at&t sim kartları türkiye'de çalışır mı?

Taşındı Türkiye Cumhuriyeti
    4
    0 Oy
    4 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    Telefonunuzun dogru frekanslarda calistigina da emin olmalisiniz. Ayrintili bilgi icin su iletiyi okuyabilirsiniz: @crazycells, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri Oncelikle temel GSM frekanslarindan bahsedeyim... Turkiye'de GSM sirketleri 900 ve 1800 MHz frekans bantlarinda, ABD'de ise 850 ve 1900 MHz frekans bantlarinda temel iletisimi saglayabiliyor. Uzun bir suredir butun telefonlar quadband yani bu 4 frekansi da destekleyebilecek sekilde uretildigi icin temel arama ve mesaj gonderme yonunden quadband bir telefon aldiginizda sorun yasamamaniz gerekir. LTE hizmetleri icin ise (eger yuksek hizli internet kullanmak istiyorsaniz); Turkiye'de kullanilan 5 bant soyle: 800MHz (Band 20) , 900MHz (Band 8), 1800MHz (Band 3), 2100MHz (Band 1) ve 2600MHz (Band 7)​... ABD'de ise bunlardan farkli olarak 1900, 1700, 700 , 600 , 850 ve 2500 MHz frekans bantlarinda LTE hizmeti saglanmakta. Bu durumda ABD'ye telefon getirirken, telefonunuzun bu bantlardan birini destekledigine emin olmalisiniz... GSM operatoru Kullanilan 4G LTE bantlari Frekanslar AT&T 2, 4, 5, 12, 17 1900, 1700 abcde, 700 bc Verizon Wireless 2, 4, 13 1900, 1700 f, 700 c T-Mobile 2, 4, 12, 66, 71 1900, 1700 def, 700 a, 600 Sprint 25, 26, 41 1900 g, 850, 2500 Europe 3, 7, 20 1800, 2600, 800 China, India 40, 41 2300, 2500 ABD'deki temel GSM operatorlerinin 4G LTE hizmeti icin kullandigi frekans tablosunu yukarida gorebilirsiniz. Bu operatorlerden birini kullanabilmek icin karsilik gelen frekanslardan birine uygun telefon sahibi olmaniz yeterli. Gordugunuz gibi cin ve hindistan bolgesi cok farkli frekanslar kullanmakta, o nedenle alacaginiz telefonun cin kokenli ise hangi frekanslara uygun oldugunu kontrol ederek almalisiniz.
  • Kimlik üzerindeki imza ve Pasaporttaki imza

8
    0 Oy
    8 İleti
    8k Bakış
    crazycellsC
    @Paradise, içinde söyledi: Kimlik üzerindeki imza ve Pasaporttaki imza @crazycells, içinde söyledi: Kimlik üzerindeki imza ve Pasaporttaki imza @tam-karavana, içinde söyledi: Kimlik üzerindeki imza ve Pasaporttaki imza kimlik kartını veya nüfus cüzdanını istisnasız herkesten mi istiyorlar yurttan çıkarken, belki pasaport fotoğrafını tam benzetemedikleri zaman destekleyici belge olarak istiyorlardır. imza aslında kişinin ismini-soyismini yazmasıdır. pasaporttakini esas almaları gerekir çünkü gerçekte kontrolü yapılan şey pasaport olmalı. Hayir, 'pasaport' Turkiye'ye veya diger ulkelere girmek veya Turkiye'den veya diger ulkelerden cikmak icin yeterli. TC konsolosluklarinda islem yapmak icin ise TC kimligi gerekiyor genelde. Açıkçası ben artık basit bir imzaya geçmek istiyorum. Çünkü attıklarım birbirinden farklı oluyor. Tutarlı olamıyorum. Sorum şu: Mülakata gittiğimizde bu basit bir imza falan derler mi? :) . Yani yadırganır mıyım? Demezler :) Basit derken, umarim "X" gibi basit bir simgeden bahsetmiyorsunuz :)
  • 2 adet gecerli pasaport'a sahip olmak

46
    1 Oy
    46 İleti
    18k Bakış
    H
    Selamlar, bir soru sormak istiyorum. Benim de halihazırda 2 adet bordo pasaportum bulunmakta. Arnavutluk’a girerken 10 yıllık pasaportumla giriş yaptım fakat şimdi bu pasaportu vize başvurusu için konsolosluğa vereceğim. Ülkeden çıkarken aynı pasaportla çıkmak zorundayım sanırım. Bunu sormak istedim. Farklı bir pasaportla çıkmak istediğimde sorun yaratılar mı? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k