Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Türkiye'den ABD'ye ev eşyalarının taşınması

Yolculuk
249 93 33.4k 94

Benzer Başlıklar

• Eski Türk Kimliği İle Türkiye'ye Seyahat Etmek

Taşındı Yolculuk
    7
    0 Oy
    7 İleti
    1k Bakış
    gucarslanG
    @patriot, içinde söyledi: Eski Türk Kimliği İle Türkiye'ye Seyahat Etmek @gucarslan cok tesekkur ederim. Simdi baktim, uzerinde tc kimlik no yaziyor. 11 sayidan olusan bir numara, dogru mu? Oldukca eski birsey. Bu resimdeki gibi. https://ipfs.io/ipfs/QmQP99yW82xNKPxXLroxj1rMYMGF6Grwjj2o4svsdmGh7S/out/I/m/Nufus_cuzdani.gif Bunu kabul ederler mi? Ucaga binerken sorun olur mu? üzerinde TC kimlik numaranız varsa kabul edileceğini düşünüyorum. yerinizde olsam vizemi hazır eder, bununla girmeyi dener, olmazsa hemen abd pasaportu ve vize ile giriş yapardım.
  • ABD'ye TR'den Valiz içi Eşya Taşınması

Yolculuk
    20
    0 Oy
    20 İleti
    2k Bakış
    A
    Merhaba, arkadaşlarım beats kulaklık istediler. Valiz içine kutusuz şekilde 4 tane koysam sıkıntı çıkar mı gümrükte? Orada bir sıkıntı yaşamak istemiyorum önceden bilip önlem alırsam iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim
  • ABD ye giderken Frankfurt aktarması yapmak

Kilitli Yolculuk
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    mutlukurt0534M
    @hayallerabd teşekkürler
  • Pasaport veya Seyahat Belgesi olmadan ABD'den cikmak

Yolculuk
    13
    0 Oy
    13 İleti
    2k Bakış
    Tayfun YildirimT
    Aylar önce Green Card aldım ve Türkiye'ye gitmek istiyorum Kısmet olursa bir iki ay sonra geri döneceğim Bu esnada almam gereken bir belge var mı yapılması gereken işlem var mı bilgisi olan varsa Paylaşırsan sevinirim Mümkünse güncel olsun bilgiler teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k