Türkiye'den ABD'ye ev eşyalarının taşınması
-
@baksel kusuru bakmayın ama anlamadım. tam olarak neyi gönderdim?
-
@baksel, içinde söyledi: Türkiye'den ABD'ye ev eşyalarının taşınması
istanbul suadiyeden evimi sorunsuz bir şekilde teksas eyaletine 40 günde teslim ettiler.Eşyalarım nasıl gidecek diye endişeleniyordum arkadaşım global nakliyat ile Kıbrısa nakletmisti emeği geçen global çalışanlarına tsk ediyorum
deneyiminizi daha ayrintili paylasirsaniz (ozellikle maliyet konusunda) eminim cok daha fazla kisiye yardimi dokunacaktir.
-
40 lık konteyner ile geldi esyalarim kapıya kadar getirdiler boşaltma işlemini biz kendimiz yaptık 7500 usd bize.maliyetti gümruk işlemini firma kendisi yaptı anlaşmamız bu yöndeydi.
-
Sevgili arkadaslar, Ben ev esyalarimi Istanbuldan Missouri ye tasimak istiyorum. 30 m3 kadar esyam var. 20 lik konteyner ile geldigi zaman cok pahaliya geliyor. Konteyner boyutu 40 lik a cikinca fiyat cok az etkileniyor. Eger Missouri, Chicago, Indiana, Kansas, Tennessee, civarina ev esyasini tasimak istiyen varsa 40 lik konteryner i paylasarak baya maliyeti baya dusurebiliriz. Ilgilenen olursa forumdan veya "[email protected]" mail adresinden bana yazabilirsiniz. Muhtemelen bu teklif 2021 sonuna kadar gecerli olacak. Tesekkurler
-
Bu ileti silindi! -
Ben bu firmayı kullanıyorum tavsiye ederim.
Polonya Nakliye
Portekiz Nakliye
Yunanistan Nakliye -
Herkese merhaba,
Ben bilgi almak amacıyla daha önce uçak kargo bilgisi almıştım. 150 kg kadar koli olarak uçak ile kargo yaparsanız 1500 Usd olacağını öğrenmiştim. Yanlış hatırlamıyorsam 3 gün içinde teslim ediliyormuş. İsteyen olursa telefonu saklamıştım arayabilirsiniz. -
@crazycells merhaba crazecell. Sizden bir ricam olucak . Uluslararasi kargo şirketleri taniyormusunuz ? Ben isdiyorum ki , Hollandaya ev eşyaları , yatak odalarını , götürmək isdiyorum .
-
@sami-nur, içinde söyledi: Türkiye'den ABD'ye ev eşyalarının taşınması
@crazycells merhaba crazecell. Sizden bir ricam olucak . Uluslararasi kargo şirketleri taniyormusunuz ? Ben isdiyorum ki , Hollandaya ev eşyaları , yatak odalarını , götürmək isdiyorum .
Maalesef Hollanda icin bildigim bir nakliye sirketi yok. Sadece Turkiye-ABD icin su sirketi tavsiye edebilirim: http://turamcolines.com/contact-us.html
-
Eşyaları bir şirketle gönderip, uçup, adresi sonra belirlemek (evi gidince kiralamak) mümkün mü, soran ya da böyle yapan oldu mu? Konteynrı depoda bekletebilirler herhalde bir süre. Gidip gelip tekrar gitmek istemiyorum ama eşya götürmem şart.
-
@isik, içinde söyledi: Türkiye'den ABD'ye ev eşyalarının taşınması
Eşyaları bir şirketle gönderip, uçup, adresi sonra belirlemek (evi gidince kiralamak) mümkün mü, soran ya da böyle yapan oldu mu? Konteynrı depoda bekletebilirler herhalde bir süre. Gidip gelip tekrar gitmek istemiyorum ama eşya götürmem şart.
sanirim boyle bir seyi yasal olarak yapmak mumkun degil. Sonucta yurtdisindan gelen urunun nereye, ne amacla gidecegi kayit altina aliniyor... Sanirim iki asamali yapmaniz mumkun olabilir, once kiralayacaginiz bir depoya, sonra da oradan ikinci kez tasima ile gideceginiz adrese...
-
.turkiyede ki elektrikle calisan beyaz esyalar veya diger aletler 220 wolt ile woltage calisirlar, amerikanin evelere saglanan elektrik woltage si 120 dir.amerikaya elektrikle kullanilan esyalar getirilirken arastirma yapilmasini oneririm.
-
@crazycells Yasal olmayan kısmı anlayamadım. Eşyaların ben ayrıldıktan sonra yola çıkacak olması mı?
-
@crazycells Yasal olmayan kısmı anlayamadım. Eşyaların ben ayrıldıktan sonra yola çıkacak olması mı?
ABD'ye nereye gidecegi belli olmayan esya yollanmasi.
O nedenle adres yoksa nakliye sirketlerinin tasiyacagini sanmiyorum.
-
@crazycells Türkiye'de depoda bekletip, adresi iletince gönderemezler mi? O zaman adres belli yola çıkmış olur.
-
@crazycells Türkiye'de depoda bekletip, adresi iletince gönderemezler mi? O zaman adres belli yola çıkmış olur.
Bu soruları kargo şirketine sormalısınız.
-
Omsan ın buna benzer bir uygulaması vardı. Yıllar önce fiyat almıştım konteyner için. Biraz maliyetli gelmişti Omsan ın fiyatları, sonra başka alternatiflere bakmıştım, Ankara'da ikamet ediyordum o esnada. TR sınırları içinde sorun olmaz ancak konteyner - ABD transferi ile ilgili deneyimim yok ne yazık ki.
-
Bazı firmalar sadece ticari ürün taşımacılığı yapar,bilginiz olsun. Ek olarak eşyaların Amerikan gümrüğündeki clearance işlemlerinin de yapılması gerekecektir. Firma sadece taşımacılık hizmeti verir ama customs brokerage hizmeti vermezse, bu sefer bağımsız bir brokerage firması bulmak durumundasınız Amerika'da.
-
@isik Merhaba bu hizmeti bildiğim 2 firma veriyor hala ihtiyacınız varsa iletişime geçebilirsiniz. https://www.mmtlojistik.com.tr/esya-depolama/
https://www.avcilarnakliyat.com/ -
Uluslararası ev eşya taşımacılığı https://www.mmtlojistik.com.tr/esya-depolama/ var. Taşınanlar bir görüşebilirler avrupanın her yerine var da amerikayı bilmiyorum sorup öğrenebilirsiniz. Krefelde anannem taşınırken bu firma ile getirdik çok temiz güvenilir iş yaptılar bizim için en önemlisi oydu.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum