Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @marvin birde o sorun var zaten vize az kazanan kişi dışındakiler ayrılan vize sayısından düşmese güzel olur


  • @thedotemre, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Sonuc olarak rastgele verilmesi demek bence gelen sira numarasina gore verecek, yani davacilar dikkate alinmayacak,

    Bizim icin iyi bir sonuc oldugunu dusunuyorum, umarim bekleyen herkes hayallerine kavusur.

    Defendants shall process DV-2020 applications in a random order until all 9,905 diversity
    visas have been granted. The parties shall notify the court by August 25, 2021, whether they have
    agreed to a time within which to process the reserved visas. The court will issue a final order once
    that question is resolved.
    Dated: August 17, 2021

    sıtayla verilecek olsa sırasıyla denirdi random denilerek son case no ya da fırsat tanımak istemişler. bu durum hukumetinde işine gelmiştir davacı olmayan ve bu işlerle ilgsini kesmişlere de bu 9000 vizeden denk gelen olursa adamlar vizeyi almayacaklarından minimum sayıya ulaşma durumu var.

    davacılara haksızlık yapılmış.


  • bu arada bu son kararda sayı 9905 oldu. yazım hatası gibi ama kararı değiştirmeye kalkarlar mı?
    yoksa bu sayı ile devam mı eder
    :))
    nerden baksan ekstra 810 kişi yapar
    :))


  • @sinan-ruscuklu muhtemelen hukuki düzeltme gelecektir.


  • Reserved edilmis 9095 vize icin eger biraktiklari yerden case numarasina gore devam edilmesini yargic isteseydi, "in the order of the remaining case numbers" gibi bir ifade kullanabilirdi; fakat bence boyle bir dusuncede olmadigi icin, "in random order" ifadesini kullanmis. In random order, kisaca geriye kalan vize alamamis grupdaki herkesin, bu ayrilan 9095 vize icin esit sansi olacagi anlamina geliyor. Bence hak vb gibi bir olgu yerine esitlik olgusunu vurgulamis.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    DV2020 Güncel CEAC Verileri

    size güzel haberlerimiz var!

    SaveDiversityVisa olarak yaptığımız çalışmadan çıkan sonuç oldukça olumlu.
    bildiğimizin aksine şuan konsolosluklarda bekleyen "Ready" vize
    sayısı 7509~ değil!

    güncel rakamlar gösteriyor ki şuan dünya üzerindeki konsolosluklardaki rakamlar;

    4627 - Ready
    8 - AP
    3603 - Refused

    bu rakamlara göre verilmesi beklenen YENİ vize sayısı 2500~ değil, 5400~ olması gerekiyor.

    kısaca bu, türkiye'deki kazanan arkadaşlara daha fazla mülakat verilme ihtimalini arttırıyor.
    umuyoruz ki maksimum sayıda vize türkiye'deki arkadaşlarımızın olur.


  • @MySea, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Reserved edilmis 9095 vize icin eger biraktiklari yerden case numarasina gore devam edilmesini yargic isteseydi, "in the order of the remaining case numbers" gibi bir ifade kullanabilirdi; fakat bence boyle bir dusuncede olmadigi icin, "in random order" ifadesini kullanmis. In random order, kisaca geriye kalan vize alamamis grupdaki herkesin, bu ayrilan 9095 vize icin esit sansi olacagi anlamina geliyor. Bence hak vb gibi bir olgu yerine esitlik olgusunu vurgulamis.

    Hocam senin fikrinin olmadığı bir konu var mı? Bilgin yok ama her şeye fikrin var. Bu dediğin gibi bir durum yok. Kendince bir yorum yapıp sonunda da kesin ifade kullanıp burada 1.5 senedir bekleyen insanları yanlış yönlendiriyorsun.
    Random olarak seçildik DV Lottery’de. O random bu sıralama demek. Ekstra bir random dağıtma durumu olmayacak. Davacılara öncelik istendi, hakim reddetti başka net olmayan bir durum yok. Son duruşmada state net bir şekilde belirtti hakime; önce konsolosluklardaki readyler ardından belge onayı almışlar ve en sonda da rezerve vize kalmışsa belge onayı almamışlar işlenecek başka türlü işin içinden çıkılamaz diye. Dezenformasyon yapmayın.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    charles kuck'ın "random" konusundaki tweeti;


  • @gucarslan eğer rastgele olacaksa ready olanları da etkilemez mi


  • Dosyamizin ready olup olmadığı bilgisine nasıl ulaşabiliriz?


  • Dosyamizin ready olup olmadığı bilgisine nasıl ulaşabiliriz?


  • Dosyamizin ready olup olmadığı bilgisine nasıl ulaşabiliriz?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @thedotemre

    buradan bakabilirsiniz. 0'ları yazmayın..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @yigitroun "rastgele" den kasıt ne halen bilmiyoruz 🙂


  • @AlicanKidd Elestiriniz icin tesekkurler! Evet haklisiniz, fikrimin olmadigi hicbir konu yok! Sizin isinize gelmiyor diye benim fikirlerimi, yorumlarimi kotulestirmek sadece sizi baglar. Ben yine de fikrimi beyan etmekten sakinmam. Ha hatali olabilirim, yanlis yazmis olabilirim. Dogrusunu biliyorsaniz, buyurun duzeltin! 😊


  • At Nvc bilgisine ulaştım acaba ready mi oluyor bu?

    If you case is processing electronically, please log into your CEAC account at ceac.state.gov/iv with your NVC case number and 16 digit Invoice ID for case status and to learn what steps you must take to advance your case. Disregard the instructions below, they do not apply to electronic processing.

    If your case is processing on paper (you mailed paper documents to NVC for review), then the case status and instructions below apply to your case.

    Please follow the instructions you received from the National Visa Center (NVC) that list the six steps you must take before NVC can schedule your visa interview appointment.Please follow the instructions you received from the National Visa Center (NVC) that list the six steps you must take before NVC can schedule your visa interview appointment. This includes submitting to NVC various fees, forms and documents. Once NVC has received all the required items, they will let you know if anything is missing or incomplete. You can also find these instructions online at http://nvc.state.gov (English) and http://nvc.state.gov/espanol (Spanish). You will find contact information for NVC at http://nvc.state.gov/ask.


  • @gucarslan, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    charles kuck'ın "random" konusundaki tweeti;

    @AlicanKidd Gordugunuz gibi avukat bile bu konuda net degil. Bu durumda, benim fikirlerimin dezenformasyon oldugunu kimse ispatlayamaz! Belkide benim yazdiklarim gibi yapacaklar, kimbilir...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @thedotemre hayır, dosyanızın halen KCC'de olduğunu gösteriyor.

    at NVC: dosyanız KCC'de
    in Transit: konsolosluğa transfer edildi
    Ready: mülakata hazır


  • Benim de AT NVC, dolayısıyla bana da sıra geleceğini düşünmüyorum. Maalesef güzel haberden ziyade bu kadar beklemek üzerine kötü bir haber oldu 😞 Gerçi sonuçta aldığım mailde şöyle bir ibare vardı ama "Congratulations! Our records indicate that you have submitted all required documentation to the Kentucky Consular Center and are ready to be scheduled for an interview when your case number becomes current. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing."


  • Karar hayırlı olsun.
    Şu an birçok konsolosluk sadece yerlile hizmet vermekte. Bu karara rağmen oturma izni olan ve ya olmayan yabancı uyruklu dv2020 talihlisi kişilerin işlemlerini yaparları mı acaba? Eğer random olarak tekrar seçilirlerse.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136
Çevrimiçi

40.8k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum