Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @crazycells @Sono @gucarslan Merhaba, mülakat için konsolosluğa gidecek belgelerle ilgili sorum olacak. Bir konuda kafam karıştı.

    KCC'ye onay için vukuatlı nüfus kayıt örneği ve doğum kayıt örneği belgeleri gönderirken bu belgeleri Nüfus Müdürlüğüne gidip ıslak imzalı ve kırmızı mühürlü almıştık. KCC onayını da bu belgelerle aldık.

    Aradan aylar geçtiği ve bu belgeler zaman aşımına uğradığı için, birkaç gün önce bu belgelerin yeni tarihli güncel hallerini de aldık. Yine Nüfus Müdürlüğünden ıslak imzalı ve kırmızı mühürlü. Mülakata bu eski ve yeni belgelerin orijinallerini ve kopyalarını götüreceğiz.

    Ancak Nüfus Müdürlüğünden alınan bu belgelerin altında doğrulama amacıyla barkod yer almıyor.

    Sorum şu: Sistemden doğrulama için bu belgelerin ayrıca e-devletten barkodlu bir kopyasını da yanımıza almalı mıyız?

    Yanıt için şimdiden teşekkür ederim.


  • Merhaba arkadaşlar sağlık muayenesi ve mülakat sürecimde şehir dışında olduğum için deneyimlerimi ayrıntılı yazma fırsatını yeni buldum.

    Sağlık Muayenesi
    29 Temmuz 2021 tarihinde saat 10:15 te Unganlarda sağlık muayenem vardı. Muayenehaneyi bulmakta biraz zorlandık çünkü bina dışında hiçbir tabela göremedik Unganlara ait. Daha sonra düzen laboratuvarını görünce anladık ve oradaki güvenlik görevlisine sorunca bizi 4. Kata yönlendirdi. Randevu saatimizde biraz erken gittik ama sorun olmadı kısa süre bekledikten sonra bizi çağırdılar ve pasaport, randevu kağıdı, case no yazan bir dökümanını verdim. Sonrasında bizi düzen laboratuvarına yönlendirdiler ve orada idrar tahlili, kan tahlili yaptılar ve göğüs röntgeni çektiler. Düzen laboratuvarına bu işlemler içim 117.5 dolar ödedim. Laboratuvardan aldığımız belgeyi Unganların ofisine götürdük ve girişteki görevliye teslim ettik. Bize saat 14:00 a kadar serbestsiniz dedi. 14:00 den sonra Mehmet beyle muayene için tekrar gelmemizi istedi. Saat 14 te tekrar geldiğimde beni çağırmalarını bekledim. Galiba bu sıradaydı tam hatırlamıyorum fotoğrafımızı çektiler. Muayene için odaya girdiğimde ilk olarak boy kilo ölçümü yaptılar. Sonrasında kıyafetlerimi çıkarmamı ve önlüğü giymemi istediler. Önlüğü giydim Dr. Mehmet bey geldi önden ve arkadan ciğerlerimi dinledi. hızlıca 2 iğneyi aynı anda yapmış ben anlamadan. Bir iğnede 2 aşı diğerinde 1 aşı toplam 3 aşı oldum yani. Herhangi bir yerinde ağrı varmı dedi doktor, bende iki gün önce hastaneye gittiğimi ve kum döktüğümü söyledim onun ağrısı var dedim biraz. Geçmiş olsun dedi bana. Sonrasında kullandığım ilaçların (DICLOMEC 75mg, Buscopan) sorun olup olmayacağını sordum aşılar için. Sorun olmayacağını iletti. Gözlük kullandığımı söyledim uzağı mı göremiyorsun dedi evet dedim tamam dedi gözlükle muayene yapmadı. Bu şekilde muayene bitmiş oldu. Bu işlemler esnasında Mehmet bey hızlı, bir o kadar ilgili ve sıcakkanlıydı. Kendi olduğu korona aşılarında filan bahsetti. Sonrasında 250 dolar ödeme yaptım. Düzen laboratuvarı ve Unganlara ödediğim ücretleri kredi kartımdan TL olarak çektirdim. Sonrasında belgelerimizin 1 gün sonra saat 16:00 da hazır olacağını söylediler. Benim belgelerimi arkadaşım aldı, Unganlardaki görevli bayana söyledim ve arkadaşım da kendisinin benim belgelerimi alacağını söyledi. Bu şekilde anlaştılar kağıt imzalama yada resmi bir şey olmadı kameralar zaten kayıtta dediler. Sağlık muayenesi bu şekildeydi.

    Konsolosluk görüşmesi
    Mülakat tarihim 05.08.2021 saat 09:45. Ben yaklaşık yarım saat önceden gittim konsolosluk önüne. 09:30 gibi bizi çağırdılar ve girişte 5 soruluk evet hayır sorularını cevapladık hepsini hayır olacak şekilde. Bu sorular zaten bir önceki gün mailimize gelmişti korona yada hastalıkla alakalı sorular. İçeriye sadece evraklar ve cüzdanımla giriş yaptım. Güvenlik kontrolünden geçtikten sonra diğer binaya girdim. Girişte masadaki görevli hangi vize türü olduğunu sordu ve ona göre bir sıra numarası verdi. 15. Sıra numarasını bana verdi. Bekleme salonunda 30-45 dakika arası bekledim. Sonra numaram yandığında evraklarımı teslim etmeye gittim. Burada diploma, diploma fotokopisi, 2 adet fotoğraf, adli sicil kaydı, banka dökümanı (15.700 dolar gösterdim tek kişi new york için), nüfus kayıt örneği ve pasaportumu istedi. Bende iş teklifim var dedim kağıdı uzattım ilk başta almak istemedi diplomanız yeter dedi. Bende biraz ısrar ettim ve aldı iş teklifi belgemi. İlk GC başvuru esnasında pasaportum farklıydı zamanı bittiği için ds 260 ı yeni pasaportla doldurdum Belgeleri isterken eski pasaportumu istemediler ama sonradan çağırıp eski pasaportunuz yanınızda mı diye sordular. Yani benim gibi eski pasaportu olan varsa belgelerle birlikte sorulmadan verebilir. Belgeleri verirken mülakatınızı İngilizce mi yoksa Türkçe mi yapmak istiyorsunuz dedi görevli bayan. Bende Türkçe olursa daha iyi olur dedim.
    Belgelerimi verdim ve beklemeye geçtim. 10 dakika sonra 2. Kez numaram yandı ve 330 dolar nakit olarak ödedim. Sonra 10 dakika kadar bekledikten sonra tekrar numaram yandı ve konsolosla görüşmeye gittim. Konsolos siyahi genç güler yüzlü bir beyefendiydi. Yanında çekik gözlü bir bayan vardı stajyer gibi konsolosun yaptıklarını inceliyordu. Bana mülakatımı İngilizcemi Türkçemi yapmak istediğimi sordu İngilizce olarak bende Türkçe daha iyi olur dedim İngilizce olarak. Sonra kendisi Türkçe bilmediği için İngilizce deneyelim dedi bende okey dedim. Mülakatıma İngilizce olarak devam ettim. İlk sağ elimi kaldırmamı söyledi ve doğruları söyleyeceğime yemin ettirdi. Sonra parmak izlerimi aldı. Nerede yaşadığımı, ne iş yaptığımı sordu. Amerika da nereye gideceğimi sordu. Nerede kalacağımı sordu. İş teklifim vardı hangi firmadan olduğunu sordu. Lisans mezunu olup olmadığımı sordu. Sonrasında eski pasaportumu ve diplomamın aslını geri verdi ve vizeniz onayladı 5 gün içerisinde size teslim edilir dedi. Ben de teşekkür edip ayrıldım.

    Sürecim bu şekilde ilerledi umarım bütün arkadaşların sorunsuz bir şekilde süreci ilerler ve vizelerine kavuşurlar. Bu süreçte forumda ve telegram grubunda bize verdiği bilgilerle destek olan herkese teşekkür ederim.

    **

    **


  • @msener ben sadece e-devletten aldığım belgelerle gittim ve kabul ettiler daha önceden de e-devletten aldığım belgeleri KCC ye yollamıştım. Konsolosluğa görüşmeye giderken hem KCC ye yolladığım eski belgeleri hem de aynı belgelerin yenilerini götürdüm. Yeni olan belgeleri aldılar.

  • ⭐⭐⭐

    @msener yönergeye göre elinizdeki belgeler de dogru, onlar da yeterli olur. Ya da herkes gibi direkt e-devletten alın. E-devletten alınan belgeler de geçerli. Kısacası Karar sizin.


  • Öncelikle herkesin vizesini almasını dileyerek başlayım yazıma.
    Arkadaşlar 6 haziran 2020 de beraber başladığımız bu yolculuğun sonuna neredeyse gelmiş bulunmaktayım.
    En baştan başlayım sizler için...
    Kendimi çok şanslı bulmadığımdan 6 haziran günü çıkmayacağına inanarak açıp bakmadığım çekiliş sonuçlarına abimin ilgilenerek bakması sonucu "TALİHLİ" olduğumu öğrendiğim bir süreç başlangıcı oldu benim için. Tabi ki inanılmaz bir mutluluk, sanırsın piyango çıktı. Biraz sevindikten sonra beraber başvurduğum arkaşımı aradım ve onada çıktığını öğrenmem benim için çifte sevinç oldu tabi. Süreç böyle güzel böyle mutlu başladı. Tabi daha sonra Sayın Trump amcamızın yasaklarıyla zor bir döneme girdiğimiz ekip olarak kılcal damarlarımıza kadar yaşadığımız sıkıntılı bir süreçe girdik. Keşke ailemden başka kimsenin haberi olmasaydı dediğim bir süreç oldu benim için.

    Çok uzun ve zihinsel olarak yorucu olan bu dönem mülakat mailimin gelmesiyle yerini 32 diş göstererek gülmelere bıraktı ama bu da kısa sürdü bende, sanırım pek anı yaşayabilen bir insan değilim...
    Şu son bir ay bir yıldan uzun sürdükten sonra sağlık muayenemizin günü geldi çattı. Neredeyse herşeyin DV2021 ler için ters gittiği bir süreç olduğundan inanılmaz kasılarak hazırladığım sağlık dosyamla beraber(20 lik diş ameliyatım için bile epikriz raporu aldım. Siz almayın 20 lik dişinizle kimse ilgilenmiyor.) gittim Unganlara..

    Unganlara arkdaşım sayın @sfkahmet ile beraber gittik. Randevumuz dan 20 dakika önce oraya vardık 4. kata çıktık. kapıyı çaldık girdik içeri.(bu arada hiçbir tabela yok binada google haritalar bir kaç defa baktık gerçekten burasımı diye google haritalra güvenin ve dalın içeriye...). Orada bir 10 dakika bekledikten sonra pasaportumuzu aldılar ve bir kayıt yaptıktan sonra fotoğraf için gelmemizi söylediler. Bildiğiniz webcam kamerasıyla bir fotoğraf çekti bir hanfendi.(Oturur oturmaz pozisyonunuzu alın. Çekiyorum bile demiyorlar. Tamamdır çektik diyorlar hemen. Boyumunda uzun olması sebebiyle inanılmaz komik bir fotoğraf olmuş benim ki ve inanın ben bile zor tanıdım kendimi.)

    Bunlardan sonra pasaportumuzuda teslim edip 3.kata göğüs röntgeni, idrar ve kan tahlili için inmemizi söylediler bize. 3. Katta ilk başta 117. 5 dolar ödettikten sonra önce kanımızı aldılar(Kimse bu kadar güzel kan almamıştı benden hemşirelerin eli çok hafif yada aletler çok iyi bilemedim.) daha sonra idrar tahlili ve sonrasında göğüs röntgenimizin çekilmesi ile tekrar dördüncü kata gönderildik. Ordanda saat 14.00 da gelmemiz direktifiyle ayrıldık. Saat 14.00 da tekrar geldik ve bir 15 dakika bekledikten sonra Sayın Mehmet Ungan'ın kontrolü için beni çağırdılar. Orada sizden üzerinizdekileri çıkarmanızı istiyorlar. Daha sonra bildiğiniz ameliyat önlüğünü giyiyorsunuz.(İşte ben o ameliyat önlüğünü deli gibi giymeyi sevmediğimden bornoz misali geçirdim üstüne ama tabiki orantısız bir güç kullanarak önündeki o zımbırtılar koptu hemen Matrixteki Morpheus gibi kaldı önlük üzerimde.... Hahaha öyle olunca insan modada girmiyor değil. Orada bir Morpheus ceketi almaya karar verdikten bir iki dakika sonra Sayın Ungan muayenesini yapmak için geldi. Bildiğimiz soruları söylemeyeceğim size burada. Ama şunu bilin Sayın Ungan inanılmaz rahat bir adam... Şakalar gülüşmeler ve sorular sonunda o kadar titizlikle hazırladığım dosyalara bir defa bile bakmadan Amerikada başarılar diyerek çıktı odadan (kendisine bunu sordum insanların genellikle kendilerinin geçirdiği operasyonları sözlü olarak iyi ifade edemediği durumlarda bu raporlara bakıyoruz o yüzden herkesten istiyoruz dedi). Sayın Ungan'ın muayenesinden sonra bi 250 dolar daha ödeme yaptık. Ve bir sonraki gün belgeleri almamız için gelmemiz konusundaki direktiften sonra unganlar maceramızı burada bitirmiş olduk.

    Geldik finale...
    Mülakat günü için bütün belgelerimiz hazır şekilde vardık konsolosluğun önüne. @sfkahmet 'in mülakatı saat 9.45 te olduğu için saat 9.10 geçe oraya vardık. Kapıda biraz bekledikten sonra kendisi 9.25 geçe içeri girdi.(mülakatınızdan çok önce gitmenizi önermem ben sohbet ederiz diye gitmiştim ama çokta sohbet edemedim kimseyle. Dışarıda kimin ne için geldiği çok da belli olmuyor. Öyleki hiçbir dv kazanıyla sohbet edememişken bir afgan kardeşimle nasıl randevu alacağı konusunda baya bi muhabbet ettik. En sonunda sende mi afgansın demesi işin komik olan tarafı tabi..... ). Bu hoş sohbetten sonra o an geldi ve 11.15 çağrısı yükseldi amerikanın kapılarından vardım kapının önüne oradaki formu doldurmamı istedi bir hanımefendi doldurdum bir kaç dakika sonra içeriye davet ettiler. İçerdeki adamların tip tip bakışları arasında güvenlik kontrolünden geçerek içeriye yönlendirildim.(korkmayın adamların işleri bunu gerektiriyor çıkarken gülüyorlar). İçeriye giriş kapılarının neden bu kadar zorla açıldığını kafamdan sorgulayarak içeriye girdim ve orda bekleyen hanfendi pasaportumu kontrol etti bir sıra numarası uzattı ve beklememi söyledi.

    Sıramı beklerken benden önce giren arkadaşımla biraz sohbet ettikten sonra yavaş yavaş DV2021 ekibi bulunduğumuz noktada toplandı. Dışarıda sohbet edememenin acısıyla sohbet açı olan ben arkadaşlarla sohbete dalarak sıra numaramın yandığını bile farketmedim. Adımın salonda yankılanmasıyla 11. görüşme noktasına giderek(valla adı bence bu olmalı. Hahaha Unuttum adını...) evraklarımı teslim etmeye gittim. Orada ki hanımefendi bize gönderilen maildeki sıraya göre tek tek aldı belgelerimi ek belge vermek isterseniz biraz ısrar etmeniz gerekebilir. Eğer Ds 260 doldurduktan sonra pasaport yenilediyseniz kesinlikle Ds 260 doldurduğunuz pasaportu verin çünkü orada istemiyor sizden daha sonra tekrar çağrılabilirsiniz.

    Bunu atlattıktan sonra sıra numaramın ikinci defa yanmasını beklemeye başladım. Bu arada sıra numarası toplam üç defa yanıyor.
    Birincisinde evrakları teslim ediyorsunuz.
    İkincisinde ödeme yapıyorsunuz.
    Üçüncüsünde ise finaldesiniz.
    İkinci defa yanmasını beklerken yine sohbet muhabbet tabiki arkadaşlarla ama şahin gibi izliyorum bu sefer tabelayı adımla çağrıldığım için bi kere mimlenmiş gibi hissediyorum kendimi sanki bi daha çağırsalar sen yandın çık diyeceklermiş gibi. (inanın çok rahat insanlar siz benim gibi kasmayın). İkinci defa yanıyor ve ödemi yaptıktan sonra senaryoda final sahnesine yaklaştığımı hissederek bir heyecanlanıyorum tabi.
    O sırada dua ediyorum abi şu çinliye benzeyen ablamız gelsin mülakatta diye. Dualarım kabul olmamış olacak ki Sayın Siyahi abimizin olduğu bölümde yandı sıram. Geçtim camın karşısına geldi siyahi abimiz, bana gülümseyerek oturdu, sonra maskesini taktı ve ingilizce birşeyler söyledi.(ingilizce cevap verdiğiniz anda ingilizce devam ediyorlar ) Hiç taviz vermeden "ingilizce bilmiyorum" diye cevap verdim. O da gözlerinden güldüğü anlaşılarak bana türkçe olarak "Bende Türkçe bilmiyorum" dedi. Kısa bir gülüşmeden sonra Türkçe bilen bir görevli çağırdı ve klasik soruları sordu. Bana benden çok abimle alakalı sorular sordu.(Abim Amerikada yaşıyor. Bana abimin mesleğiyle alakalı sorular sordu açıkçası bu konuda pek iyi anlaşamadık.) En sonunda eski pasaportumu bana verdi ve tebrikler vizeniz onaylandı dedi. Adamın gözlerinin içine bakarak maskemin altından tam olarak 32 dişimi açarak güldüm ve teşekkür ederek aynı zamandada bittiğine inanamayarak ayrıldım oradan....
    Vizesini alan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

    Herkesin vizesini almasını dileyerek bitireyim yazımı. Bu süreçte umarım herkes finale ulaşır.

    GÖSTERDİĞİM PARA:18.3K $
    GİDECEĞİM YER: NEWYORK
    git

  • ⭐⭐⭐

    @sfkahmet bey, vizeniz hayırlı olsun; yeni hayatınızın size mutluluklar getirmesi dileğiyle.

    Ayrıca detaylı deneyim yazınız için de ellerinize sağlık 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sfkahmet detaylı anlatiminiz icin emeklerinize sağlık.
    vizeniz hayırlı olsun. yeni hayatınızda mutluluklar ve sağlık diliyorum.
    yolunuz açık olsun.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Davut-UMULU soyadınız gibi umutlu bir bekleyişin ardından vizenize kavuştuğunuz icin sizi tebrikler ederim 🙂 detaylı anlatiminiz icin emeklerinize sağlık.

    yeni hayatınızda mutluluklar ve sağlık diliyorum.
    yolunuz açık olsun.

  • ⭐⭐⭐

    @Davut-UMULU Vizeniz hayırlı olsun, DV2021'de yaşadığınız zor zamanlardan daha zor hiçbir an olmasın yeni hayatınızda inşallah...

    Küçük bir soru işaretine yanıt bulmak adına, acaba abiniz size sponsor oldu mu? Yoksa NY için yalnızca kendi birikiminizi mi gösterdiniz?


  • @Sono acaba sizin cn 7 k larda sanırım mülakat tarihi verildi mi

  • ⭐⭐⭐

    @Enes-Kartal bey, hemen hemen 9000'lere kadar mülakat tarihi verildi ağustos sonuna kadar. Devamını umutla, merakla ve dua ile bekliyoruz eylül ayı için.


  • @sfkahmet @ çok teşekkür ederim yanıtlarınız için.


  • @Sono inşaallah ya hayırlısıyla 2022 ler yani biz de skntı yaşamayız.

  • Yasaklı

    Mülakata girip vize alan herkesi tebrik ederim. Yeni hayatınızda başarılar dilerim.


  • Vize alan tüm arkadaşları tebrik ederim hayırlı olsun .

    E-devlet den tüm belgeleri alsak sıkıntı olmaz galiba nüfus kayıt örneği için kırmızı damga zorunluluğu var mı.

    İkinci sorumda hesap dökümü olarak banka görevlilerine ne dememiz gerekiyor.


  • Mülakat deneyimlerinizi okudukça sanki kendim mülakata girmiş gibi oluyorum. Vizesi onaylanan bütün arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Yeni hayatlarında başarılar.


  • @sakaryalı93, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    Vize alan tüm arkadaşları tebrik ederim hayırlı olsun .

    E-devlet den tüm belgeleri alsak sıkıntı olmaz galiba nüfus kayıt örneği için kırmızı damga zorunluluğu var mı.

    İkinci sorumda hesap dökümü olarak banka görevlilerine ne dememiz gerekiyor.

    1.Alabilirsiniz. Hiç bir sıkıntı olmaz. Kırmızı damgaya gerek yok.
    2.6 veya 12 aylık hesap haraketlerinizi isteyeceksiniz. Yetkili 2 kişinin imzasını ve İmza sirkülerimi talep edeceksiniz.


  • tarih : 05/08/2021 saat : 8:15 1ay lik endiseli bekleyisin ,mutlu sonla biten mulakatimiz heyecanli ve guzel gecti arkadaslar ,gonlumden gecen herkezin bu heyecani tadabilmesi geride kalanlarada vize mulakati sansi taninmasi arkadaslar ...

    bizim de farkli olan noktalarina deyinmek istiyorum oncelikle sabah 8 gibi kapida siramizi aldik @srhnkskn de bizim onumuzde ailesi ile ordaydi sohbete daldik ,bir arkadasimizda bizim arkamizda esi ile birlikte guvenligin isimlerimizi okumasi ile anketsorularini doldurup, pasaport kontrolu ve imza ile birlikte cihazdan gecerek ic kisimdaki gorevliden pasaport kayitlarimizi yaparak gunun ilk sirasini yani 0001 numara ile basladik,

    oncelikle gelen maile gore esimin evraklarini hazirlamistik ve benimkileri de ayirip istenildigi sira da teker teker asillarini ve fotokopilerini ocelikli olarak guncel tarihli evraklari ve 1 yil oncesi KCC den onay alinanlari teslim ettik ve son olarak ev tapusu arac ruhsati ve fotokopisi hepsinin asilarini yanimizda bulundurduk ama teslim edilirken fotokopileri alindi diploma ve evlilik cuzdani asillarida teslim edildi

    ve beklerken yine sira numaramiz vezne yani cash kisminda odeme yapmak icin yandi burada ben detayi atlamisim yada hatirlayamadim arkadaslar kredi karti gecmiyor evet denedik defalarca ve 3 farkli kart american expiress dahil hepsi bos ve turk lirasi cekmek icin disari cikmam gerekti kur olarak 8.90 gibi bir kur gecerli yani herkez icin benim tavsiyem 330 dolari onceden hazir edin turk lirasi ve kredi kartina birakmayin

    tahmini 8:15 veya 8:20 gibi disari Tunus caddesine dogru ciktim ve isbankasi ATM den turklirasi cekip odeme yapmak icin iceri tekrar guvenlikden gecerek girdigimde ,

    @srhnkskn mulakatta gisede ve esi oglu onu bekliyordu diger arkadasimiz da bize ok isareti yarak vize mulakatindan ayrildilar sira bize gelmeden de bir an heyecan ve mutlu olduk onlar adina ve bende odeme icin tekar gisede bekleyen gorevliye turk lirasi olarak odeme yaptim ,toplam 15 dk icerisinde hepsi gerceklesmistir
    😂😂😂
    bizim de odememizden sonra sira numaramiz 3 numarada yandi ve bankoda bekleyen siyahi kibar bir bey ile yemin ederek basladik

    kilasik sorular ve farkli olarak esimin hic yurt disi deneyimi ve yabanci dili yok turkce olmasini istedik bunun uzerine birisini tercume etmesi icin cagirdi

    gelen kisi bize herseyi sira ile sordu notlar alindi daha oncekilerle ayni mali durum sorulmadi 2 kisi icin 40K 7-8 aylik hesap dokumu vardi is teklifi yada sponsor yok

    ve tebrikler diyerek bize diploma asli evlilik cuzdani geri iade etti biz tabi biraz saskinlik icinde simdi ne yapicaz der gibi 3 sn baktik tamam gidebirsiniz dediler bir anda esim ve ben tekrar hersey tamam mi ? diye heyacanli bir sekilde sorma ihtyaci duyduk, gorevli bize 3-5 is gunu icerisinde pasaportlarimizi teslim alabilcegimizi solemesi ile bir derin ohhhhh cekip gulerek ayrildik .....

    surecte destek olanlara cok tesekkurler herkezin emegine saglik bizimde tecrube olarak aktarmak istediklerimiz duygusal ve teknik kisimlardan uzak olarak bu sekilde umarim yararli ve faydali olur ...


  • Mülakatını gerçekleştiren ve vizesini alan tüm arkadaşları ve ailelerini tebrik eder, güzel bir hayat dilerim.


  • @sakaryalı93 merhaba ben tüm belgeleri e-devletten aldım ve sorun olmadı. hesap dökümü için de banka görevlisinden ocak ayından beri olan dolar hesabıma ait hesap dökümünü istedim imza sirküsü ile birlikte dökümün üstüne iki imza attılar biri bankadaki sorumlu kişiydi diğeri imza sirküsü olan kişinin imzası.
    hesap dökümü imza sirküsü ve bankaya ait başka bir belge hatırlamıyorum üç bbelge ile bankadan ayrıldım. ziraat bankası bu arada.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

83
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum