Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Bavul Hazırlama - Yeni Hayat , Yeni Bir Başlangıç ...

  • ⭐⭐

    Biz bir şişe kolonya ve dezenfektan getirdik birşey demediler.


  • @tugbafurkan, içinde söyledi: Bavul Hazırlama - Yeni Hayat , Yeni Bir Başlangıç ...

    Son zamanlarda gidenlerden yanında kolonya veya dezenfektan götüren oldu mı acaba ? 2 kilo kolonya almayı düşünüyorum büyük bavula koyacağım

    Aslına bakarsanız hacmen %70 ten fazla alkol iceren ürünler ucakta tasınamıyor. Ama kolonyaya bugune kadar bişey dendiğini görmedim. İyi paketleyin ve ayrı bavullara koyun. Bir sorun olmayacaktır.


  • @crazycells
    merhabalar,
    bildigim kadariyla amerikada cogu ilac icin recete gerekiyor. benim duzenli olarak kullanmak gereken bir ilac var ondan 12 paket alsam bavuluma bir sorun cikar mi? iki bavuluma yari yariya koysam niye bu kadar ayni ilactan var derler mi? cantayi acmadan gorurler mi sorun olur mu?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Mrs-Cakal, içinde söyledi: Bavul Hazırlama - Yeni Hayat , Yeni Bir Başlangıç ...

    @crazycells
    merhabalar,
    bildigim kadariyla amerikada cogu ilac icin recete gerekiyor. benim duzenli olarak kullanmak gereken bir ilac var ondan 12 paket alsam bavuluma bir sorun cikar mi? iki bavuluma yari yariya koysam niye bu kadar ayni ilactan var derler mi? cantayi acmadan gorurler mi sorun olur mu?

    Adınıza yazılmış olan reçetesini de yanınıza alın. Bir sorun olmaz.


  • @knnrn tesekkur ederiiim


  • @Mrs-Cakal Biz ilac kutularini birlestiriyoruz 3 kutuyu 2’ye indiriyoruz. Gelirken de her seferinde kisi basi 10-15 kutu getiriyoruz. Su ana kadar bir sorun yasamadik.


  • 79cm samsonite american tourister ortalama kaç kg gelir, bilen var mıdır? İçinde sadece kıyafetler olacak şekilde.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Chandler, içinde söyledi: Bavul Hazırlama - Yeni Hayat , Yeni Bir Başlangıç ...

    79cm samsonite american tourister

    bildiğim kadarıyla valiz 3,9kg kendi ağırlığı. bunun içine koyacağınız giysiler ile ortalama 8~10kg kadar olacaktır diye tahmin ediyorum. tabiki içindeki kıyafetleri normal şeyler olarak düşündüm.


  • @HockeyUmpire2 cidden bu yazdıklarınızın yarısını bile götürebildinizmi


  • Selamlar, sizce temizlik robotumuzu götürebilir miyiz? Oldukça tereddütte kaldık...


  • @arkben, içinde söyledi: Bavul Hazırlama - Yeni Hayat , Yeni Bir Başlangıç ...

    Selamlar, sizce temizlik robotumuzu götürebilir miyiz? Oldukça tereddütte kaldık...

    Robotunuz 110 V a uyumlu mu? Toplam agarligi ne kadar? O agirlikta daha faydali birseyler goturebilir misiniz? Muadilleri Amerikada ne kadar? Buraya kadar tasidiginiza degecek mi?

    Bu sorulara verdiniginiz cevap sizi tatmin ediyorsa getirebilirsiniz, bir engel yok.😀


  • @sigmoidalmammal ya işte bu forumun faydaları, direkt Vazgeçtik, zira bu sorular da hep kafamızdaydı, ama 3 cü kişilerden duyunca götürmek anlamsız dedik.Bu arada 110 a uyumlu ama vazgeçtik, teşekkürler destek için...


  • @arkben hepimiz ayni tecrubeleri yasadik, forumda bunlari paylasmaya calisiyoruz zaten. Sizin sordugunuz gibi durumlarin tek bir cevabi yok, bir kac yonden dusunup bir tercih yapmak gerekiyor, suphesiz ki en dogru tercihi kendiniz icin siz yapacaksiniz.
    Simdiden iyi yolculuklar!!!


  • @sigmoidalmammal teşekkürler

  • ⭐⭐⭐

    Yıllarca bavulu yanlış hazırlamışız. Tepeleme üst üste yerleştirmişiz eşyaları. Aradığımız bir şeyi altlardan çıkarmaya çalışınca bütün eşyaları darmadağın etmişiz.

    • Aşağıdaki gibi hazırlanırsa aradığınız her neyse direk ulaşırsıznız ve bavul düzeni hiç bozulmaz.
    • Havalalanlarında polis aramasında polis de bavuldan eşya çıkarmadan bavulu altüst etmeden rahatça arama yapabilir. Aramdan sonra eşyaları yeniden bavula yerleştirmekle uğraşmazsınız.
      .
      image_2021-07-31_211250.png

  • @arnblt bu sorulanı deneyimleyen olmamış
    galiba, şimdi araba tipi falan seçebiliyoruz sanırım.


  • Merhaba, soruyu doğru başlığa mı soruyorum bilmiyorum daha uygun bir başlık varsa yönlendirebilirsiniz. Ben valizde kuru kayısı ve kuru incir, kuru üzüm koymak istiyorum daha önce sorun yaşayan var mı merak ediyorum anne malatyalı olunca kayısı götürmemek imkansız olur 😄


  • @dreamfairy35_44 tohumluk goturmediginiz surece bir sorun olmaz. Amerika girisinde valizinizde kuru meyve oldugunu beyan edin.


  • Biz de 2021 aralık sonu Washington’dan giriş yaptık. Sadece giriş-çıkış yapmak amaçlı yaptığımız bu yolculuğun valiz kısmı ile ilgili deneyimimizi anlatayım, belki biri faydalanır;
    2 yetişkin 1 bebek olarak sadece 1 büyük valiz, 2 sırt çantası, 1 puset ile gitmiştik. Puseti uçağa kadar kullanıp uçağa girerken teslim ettik, yalnız uçaktan inmeden önce pusetleri nereden alacağınızı sormakta fayda var. El bagajımıza 750ml su aldık, kontrolde bebeğin mi diye sordular sadece. Yiyeceklere zaten bakmadılar. AMA Ameriya’ya bardığımızda, sarı zarflarımız kontrol edildikten sonra mutlu mutlu valizimizi almaya giderkeeen, bir polis köpeği bizim sırt çantamızı koklamaya başladı, başındaki polis memuru da hemen sorular sorup notlar almaya başladı; meye, et, tohum gibi birkaç şey saydı bunlardan var mı diye sordu. Ben de kızıma iki tane muz koymuştum, onu gösterdim. Not aldı sonra hepimizi valizlerle bir alana götürdü (az önce sarı zarflarımız da orada kontrol edilmişti). Burada başka bir polis memuru kadına teslim etti bizi. Burada daha detaylıca sorular sordular şu var mı bu var mı, tekrar notlar alındı (bu arda arama yapan bu ikinci polis kadın oldukça kibardı ve tane tane konuluyordu :)) bagajlarımız tarandı, sonra açılıp bir de manuel arama yaptılar.. meğersem abd’ye sokulması yasak bir sürü şey varmış, haberimiz yoktu tabi.. meyve, kırmızı et, tohum, toprak, canlı veya ölü hayvan (buna ayrıca şaşırdık, insanlar meler neler getiriyormuş), ve daha hatırlamadığım bir sürü şey.. bizim muzlara ve kıymalı böreklerimize el koydular 😅
    Biraz uzun oldu kusura bakmayin ama paylasmak istedim, belki kopek kokusunu almasa oylece gcip gidecektik, ama eger bu sekilde arama bolumune girerseniz ve valizinizde yasak olan bir sey varsa muhtemelen el koyarlar.
    Sözün özü şu: Siz yine de gitmeden resmi sitelerden Abd’ye neleri sokmak yasak bir bakın derim 🙂


  • ABD'ye giderken harici harddisklerime bakılır mı diye merak ediyorum. Bilgisayarımı muhtemelen burada satacağım için fotoğraflarımı ve tüm verilerimi harici disklerde götürmeyi düşünüyorum. 3 tane harici harddisk olunca acaba "hayırdır, aç şunları bir bakalım" derler mi ? 🙂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

83
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum