F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)
-
@Zeyno merhaba bizimde hemen hemen ayni tarihler bende bekliyorum.
-
Bu sefer iki ay ilerlemiş :O (08022007). Hızlı ilerlemeye başlayınca da korkuyorum yine geri gitme olur diye.
@Zeyno yaklaşıyor sizin tarihe :) Bize referans olacak süreciniz.
-
@eeken Oppenheim geri dönüş olmayacak demişti önceki videoda. Hadi hayırlısı hepimize
-
@oprmngr 2021 mali yılı için demişti sanki, ekimden başlayan 2022 mali yılı nolcak merakla bekliyorum. Yeni Mali yıl başladığında bir süre durur da demişti. Belirsizliğe devam. Yarın izleyelim bakalım yeni canlı yayını, ne diyecek.
-
@eeken Eveeet bize yaklaşık iki buçuk ay kaldı. Böyle devam ederse ağustos ayında sıra gelir diye düşünüyorum. İnşallah bir an önce olurda adım adım referans olmaya başlarım:slightly_smiling_face:
-
Merhaba abim tarafından benim üstüme sponsorluk var 2016 yilindan beri, şuan hangi tarihteki başvurulara bakılıyor ve kendi dosyamın gidişatını nereden takip edebilirim?
-
@diego96, içinde söyledi: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
Merhaba abim tarafından benim üstüme sponsorluk var 2016 yilindan beri, şuan hangi tarihteki başvurulara bakılıyor ve kendi dosyamın gidişatını nereden takip edebilirim?
Her ay yayimlanan vize bultenleri suradan takip edebilirsiniz:
https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html
Bunun disinda, zaman yaklasinca zaten USCIS'ten ve NVC'den bildirim alacaksiniz. Basvuru bilgilerinizi imzaniza tasiyabilirsiniz.
-
@crazycells yaş düzeltme ile ilgili mahkeme kayıtları gereglimi. Nüfus kayıt örneği de değişiklik zaten yazıyor. Birde mahkeme kaydını bulmam gerekiyor mu. 1999 yılında. Henüz bulamadım. Dilekçe ile başvuru da yaptım
-
@Mikail-Direjan-Nirin-Yıldızhan, içinde söyledi: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
@crazycells yaş düzeltme ile ilgili mahkeme kayıtları gereglimi. Nüfus kayıt örneği de değişiklik zaten yazıyor. Birde mahkeme kaydını bulmam gerekiyor mu. 1999 yılında. Henüz bulamadım. Dilekçe ile başvuru da yaptım
Cogunlukla nufus kayit ornegindeki vukuat bilgileri yeterli oluyor ama bunun yeterli olup olmayacagina konsolos karar verecek. Eger gecikme yasamak istemiyorsaniz simdiden mahkeme kayitlarini hazir etmenizi tavsiye ederim, eger konsolos dosyada supheli bir durum gorurse veya ayrintilari gormek isterse bu belgeleri isteyebilir.
-
01.03.2007 yeni vize bülteni. 21 gün ilerlemiş bu kez. Yine yavaşlıyor demek ki. :/
-
@eeken 21 güne bile razıyız her ay bu sekilde ilerlerse Subat 2022 de Usa dayız
-
@oprmngr şimdi canlı yayını izliyorum. F4 rest of the world için Eylül'de bir miktar ilerler ancak Ekim ve sonrasında (yani 2022 mali yılının başı) 3 ila 6 ay hiç ya da çok az ilerleyeceğini düşünüyorum dedi.
Bizim iş yaş. En az bir yılı daha var diye düşünüyorum.
-
Bu ileti silindi! -
https://youtu.be/f0jA6NqpLUc
Böyle bir video izledim. Bizim f4 için iyi olur mu sizce? Ne kadar doğru bilgi onuda biliemiyorum -
Bülten açıklanmış. 3 hafta ilerlemiş.
-
@Zeyno Böyle ilerler umarım hep. Gelecek ay yeni mali yıl başlıyor. Duracak demişti canlı yayında. Bakalım, heyecanlı süreç devam ediyor.
-
Charlie oppenheim bugün canlı yayını vardı. F4 için birşeyler söyledi mi?
-
@Zeyno Yine tüm aile kategorilerinin 3 ila 6 ay ya duracağını ya da çok çok az ilerleyeceğini belirtti. :(
-
@eeken az da olsa ilerlerse, onada razıyım.
-
Merhaba benim 2 kardeşim vatandaş benimde turist vizem var f4 başvurusu yapılınca turist vizesine sıkıntı oluyor mu? 2. Olarakta amerikada statü değişikliğiyle kalsam f4 işlemler yine 10 yıldan fazla mi sürer acaba bilgisi olan varsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim 🙏
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum