Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da turistler için en iyi sağlık sigortası hangisidir?

Taşındı Sağlık
26 10 7.2k 8

Benzer Başlıklar

  • Ucuz sağlık sigortası

    Sağlık
    2
    0 Oy
    2 İleti
    296 Bakış
    MySeaM
    @serret https://www.healthcare.gov/ www.dchealthlink.com
  • Amerika'da doğum yapmak

    Sağlık
    2
    0 Oy
    2 İleti
    296 Bakış
    ATS16A
    @Ulaş ABD'de doğum ile ilgili merak ettiklerinizin cevaplarını aşağıdaki konu başlığında bulabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/1799/amerika-da-doğum-hakkında-merak-edilenler IR5 vizesi, ABD vatandaslarinin anne veya babalari icin basvuru yapmasi gereken gocmenlik yoludur. Anne veya babaya sponsor olabilmek icin ABD vatandasinin en az 21 yasinda olmasi gerekir. Bu konu ile ilgili de merak ettiklerinizin cevaplarını aşağıdaki konu başlığında bulabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/1403/ir-5-vize-süreci-abd-vatandaşlarının-anne-ve-babası
  • Sağlık sigortası olmadan kendi iğnelerimizi nasıl yaptırabiliriz?

    Taşındı Sağlık
    4
    0 Oy
    4 İleti
    290 Bakış
    X
    @crazycells ve @knnrn Cok tesekkurler cevaplariniz icin. Gozumden kacmis bu cevaplariniz. Igne kalcadan yapiliyor bildigim kadariyla ondan kendisi yapamaz herhalde. Normalde ya saglik ocagina gidiyorlar ya da komsu hemsire/doktor arkadaslari yapiyor sanirim. Kendilerinin yaptigini hic duymadim. Ama bir sorayim. Olmadi gelene kadar kendileri yapmayi ogrenebilirse, belki o sekilde cozeriz sorunu. Ben hayatimda igne yapmadim, becerebilir miyim emin degilim. Ogrenmeye calisayim. Becerebilirsem belki ben yaparim. Bu CVS'in kendi recetesiz sattigi ignelerin dozaji cok dusuk, ondan dolayi kendisi getirecek ignesini zaten. Cok tesekkurler cevabiniz icin tekrar. Bir sorayim kendileri ogrenebilir mi. Olmazsa artik recete and @knnrn'in dedigi gibi doktordan Ingilizce bir not almayi denesinler.
  • Amerika'da Gebelik ve Doğum

    Sağlık
    76
    1 Oy
    76 İleti
    11k Bakış
    FigenF
    Yakin zamanda B1/B2 vize turu ile Amerikaya gelip Dogum yapmis Aileleri Konsolosluga cagirarak , bu gerekce ile vizelerinin iptal edildigi duydum , yaklasik 10/15 Ailenin . Sanirim bir o kadar Ailede 4 Kasim gibi ayni amacla Konsolosluga cagirilmis . Bu konu hakkinda bilgisi , tecrubesi , duyumu vs olan varmi acaba ?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

34

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.4k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum