[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
@burhan82
[email protected] adresine, confirmasyon numarası, case numarası ve kimlerin formunu açtırmak istediğinizi belirten açık bir eposta yazın. 1-2 hafta kadar sürebiliyormuş açmaları (2 güne açılan da vardı).
Düzeltme yapmanın- formu açtırmanın herhangi bir yaptırımı yok. 2-3 defa açtıranları duyduk.
Dosya numaranız nedeniyle çok geç açtırmayın. Ayrıca önemsiz ya da konsolosluk görüşmesinde düzeltilebilecek detaylar için açtırmayın diye tavsiye ederim. -
Çok teşekkür ederim.
-
@caglaror Ayrıca ilk DV başvuru formunda yazdığınız bilgiler ile DS260 bilgileri (düzeltilmez ise) çelişirse sorun olabilir.
-
Arkadaşlar 2018 Ağustos görüşmesi randevu epostaları gelmeye başladı.
"Required Entry Status Check for DV Submission" epostasında durumu kontrol etmenizi isteyen bir açıklama ve link bulacaksınız. -
@burhan82 DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
@caglaror çok teşekkür ederim.Öncelikle eşime greencard çıktı.Formu ben doldurdum.Bu esnada çocuklarımdan birinde annenizin kızlık soyadı yazan yere evlendikten sonraki soyadını yazdım.Ve eşimin annesinin kızlık soyadını soran yere evlendikten sonraki soyadını yazdım.Acaba sorun olurmu.
sayin @caglaror 'un dedigi sekilde KCC'ye ulasip formu actirabilirsiniz ya da mulakat oncesi konsoloslukla goruserek degisiklik yapabilirsiniz.
Diger sorunuza istinaden... bir sorun olmaz, DS260 formundaki bilgileri sonradan degistirebilirsiniz.
-
Çok teşekkür ederim
-
3 Ağustos 2018 Saat 9 randevu tarihim
-
Şansınız bol olsun umarım sorunsuz geçer.
-
@arnblt hayırlı olsun abi darısı hepimizin başına
-
Amin @yekta.
-
Biz de uzun süren bekleyişin sonuna yaklaşıyoruz. Çekilişi kazandığımızı öğrenince geçmiş yıllara bakarak mülakat tarihimizin şubat, mart gibi geleceğini umuyorduk. Ancak bu sene açıklanan rakamlar herkesi şaşırttı. Kısmet ağustos ayınaymış. Umarım herkesin mülakatı sorunsuz bir şekilde geçer ve vizeleri basılır.
-
@arnblt Hakkı abi güzel haberler bekliyoruz )
-
@arnblt DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
3 Ağustos 2018 Saat 9 randevu tarihim
@arnblt good luck :))
-
Güzel haberler duydukça bir nebze seviniyoruz... Gerçekten çok moral bozucu bir sene...
-
Merhabalar. Bizim de CN 22XXX .2 Ağustos a randevu tarihimiz set edildi.Yalnız şöyle bir durum var.CSC kaydı yaparken yanlışlıkla sadece kendi adıma kayıt yapıp diğer aile üyelerini eklemeden register yaptım.Acaba sıkıntı olur mu ya da sadece benim adıma kayıt olması yeterli mi? Ailece baya stres yaptık.Değerli cevaplarınızı bekliyorum.
-
@arnblt hayirlisi olsun Allah bizede nasip eder lnsallah
-
@evrimdeniz DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhabalar. Bizim de CN 22XXX .2 Ağustos a randevu tarihimiz set edildi.Yalnız şöyle bir durum var.CSC kaydı yaparken yanlışlıkla sadece kendi adıma kayıt yapıp diğer aile üyelerini eklemeden register yaptım.Acaba sıkıntı olur mu ya da sadece benim adıma kayıt olması yeterli mi? Ailece baya stres yaptık.Değerli cevaplarınızı bekliyorum.
Sanirim kendi hesabinizdan girerek diger aile uyelerini ekleyebiliyorsunuz. Ekleyemezseniz, onlar icin ayri registration yapabilirsiniz, bir problem olmaz. Her DS260'in bagli bulundugu bir adres olsa (ayni ya da farkli kayitlarda olmasi farketmez) en ideali olur. Stres yapmaniza gerek yok :) Siz halledemezseniz bile, elinizdeki belgeyi goturun, konsoloslukta hallederler mulakat gunu.
-
Syn @crazycells ben register için account oluşturdum mail adresimle.Tekrar kendi hesabımdan giriş yaptım ve başka kişiler ekle bölümüne geçtiğimde ; devam ederseniz müşakat tarihiniz değişebilir uyarısı çıktı.O yüzden devam etmeyip bıraktım.Sizin de dediğiniz gibi artık mülakat gününe bırakıyorum.İnşallah bir sıkıntı yaşamayız.Cevabınız için çok teşekkürler.
-
@evrimdeniz DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Syn @crazycells ben register için account oluşturdum mail adresimle.Tekrar kendi hesabımdan giriş yaptım ve başka kişiler ekle bölümüne geçtiğimde ; devam ederseniz müşakat tarihiniz değişebilir uyarısı çıktı.O yüzden devam etmeyip bıraktım.Sizin de dediğiniz gibi artık mülakat gününe bırakıyorum.İnşallah bir sıkıntı yaşamayız.Cevabınız için çok teşekkürler.
merak etmeyin, gocmen vize mulakatlari oyle degismiyor :) cekinmeden ekleyebilirsiniz.
-
Syn @crazycells çok sağolun .İçimize su serptiniz.Çünkü öğleden beri evde kriz vardı.Hala eşimi ikna edemedim.Randevu tarihimiz değişirse diye çok tereddüt içindeyiz.Acaba randevu gününe mi bıraksak yine de?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum