[Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri
-
@sakaryalı93 henüz bilgiler gelmedi. ama ağustos olacak belli ki..
-
@gucarslan Çok teşekkürler umarım herkes mülakat tarihini ve vizesini alır .
-
Az önce bana da ulaştı aynı mail. Hadi hayırlısı
-
Cn 3k ama mail gelmedi. 😭😭😭
-
Mülakat tarihi:20 ağustos
-
88xx case no, 27 ağustos sabah 9:45 mülakatı verilmiş ablama. herkese hayırlı olsun.
-
@TT-TT hayırlı olsun, ayrı bir mail mi geliyor? Farklı biryerden mi bakıyorsunuz?
-
@Zafer-2021 entry status check te sayfa güncellendi.
-
Tamamdır, çok teşekkür ederim.
August 19, 2021 09:15, hadi hayırlı olsun tüm isteyenlere -
August 13, 2021 10:45 AM
-
şuana kadar ağustos ayı içine, telegram grubunda olan toplam
84104 arkadaşımız mülakat aldı.
daha fazlasının da geleceğinize inanıyoruz. şimdiden herkese hayırlı olmasını dilerim.. -
@gucarslan yasanan surece gore sanirim iyi rakam. Herkese hayirli olsun 👍
-
@gucarslan Uğur hocam merhaba. Bana mail gelmedi, sanırım ds-260’ı gönderdiğim tarihte Azerbaycan vatandaşı olduğum için. Daha sonradan TC vatandaşlığı aldım ama formu tekrar açtırmadım.
Anladığım kadarıyla sadece Türk vatandaşlarına mülakat veriyorlar. Bu durumda ben ne yapacağım lütfen yardım edin, yol gösterin.
[email protected] Bu adrese eski çalışma iznimi, yeni TC kimliğini ve Azerbaycan pasaport ve kimliğini gönderdim. Başka ne yapmam gerekiyor. Doğru belgeleri mi gönderdim? Yoksa fazla mı gönderdim? Teşekkür ederim. 🙏😥
-
@Orhan-Cabarov dediğiniz gibi sadece TC vatandaşlarına mülakat verildi.
siz yapacağınız her şeyi yapmışsınız, bundan sonrası için ankara'dan gelecek cevabı beklemeniz gerek, baka bir şey gelmez elinizden. -
@gucarslan Teşekkür ederim. Çok kötü bir durum, Allah kimseye yaşatmasın. 😥
Peki hem eski çalışma belgemi, TC kimliğimi. Azerbaycan pasaportu ve kimliğini gönderdim. Hepsini gönderdim ne varsa acaba doğru mu hocam? Yoksa sadece eski çalışma belgemi ve ye aldığım TC kimliğini mi göndermeliydim? 🙏
-
@Orhan-Cabarov şuan yaptığınız doğru. lütfen gelecek cevabı bekleyin..
-
@gucarslan Teşekkür ederim hocam. 🙏
-
@gucarslan Telegram grubuna nasıl katılabilirim ?
-
@gucarslan benim ne yapmam lazım peki. Ben Türk vatandaşıyım, Almanya'da doğdum ama T.C. vatandaşıyım. Bunu yazan bir mail mi atmam lazım
-
Beni de telegram grubuna dahil eder misiz zahmet olmazsa?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum