Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

• @gucarslan girmeyecek mi peki ?
    Netleşti mi Ağustos ayı da randevu verilmeyeceği

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@BelmaSarvan, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

@gucarslan girmeyecek mi peki ?
    Netleşti mi Ağustos ayı da randevu verilmeyeceği

Bunu henuz net olarak bilmemiz mumkun degil, biraz daha beklemek ve gormek gerekiyor.

• Teşekkür ederim

• @Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

@gucarslan Merhaba hocam. Herhalde Ağustos ayını boş geçmezler değil mi ? İleriki günlerde Ağustos için mülakat verebilirler mi yoksa artık geç mi? 😱

sadece o gün ki 2NL dağıtımında topa girmedi ama eminim girecektir. bir kaç gün daha sabredelim..

• @gucarslan KCC Evrak İsteği hala gelmedi. Benzer durum yaşayan var mıdır? Mail atıp sormak işe yarar mı? Bunu yapıp sonuç alan oldu mu acaba? Selamlar.

• ⭐⭐⭐

• @Max, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

sormak

Şuan evrak talepleri sizin case numaranıza gelmedi kcc ye mail atarak evrak talebi alan arkadaşlarımız var sizde sorabilirsiniz ama şuan kcc maillere 1 ay gibi bir sürede cevap veriyor. Denemekten zarar gelmez. Kısa sürede alırsınız inşallah.

• @Max evet KCC artık cok geç çalışıyor ama siz bence direkt evraklarınızı hazırlayıp yollayın, onların mail atmasını beklemeyin ... benim umudum kalmadı bizde onay bekliyoruz ama onaylamıyor çok yavaşlar çünkü ... siz de direkt evraklarınızı yollayin derim ben , kaybedecek bisey yok ...

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Max, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

@gucarslan KCC Evrak İsteği hala gelmedi. Benzer durum yaşayan var mıdır? Mail atıp sormak işe yarar mı? Bunu yapıp sonuç alan oldu mu acaba? Selamlar.

evraklarinizi direkt gönderin, bu saatten sonra beklemenize gerek yok. maillerinize cevap alamayacaksınız çünkü..

• Tüm yanıtlar için teşekkürler. Yarın sakin kafayla evraklarımı toparlayıp göndermeyi planlıyorum.

• Merhaba,
    DV2021 talihlisi olduğumu öğreneli 1 hafta oldu. 2019 yılında başvururken hangi mail adresimi verdiğimi hatırlamıyorum. DS-260 formunu doldurduğumda, karşı tarafın evrak talebini alabilmek için daha dün mail adresimin güncellenmesiyle ilgili KCC'ye mail attım. Belki de doğru mail adresimdir bilemiyorum ama karşı tarafın yoğun olmasından dolayı mailimin güncellendiğine dair bilgilendirme mailini beklemeli miyim yoksa DS-260'ı doldurmalı mıyım ?

Konunun başında "DV2021 Zaman Çizelgesi" paylaşılmış ama mülakatların başladığını görüyorum yorumlarda. Mülakatlar 1 Ekimden sonra mı başlıyor yoksa çizelge güncellendi de formu dolduranı mı çağırıyorlar ? Gerçekten yardımınıza çok ihtiyacımız var kafamız karma karışık.
    Case Number: 2021EU4xxx

Saygılarımla.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@onur44, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Merhaba,
    DV2021 talihlisi olduğumu öğreneli 1 hafta oldu. 2019 yılında başvururken hangi mail adresimi verdiğimi hatırlamıyorum. DS-260 formunu doldurduğumda, karşı tarafın evrak talebini alabilmek için daha dün mail adresimin güncellenmesiyle ilgili KCC'ye mail attım. Belki de doğru mail adresimdir bilemiyorum ama karşı tarafın yoğun olmasından dolayı mailimin güncellendiğine dair bilgilendirme mailini beklemeli miyim yoksa DS-260'ı doldurmalı mıyım ?

Konunun başında "DV2021 Zaman Çizelgesi" paylaşılmış ama mülakatların başladığını görüyorum yorumlarda. Mülakatlar 1 Ekimden sonra mı başlıyor yoksa çizelge güncellendi de formu dolduranı mı çağırıyorlar ? Gerçekten yardımınıza çok ihtiyacımız var kafamız karma karışık.

Saygılarımla.

merhaba.
    şanslı mi yoksa şanssız mısınız inanın bişey diyemiyorum suan :)

konuyu cok uzatmayacagim.
    siz acilen DS260 formunuzu güncel bilgilerinizle doldurun ve hemen evraklarinizi da gönderin peşine. evrak onayinizi almaya çalışın.

DV2021 icin yasal sure 30 eylul'de bitiyor. bu yüzden elinizi cabuk tutun.

sonrasında umalım ki mulakat mailiniz size ulassin.
    suan sadece 18 kişiye mülakat verildi ve mülakat alan en yüksek CN800.
    bu yüzden şuan degil ama eylül sonuna kadar halen vize alma şansınız var.

bol şans diliyorum.

• @gucarslan, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Merhaba,

Saygılarımla.

merhaba.

siz acilen DS260 formunuzu güncel bilgilerinizle doldurun ve hemen evraklarinizi da gönderin peşine. evrak onayinizi almaya çalışın.

bol şans diliyorum.

Covid ve davalardan dolayı yapılmayan ve çok geç verilen mülakat tarihlerinden dolayı 30 eylül 2021 tarihinden sonra da mülakat devam etme durumu yok mu? bu hıza bakarsak sadece ilk 1000 numaranın mülakat şansı var gibi diyeblirmiyiz? ben 25000lerdeyim kcc mail yollamadı ben evrak gönderdim bu yüzden ama eylül 2021 imkansız duruyor mülakat için. Hiç beklememelimiyim sizce?

• Selam arkadaşlar,

Goodluck davasındayım. Avukatımızın isteği doğrultusunda KCC'den istek gelmeden 5 Haziran'da evraklarımı göndermiştim.

Dün KCC'den standart evrak isteği geldi. Daha önce gönderdiğim için bir şey yapmama gerek yok diye düşündüm ama ne olur ne olmaz avukat temsilcimiz Ahmet Bey'e durumu yazdım.

Evrakları tekrar göndermemi söyledi, biraz önce önceden gönderdiğim evrakları değişiklik yapmadan ilk defa yazıyormuş gibi tekrar gönderdim.

Umarım süresi içinde randevu işi de hallolur.. :)

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@E-J, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

@gucarslan, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Merhaba,

Saygılarımla.

merhaba.

bol şans diliyorum.

Covid ve davalardan dolayı yapılmayan ve çok geç verilen mülakat tarihlerinden dolayı 30 eylül 2021 tarihinden sonra da mülakat devam etme durumu yok mu? bu hıza bakarsak sadece ilk 1000 numaranın mülakat şansı var gibi diyeblirmiyiz? ben 25000lerdeyim kcc mail yollamadı ben evrak gönderdim bu yüzden ama eylül 2021 imkansız duruyor mülakat için. Hiç beklememelimiyim sizce?

sürenin uzatılması gibi bir durum kesinlikle yok, bu konu net :)
    ancak; açılan davaladan rezerv kararı çıkarsa (bkz: DV2020 gomez davası / 9095 vize) o zaman bazı talihlilere (kim olacakları mechul) ileri tarihte vize verilme durumu olabilir.

• @Alpay, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Selam arkadaşlar,

Goodluck davasındayım. Avukatımızın isteği doğrultusunda KCC'den istek gelmeden 5 Haziran'da evraklarımı göndermiştim.

Dün KCC'den standart evrak isteği geldi. Daha önce gönderdiğim için bir şey yapmama gerek yok diye düşündüm ama ne olur ne olmaz avukat temsilcimiz Ahmet Bey'e durumu yazdım.

Evrakları tekrar göndermemi söyledi, biraz önce önceden gönderdiğim evrakları değişiklik yapmadan ilk defa yazıyormuş gibi tekrar gönderdim.

Umarım süresi içinde randevu işi de hallolur.. :)

doğru olanı yapmışsınız.
    KCC'den gelen taleplere bu şekilde cevap verilmesi gerekiyor.
    bol şans.

• arkadaşlar merhaba, case numarası 88xx lerde olan ablam az önce bu maili aldı. dvprogram.state.gov adresine girdiğimizde bir değişiklik yok. bu mail mülakat tarihi için mi atılıyor acaba? yoksa yanlışlıkla falan gelmiş olabilir mi?

alt metni

• @gokayK aynı mail bana da geldi ve kontrol ettim her hangi bir değişiklik yok benim de kafam karıştı

• @gokayK mülakat mailiymis, hayırlı olsun 😊

• @gokayK selamlar. Aynı mail bana ve numarası 8000 lerde olan başka bir arkadaşıma da geldi. Maildeki linki takip ettiğimde green card sonuçlarını kontrol ettiğimiz sayfaya ulaşıyorum ve sayfada herhangi yeni bir bilgi göremedim. Ayrıca ceac.state.gov adresinden dosyanın nerde olduğunu kontrol ettiğimde de at NVC olarak görünüyor. Ben bu maile bir anlam veremedim ve ne için gönderildiğini merak ediyorum doğrusu.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k