Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)

Gündem
1.1k 208 87.9k 201

Benzer Başlıklar

• Kabus Geri mi Dönüyor? Donald Trump'ın 2024 Başkanlık Seçimi Adaylığı

Gündem
    25
    4 Oy
    25 İleti
    1k Bakış
    ayvalik10A
    @miralam bu kadar panik yapmayın açılan tüm davalardan beraat etti mi ki bu kadar panik yapıyorsunuz. Daha mahkemeleri var ki bunlar çok ciddi konulardan açılacak ondan dolayı şimdiden strese girmeyin
  • Trump'ın rakiplerine karşı uyguladığı sert siyaset

Gündem
    12
    0 Oy
    12 İleti
    526 Bakış
    ErkandE
    @Tongel eğer kazanırsa 2022 lotterysine bir sey yapacagini sanmıyorum da ondan sonra lottaryi kaldirmaz umarım.. TURKEY FOR TRUMP diyorum
  • Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)

Taşındı Gündem
    752
    0 Oy
    752 İleti
    46k Bakış
    arnbltA
    Yazı biraz yoruma dayalı olmuş gibi. Nisan dan beri yasaklanan Green Card sahiplerinden bahsediyor. Böyle bir yasak hiç olmadı. Şu anda da yok. Mayıs ta bir tanıdığım gitti. Zaten order da böyle bir şeyden bahsetmiyor.
  • Son depremler

Gündem
    23
    1 Oy
    23 İleti
    786 Bakış
    R
    gerçekten çok korkutucu . ölenlere rahmet kalanlarına sabır diliyorum. çok korkutucu durumlar. 2020 çok gümbür gümbür geliyor.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k