Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @crazycells cevabınız için teşekkürler..Evet kızım ünv.de 4 sınıf okuyacak.21 yaş sorunu da var. CN 1xxx lerde.Abd ye gider gitmez (ağustos) dv260 formunu gönderecem o zaman. Geç kalmış olmam heralde.mülakata çağırırlarken hep beraber çağıracaklarından. Ayrı ayrı göndermem sorun teşkil etmez diye umuyorum.Ama aynı durum bir sonraki ocak ayında da gel git durumunda oluşacak.Net nasıl bir yol izlemeliyim siz olsanız.

• @baikini74, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar!Telegram grubu henüz aktif değil sanırım.Yaklaşık bir ay önce foruma kayıt oluşturdum,lakin eklenmediğimi düşünüyorum.Telegramdaki grubun ismi nedir acaba?

büyük ihtimalle formu doldururken eksik bilgi ile doldurdunuz. lütfen bana ozel mesajla ulaşın.

• ⭐⭐⭐

@Aİ Belgenizi Konsolosluktaki mülakata götürmeniz yeterli. İlk sorunuzla ilgili olarak da vereceğiniz belgenin sahte bir belge olmadığını gösterecek ek belgeler yeterli olur.!

Ekleme:

Konsolosluk, yönergesinde iş teklifiyle ilgili şu bilgilere yer vermiş:

İŞ

Yasanın kamuya maddi yük olmama hükmünü yerine getirmek için önceden ayarlanmış bir iş teklifine dayanan bir başvuru sahibi, müstakbel işvereninden, işyerinin antetli kağıdına yazılmış noter tasdikli bir yazı göndermesini istemelidir. Bu yazı:
    1. Kesin iş teklifini içermeli;
    2. Başvuru sahibine teklif edilen işin mahiyeti ve başvuru sahibinin bu kadroda çalışmasına
    olanak sağlayacak yeteneklerinı belirtmeli;
    3. Ödenecek ücret ve varsa ücret şeklinde yapılacak diğer ödemeler ile ilgili bilgileri
    belirtmelidir;
    4. Teklif edilen işin yeri, tipi ve süresi (mevsimlik mi, geçici mi yoksa belirsiz mi olduğu)
    belirtmeli, ve
    5. Başvuru sahibinin Birleşik Devletler’e gelir gelmez işinin hazır olup olmayacağını
    belirtmelidir.

• Bu ileti silindi!

• merhabalar eşime greencard çıktı ds260 formunun doldurduk benim şöyle bir sorum olacak açık liseye devam ediyor ve 15 kredisi kaldı 2005 den beri çeşitli işlerde çalıştı resmi sigortalı olarak fakat biz lise diploması üzerinden gitmek istiyoruz ve mülakat zamanına kadar da mezun olmuş olacak nasipse. mülakata gitmeden ds260 formunu nasıl güncelleyebiliyoruz yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim . ( ds 260 formunda hem çalışıyor hem de okuyor diye yazdık ilgili bölüme )

• @bozer340 sizin cn de başka aile bireyleri varmıydı? Vardı ise for all family members gibi bir ifade yazdınız mı? Yada sadece kendi ad soyadınızı ve cn i yazınca tüm aile bireylerinin de form’ları açıldı mı?

Teşekkürler

• ⭐⭐

@yasbirq, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhabalar eşime greencard çıktı ds260 formunun doldurduk benim şöyle bir sorum olacak açık liseye devam ediyor ve 15 kredisi kaldı 2005 den beri çeşitli işlerde çalıştı resmi sigortalı olarak fakat biz lise diploması üzerinden gitmek istiyoruz ve mülakat zamanına kadar da mezun olmuş olacak nasipse. mülakata gitmeden ds260 formunu nasıl güncelleyebiliyoruz yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim . ( ds 260 formunda hem çalışıyor hem de okuyor diye yazdık ilgili bölüme )

Diploma ile devam etmenizi öneririm, deneyim için sigortalı olması yetmiyor, özel koşullar var.

Nasıl ilerleyeceğiniz ne zaman mezun olacağınıza bağlı. Eğer evrak onay ve current olduktan sonra olursa muhtemelen KCC form açmayacak ve diplomanızla doğrudan mülakata gireceksiniz. Öncesinde olursa, KCC’ye email göndererek ds260 açtıracaksınız.

• ⭐⭐

@radiuse, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@bozer340 sizin cn de başka aile bireyleri varmıydı? Vardı ise for all family members gibi bir ifade yazdınız mı? Yada sadece kendi ad soyadınızı ve cn i yazınca tüm aile bireylerinin de form’ları açıldı mı?

Teşekkürler

Talebinizi alan kişiye bağlı. Garanti olması için hangi formları açtırmak istediğinizi detaylı yazın.

Can you unlock below listed forms as I’d like to make changes:
    Ad Soyad
    Ad Soyad
    ...
    gibi

• @radiuse ben konu kismina unlock (re/open) our all DS 260 forms seklinde yazdim.
    Mailin icerigine de nerede hatalar yaptigimi dolayisiyla tum aile bireylerinin 4 adet formunun acilmasi gerektigini yazdim. Birde kizlarimin pasaportu yoktu pasaport cikarttik onlara, mail icerigine onu da ekledim. Bizde 4ude acildi.

• merhaba ds260 formunda cocuk ıcın telefon numarası kısmını kendı numaramı mı yazmalıyım

• @Egeege evet, bu şekilde yazabilirsiniz.

• @gucarslan çok teşekkürederim

• Merhaba case number eşleşmedi diye uyarı verdi ds 260 formunu doldururken sizinde başınıza geldi mi ne yapmam lazım

• @nihat26 farklı browser deneyebilirsiniz, ya da cookie'leri temizleyebilirsiniz.

• @yekho, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@nihat26 farklı browser deneyebilirsiniz, ya da cookie'leri temizleyebilirsiniz.IMG_4218.jpg

sürekli aynı hatayı veriyor :((
    ,

• @nihat26 "0" lar olmadan giriyorsunuz değilmi ?
    Örnek Case Number:2022EU00001xxx ise
    Bu şekilde girmelisiniz 2022EU1xxx

• yok sıfırlı girdim Osman Hocam kopyala yapıştır yaptım.başımdan kaynar sular indi

• ⭐⭐

@nihat26, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba case number eşleşmedi diye uyarı verdi ds 260 formunu doldururken sizinde başınıza geldi mi ne yapmam lazım

Son sayfada dosya numaranızı 0lar olmadan girin.

• @goblis case number yüzlerde tek sıfır koydum tüm sıfırları kaldırdım yine aynı hatayı aldım

• ⭐⭐⭐

@nihat26 Kopyala yapıştır yapmayın, kendiniz klavyeden yazın.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k