Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

    @Alpay, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)

    Ben de az önce ödeme yaptım.. Hayırlısı 🙂

    Hayırlı olsun Alpay bey. İnşallah hayallerinize kavuşmada fayda sağlar. 🙂


  • @Sono Anladımm. Bakalım Enpara'nın politikası nasıl? Belki hiç değişmez belki de dediğiniz gibi +/- değişebilir.


  • @Ghost Ben hsbc kredi kartıyla ödedim. Provizyondayken 4.560 tl yazıyordu, sonra 4.230 tl çektiler. Bu arada davaya yeni katılan herkese hayırlı olsun.


  • Arkadaşlar dava için başvuru formunda G28 formunu herkes dolduruyor mu.?


  • Selam herkese,

    Dun itibatiyle biz de davaya katildik. Umarim olumlu sonuclanir ve herkes vizesine kavusur. Bol sanslar!


  • @fortuneormisfortune, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)

    Merhabalar,

    Calisan elcilik sayisi 105'e cikti (76.64% oraninda calisiyor) ancak Ankara henuz Cesitlilik Vizesi icin (Green Card) baslamadi. Ve gorunen o ki calismayan 32 elcilikten sadece alti tanesi ABD ile iliskiler noktasinda sorun yasamayan ulkeler (goruntude boyle en azindan). Ilginc bir sekilde, belki tesaduf(!) kalan ulkeler Turkiye, Rusya, Cuba, Venezuela gibi ulkeler. Amerika olan iliskileri noktasinda zaten bu gibi ulkelerle ilgili yorumu sizlere birakiyorum.

    Bu sayida elcilik DV vizesi ile ilgili iyi veya kotu calisma baslatma noktasina ulasti icinde bulundugumuz ay icinde. Ancak Ankara'nin durumu ortada. Amerika, Cesitlilik Vizesi konusunu, birikmeden oturu olabildigince efektif olarak toparlamak zorunda olsa da ortada bu sekilde bir tablo olustu. Bu cercevede davaya katilma konusunda son gunlere girdigimiz bu surecte, konuyu tekrar ele almakta fayda olacagini dusundum. Daha onceki paylasimlarim cercevesinde, dava konusunda ola ki benden etkilenen biri olduysa diye, bu gozlemimi ve davaya karsi guncel tutumumu da paylasmam gerektigini dusundum. Kİmseye hicbir sekilde katil veya katilma seklinde tavsiyem olmadi yine de kimsenin hakki gecmesin.

    Sevgiyle kalin,

    Merhabalar,
    Guncel durumu goz onunde bulundurarak davada taraf olma karari aldim. Simdi benim taraf oldugumu duyan Ankara calismaya baslayip ustune vizeleri basacaktir. 😂 Iyi olacaksa sonucu, temennim islerin bu yonde ilerlemesi, hayirlisi ozetle. 👼🏻


  • 1 saat önce davaya katıldım. Hepimiz için hayırlısı olsun.


  • @Onur37, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)

    Arkadaşlar dava için başvuru formunda G28 formunu herkes dolduruyor mu.?

    Evet.


  • @Orhan-Cabarov beklemedeyiz bakalım nasıl bir oynama olacak.


  • Davaya katılım için son saatler bu arada. Hala kararsız olup bu satırları okuyan varsa an itibari ile son 1 saatlik vaktiniz bulunmakta.


  • Iyi günler, ben basvurali 10 gün oldu ama herhangi bir asistan ataması yapılmadı, veya hiç bir türlü benle iletişime geçilmedi. Form doldurmam için parayı yatırdığım zaman bir mail geldi. Linkten formu doldurdum o kadar. Nasıl iletişime geçebilirim hukuk Ofisi ile teşekkürler.


  • @seyf https://curtismorrisonlaw.com/contact-us

    Burada iletisim bilgileri var, sayfadaki "Message Curtis on Whatsapp" butonuna basip whatsapp uzerinden de mesaj atabilirsiniz


  • @greenlover çok teşekkürler


  • Ben de dun katildim bu davaya. Acikcasi cok bir sey yapabileceklerini sanmiyorum, cunku aslinda topku ya da tekli dava acmiyorlar. Anladigim kadariyla sadece dilekce gonderip durum takibi yapacaklar. Ama sansimizi %5 bile arttirsa deger diye dusundum

  • ⭐⭐⭐

    @greenlover Olur mu yahu 🙂 Normal bir dava açılacak, duruşmalar yapılacak, yargıçlar değerlendirecek ve davacıların haklı bulunması halinde konsolosluk kapıları sizlere açılacak.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @greenlover, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)

    Ben de dun katildim bu davaya. Acikcasi cok bir sey yapabileceklerini sanmiyorum, cunku aslinda topku ya da tekli dava acmiyorlar. Anladigim kadariyla sadece dilekce gonderip durum takibi yapacaklar. Ama sansimizi %5 bile arttirsa deger diye dusundum

    bu şekilde düşünmenize sebep olan hangi davaların hearinglerini dinlediniz acaba?
    mesela gomez, aker mesela..
    yenilere bakalım.. jacob? ki 6. duruşması görülecek.
    rai var mesela.. onda da baya duruşmalar oluyor.

    bu şekilde bir yorum yapmak ne forumu, ne de davanın dilekçesini / başvuru formunu okumamış olmayı gerektirir. bence katıldığınız davanın ne için, ne şekilde ve ne amaç için açıldığını okuyun. çünkü 500$ az para değil.

    bu arada, tekli dava açmalarını istiyorsanız hemen avukatla görüşüp size özel dava açmasını talep edebilirsiniz. bence geç kalmadınız, hala şansınız var. düşünsenize haziran ayı'ndayız, şimdi açsalar eylül'e her türlü yetişir. geç değil yani..

    ben de bu arada geçen yıl toplu davalarda vizesini alan 7000 kişiye ulaşıp bunu nasıl başardıklarını öğrenmeye çalışayım. sonra da foruma aktarayım bu deneyimleri bir kere daha. malum 13. kere bile aktarsak okumayacaklar..

    size de bana da bol şans.


  • @seyf Selamlar, öncelikle hayırlı olsun. Asistan ataması ile ilgili Ahmet Bey ile mailleştik. Ona tarafımıza atanacak temsilcinin kim olacağını ve atamanın ne zaman yapılacağını sormuştum. Bana aşağıdaki gibi bilgi vermişti.

    **
    Türkiye’den katılan tüm davacılar bana atanacak o yüzden yapılmış olarak kabul edebilirsiniz. Yeni katılan davacılara da listelerin tamamlanması ile birlikte tanışma mail atacağım. Bir sorunuz olursa lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

    İyi günler dilerim.
    Ahmet Er
    Paralegal
    **


  • telegram grubuna yeni alınmıştım şu an çıkarılmış gözüküyorum. Yeniden alabilir misiniz?


  • Bu sefer olacak...


  • Arkadaşlar 31 mayıs itibariyle davaya mudahil oldum formu tamamladıktan sonra 3 farklı mail aldım ilk mail
    1-Transaction Receipt from Law Office of Curtis Morrison for $500.00 (USD)

    Dekont geldi fakat 3 gün oldu hesabımdan bi para aktarımı olmadı anlamış değilim .?

    1. mail Attached you will find the executed retainer agreement signed by our attorneys.
      If you have not done so already, we need for you to provide us with some information and documents. You may do so by clicking here.

    Stay up to date with the latest by following us:

    Formu tamamlamıştım fakat bazı bilgiler istiyordu bekar olduğum için eş çocuk bilgilerini burdada boş bıraktım ayrıca Ds 260 formu onay belgesini istedi ve yolladım.

    1. mail Thank you for completing all of the onboarding steps. From this point forward we will be providing you updates via email. If we need any information from you, a team member will reach out to you.

    Yapmam gereken bişey yok sanıyorum doğrumudur..? Sadece ödeme kısmı takıldı aklıma sizlerde durum nedir.?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

49
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum