[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@WithNaz Military ile profession yer değiştirirse daha iyi olur.
-
@crazycells tesekkur ederim
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells arastirdim ama hicbir kaynak bulamadim. Dogum belgesi cikartmak icin simdi almanyaya mi gitmem gerekecek. Bizim nufus kayit orneklerinde dogum yeri olarak almanya yaziyor bu kagit yeterli oluyor mu acaba ? Yoksa schengen alip almanyaya mi gitmemiz gerekiyor
-
@The-inception ikisi de olur, sorun değil. çünkü 00 da + işareti de aynı şey demek sistemsel olarak.
-
@forester, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar, Alman Konsolosluğundan Arşiv Kayıtlı Adli Sicil Kaydı (Police Certificate / Polizeiliches Führungszeugnis) alan oldu mu? Bu konuda deneyimi olan paylaşabilir mi?
ilgili başlıkta "almanya" şeklinde arama yaparsanız detaylara ulaşabilirsiniz.
-
@gucarslan Çok teşekkür ederim.
-
@isa-seyhan Lise okurken kaldığınız yeri de yazsanız iyi olur. Kolay gelsin.
-
Merhabalar,
Greencard kazanmak turist vizesini almakta engel midir? Daha önce greencard aktif case’iniz var diye vizesi onaylanmayan var mı acaba?Konsolosluk açılırsa turist vizesine başvurmayı düşünüyorum.
-
@gucarslan selam arkadaşlar 2022 talihlisiyim herkezin şansıda bahtı da açık olsun.selamlar
-
Merhabalar,
26bin case numberlı 2022 talihliyim. DS 260 formunu doldurup gönderdim. Fakat sürecin biraz uzun sürebileceğini düşünerek, pasaport geçerlilik tarihimin 2023 Haziran olduğunu farkettim. O tarihe kadar süreç yavaş işleyip geçerliliği biterse sorun yaşar mıyım? Pasaportumu ne zaman yenilemeliyim ? DS 260 formunu doldurduğum gönderdiğim için bir şey yapmam gerekiyor mu ?
Ek soru: Green Card sürecinde evrak ve vizeyi beklerken çocuk doğurma durumu olursa ne tarz bir sorun yaşarız ?
-
@baikini74, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar!Applicant ve aile üyeleri ds-260 doldurup sign yani imzaladıktan sonra,herkesin formu tek tek mi gönderilecek yoksa asıl talihlinin formu gönderilirken içindeki diğer üyelerin de formları otomatik olarak mı gidiyor?
Sign ettiğinizde zaten formu tamamlayıp göndermiş oluyorsunuz. Bunu her bir form için yapmalısınız ve ana listede tüm formlar “Completed” olmalı.
-
Arkadaşlar merhaba eşi rus vatandaşı olup yada balkan ülkelerinden başvuru yapıp kazananlar vardır .Bu ortanca isim konusunda nasıl yaptılar acaba ? Ben asıl talihliyim eşim ve cocuklarım rus vatandası green kart baivuru sormunu dolduruken ortanca isim konusu var ruslarda babadan gelen .Eş ve cocuklarımda ortanca ısım belirtilmiş ds260 formuna girdiğim zaman şimdi ds260 formunu doldururken given names kısmına ortanca ısım yazacak mıyız ? Örnek olarak ortanca isim şu sekilde İsim Fıratovich soyisim şeklinde .Bu konuyla ilgili Kazakistanda red yiyenler olmuş bayağı bir kişi .Yurt dısı pasaportunda rusca yazan kısımda ortanca ısım belirtilmiş ama ingilizce olan kısımda yazmıyor
-
@Fıratsky Buradan net yanıt alamazsanız eğer Rus ve Ukrayna Telegram gruplarına da danışabilirsiniz bu tür spesifik sorularınızı. Oldukça aktifler.
-
@forester Peki Teşekkür ederim ben çeviriyi kullanıyorum form doldururken fakat yetişemiyorum sürekli sayfadan ayıyor ve tekrar giriş yaptığımda şu ( Talebiniz şu anda işlenemiyor. ) diye hata veriyor düzelir mi bu yoksa ne yapmam gerekiyor.
-
@isa-seyhan benden avukatım bütün eski adreslerimide yazmamı istemişti
-
@Cihan-Koyuncu, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar,
26bin case numberlı 2022 talihliyim. DS 260 formunu doldurup gönderdim. Fakat sürecin biraz uzun sürebileceğini düşünerek, pasaport geçerlilik tarihimin 2023 Haziran olduğunu farkettim. O tarihe kadar süreç yavaş işleyip geçerliliği biterse sorun yaşar mıyım? Pasaportumu ne zaman yenilemeliyim ? DS 260 formunu doldurduğum gönderdiğim için bir şey yapmam gerekiyor mu ?
Ek soru: Green Card sürecinde evrak ve vizeyi beklerken çocuk doğurma durumu olursa ne tarz bir sorun yaşarız ?
Pasaportu evrak talebi geldiği zaman yenilemeniz uygun olur. Eski pasaportları kaybetmeyin. Şu an için bir şey yapmanıza gerek yok.
Çocuk doğurma durumunda gece sık uyanma, bez değiştirme gibi sorunlar yaşayabilirsiniz :)
Şaka bir yana, çocuk doğdu diye hiçbir sorun olmaz. Çocuğun doğduğu zamana bağlı olarak yapacağınız işlemler değişebilir.https://yesilkartforum.com/forum/topic/298/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-doğan-çocukları
https://yesilkartforum.com/forum/topic/724/hamilelik-ve-green-card-sureci
-
@Serdar-AKBAŞ, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba,
Çok tereddütte kaldığım bir durum yaşıyorum. Green Card Lottery'i 2020 başvurusunda randomly selected durumdayım. Ancak başvuru esnasında pasaport numarası olarak kimlik numaramı yazdım. sonradan okudum ki internal passport geçerli değilmiş. yurt dışına çıkarken kullanılanılmalı ve yanlış yazanlar diskalifiye ediliyormuş. öncesinde yaklaşık 5 -6 yıldır başvuru yapıyorum çıkmadı tesadüf yanlış yazdığım zaman çıktı. sorum şu olacak sürece devam etmelimiyim etmemelimiyim. bu pasaport zorunluluğu nezaman geldi bilemiyorum tam sanırım 2019 da gelmiş olmalı o sene de ben başvurmamıştım. bu yanlışlığı düzelterek yoluma devam etmenin bir yolu var mıdır. gitmeyi çok istiyorum.dosya numaraniza gore ilgili baslikta sorunuzu sormalisiniz.
-
@The-inception, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
cep telefonu numarasının basına 00905320000000 yazarak ilerlememiz yazıyor dokümanlarda fakat +905320000000 şeklinde doldurmamız doğru olmamazmı bu konuya hakim olan var mı
zaten cok beklenmedik bir durumda sizi ararsa konsolosluk arar, KCC aramaz; o nedenle 00 veya + arasinda pek de fark olmayacak.
-
@gamefry, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar,
Greencard kazanmak turist vizesini almakta engel midir? Daha önce greencard aktif case’iniz var diye vizesi onaylanmayan var mı acaba?Konsolosluk açılırsa turist vizesine başvurmayı düşünüyorum.
Eger turist vizesi almak icin makul bir nedeniniz varsa hala alabilirsiniz; ama eger konsolos Turkiye'ye geri donmeyeceginizi dusunurse vize alma sansiniz oldukca azalir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum