Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

    @mahmutenis baya heyecanlı gördüm seni 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mahmutenis, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    Hissediyorum 3vakte kadar mülakat randevuları başlıcak:)

    siz pasaport olayını nasıl çözmeyi planlıyorsunuz?


  • @Rhonster fazlasıyla..düşünsene b kapı açılıyo bi anda bi his geliyor vizemi almış gibi seviniyorum.bir senedir ne yaparım nasıl yaparım kafa kalmadı okuldanda mezun oldum hiiç bir şey yapmıyorum bütün işlerim birikti ya herro ya merro:) hani birde davalara katılmadık cn düşük diye geçen seneki gibi 50000 gider ben gidemem diye endişeliyim.


  • @gucarslan şöyleki ilk olduğu için hiç dikkate alcaklarını sanmıyorum.her şekilde bir açıklama düşünüyorum işin içindende çıkamıyorum.herşey mülakatta belli olcak.yani aşırı istekli olduğu belli etmem yeterli olur yada çok gevezelikte ters tepebilir diye düşündüm.sizin öneriniz varsa rica ederim.


  • @Orhan-Cabarov aklımdasın biliyor musun.inş vizeyi alırsam burdan bekarlara yazarım ortak hareket edelim diye..ama sonra airbnb oda kiralamak en mantıklısı geliyor.belki aynı eve doluşuruz:)yani aklımdaki bu.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mahmutenis, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    @gucarslan şöyleki ilk olduğu için hiç dikkate alcaklarını sanmıyorum.her şekilde bir açıklama düşünüyorum işin içindende çıkamıyorum.herşey mülakatta belli olcak.yani aşırı istekli olduğu belli etmem yeterli olur yada çok gevezelikte ters tepebilir diye düşündüm.sizin öneriniz varsa rica ederim.

    isterseniz sonuncu olun ama böyle bir eksikliği nasıl atlayacaklar ben de çok merak ediyorum.
    size bol şans dilemekten başka bir şey gelmiyor aklıma.
    şans sizinle olsun, cidden ihtiyacınız var çünkü.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mahmutenis, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    Hissediyorum 3vakte kadar mülakat randevuları başlıcak:)

    Su, daha dogru bir tespit sanirim...

    c72c78d66cbe9cc30e8aac35780bb8a0--humor.jpg

  • ⭐⭐⭐⭐

    Bu ileti silindi!

  • @gucarslan, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    @yalcinbeslan sizin sürecinizle alakalı değil. herkesin, her sene yaşadığı durum. sadece bu sene yoğun şekilde yaşanıyor.

    @gucarslan , cevabiniz icin tesekkurler. Onemli birsey sormayi unuttum size.

    Forumda okudugum bazi konularda DS260 formunu gonderdikten sonra bir onay maili almamiz gerektiginden bahsediyordu. Boyle bir durun varmi? Cunku bana herhangi bir mail geldigini hatirlamiyorum. Ancak KCC ye bigi almak icin evraklarim size ulastimi merak ediyorum diye sordugumda bana geri donduler ve 'evraklariniz bize ulasti herhangi bir sorun yok suan icin islemleriniz devam ediyor' yazmislardi..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @yalcinbeslan DS260'ı submit ettikten sonra gelen "confirmaiton page" var, ondan bahsediyorsunuz sanırım. size de gelmiş olması lazım, o tarihteki maillerinize iyi bakın. barkodlu bir sayfa.. mail başlığı U.S. DoS - CEAC Confirmation (2021EU....)


  • @gucarslan Merhaba, Maillerimi tekrar kontrol ettim ancak bu bahsettiginiz mail bana kesinlikle gelmemis . Fakat ben DS260 formunu submit ettikten sonra bana barkodlu bir DS260 formu ciktisi verdi sistem. Hatta avukatada bunu gonderdim. Bahsettigimiz confirmation maili gelmemis ise bu durumda benim surecim ne olmus olur?

    Ilginiz icin tesekkurler.

  • ⭐⭐⭐

    @yalcinbeslan DV2019 zamani bilgime dayanarak yaziyorum. DS260 formunu submit ettiginizde otomatik olarak email gelmiyor. Submit isleminden sonra cikan confirmation sayfasinda email ile gonder secenegi olmasi lazim. Ona basarsaniz confirmation sayfasinin bir kopyasi email olarak da geliyor. Benim bilgilerime gore surecinizde bir sikinti gorunmuyor.


  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @yalcinbeslan merhaba. sn. @keysnambır da dediği gibi sisteme girip tekrardan temin edip mail gönderebilirsiniz kendinize.
    eğer barkodlu şekilde mailinize geldiyse sorun yok.

    bu arada gelen mailin içeriğini sizinle paylaşıyorum;


    Dear Applicant,

    Thank you for being a valued U.S. Consular Electronic Application Center (CEAC) customer. Your online Immigrant Visa and Alien Registration Application Form(DS-260) has been submitted.

    Name Provided:
    Completed On: 20 JUNE 2020 16:00:58 EST

    Case Number: 2021EU210..

    YOUR CONFIRMATION PAGE IS ATTACHED TO THIS EMAIL IN A PDF FILE!

    You must follow the instructions on the confirmation page in order for the U.S. Department of State to continue processing your visa application.

    How to print your Confirmation Page:

    1. DOUBLE CLICK on the attached file.
    2. From within Adobe Reader, go to FILE and select PRINT


  • @gucarslan @keysnambır @Orhan-Cabarov tesekkurler cevaplarınız icin. Ancak bendeki barkodlu Ds260 formu aşağıdaki gibi. Dediğim gibi mailimde boyle birsey yok. Ben bunu submit ettiğimde masaüstüne kaydetmiştim sadece. Sanırım bir yanlışlık var oyle değilmi? Orhan Cabarov un gönderdiği barkodlu sayfayada hic benzemiyor açıkcası.

    7db66561-0ab4-4bda-bbe3-8aa802439517-image.png


  • @yalcinbeslan Orasını bilmiyorum hocam. Sayın @gucarslan daha iyi bilir.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @yalcinbeslan rica etsem, sisteme tekrar girip kendinize tekrardan confirmation page sayfasını gönderebilir misiniz?


  • @gucarslan @yalcinbeslan @Orhan-Cabarov Confirmation sayfasını kcc banada mail olarak göndermedi,ben ds 260 formunu submit ettiğimde ekrandan print ettim,


  • @themasterfl Bilmiyorum ki hocam, bana gelen mail bu şekildeydi.
    https://i.imgur.com/qdsSY5l.png


  • @gucarslan, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    @yalcinbeslan rica etsem, sisteme tekrar girip kendinize tekrardan confirmation page sayfasını gönderebilir misiniz?

    @gucarslan dediğiniz gibi denemek için sisteme tekrar girdim ve bilgilerimi yazdım ancak aşağıdaki gibi bir hata alıyorum.

    bf7357cc-dc79-4546-b818-4765e31ab8bf-image.png


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

84
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum