[Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri
-
@goblis Merhaba, bende benim durumuma göre curtis davasına katılsammı katılmasammı diye emin olmak istiyorum. Mülakatta şansımın ne olacağı konusunda bilgi sahibi olanlardan yardım almaya çalışıyorum. Maliyet 500 usd derkende 4250 TL gibi bir rakama denk geliyor :) . Az para değil tabii.
-
@goblis @gucarslan @crazycells İşin aslı , 10 sene yaşadım orada, İlk defa gideceklere göre orada hayata tutunma anlamında daha şanslıyım, hala orada hem Türk hem Amerikalı bir sürü arkadaşım var, kanunları biliyorum, nasıl ehliyet alınır nasıl ev kiralanır vs. vs. Türkiye de hem eşimin hem kendimin işimizde iyi sayılır , maddi anlamda çok sıkıntımız yok çok şükür. Oraya tekrar ısrarla gitme amacım 4 yaşındaki oğlumun daha iyi bir eğitim alabilmesi ve geleceğinin sağlam temelleri olması.Tabii bu sadece Amerikanın ve bizim sunduğumuz imkanlar haricinde onunda ileride bu konularda istekli olması, 47 yaşından sonra Amerikaya gittiğimde milyoner olma gibi bir hayalim yok, sadece oğluma güzel bir gelecek sağlama umudu. Amerika dan döndüğüme çok pişman değilim, sadece dönerken en son evlilik yaptığım kişi ile boşanmadan dönmem, Bir gün tekrardan Ameikaya gitmek isteyeceğimi ve günün birinde GC kazanma ihtimalllerini göz önünde bulundurmamış olmanın pişmanlığı var. Onun için ısrarla Benim içinde bulunduğum duruma göre Curtis davasına katılıp katılmama konusunda insanlardan fikir elde etmek istiyorum.
Saygılarımla -
KYC'ye email ile gönderilecek ve e-devlet üzerinden alınan belgelerin Türkçe olarak KYC ile paylaşılmasında bir problem olur mu? 2022EU5XXX sizce nasıl bir numara?
-
Herkese merhaba,
Türk Vatandaşıyım.
Güney Afrika’da yaşıyorum ve oturumum var. Mülakat yeri olarak Güney Afrika’yı seçtim.
Aynı zamanda Malawi’den de oturumum var. Orada da işimiz devam ediyor. Gidip geliyoruz.Normalde 3 elçilikte DV işlemi yapmıyordu. Şimdi Malawi sınırlı sayıda da olsa İmmigrant vizelerine bakacağını sayfasında paylaşmış. Malawi’den 32 talihli görünüyor.
CN36XXX olan biri olarak sizce dosya transferi isteyeyim mi?
Herhangi bir evrak talebi almadım.
Sadece 29 Nisan tarihinde attığım DS260 açma talebine karşılık bugün DS260 formum açıldı. Şu anda açık olan DS260 formunda mülakat yerini değiştireyim mi?
Telegram ekibi fazlası ile yardımcı oldu bana. Ben panikle hata yapmamak ve dönüşü olmayan problemlere sebep olmamak adına her platforma sormayı doğru buluyorum.Geri dönüşlerinizi bekliyorum.
-
@uaa491 sorularınızı yanlış başlıkta soruyorsunuz. lütfen DV2022 başlıklarını kullanın ve sürecinizi imzaniza taşıyın.
-
Hissediyorum 3vakte kadar mülakat randevuları başlıcak:)
-
@mahmutenis Bazen benim de içime böyle bir his doğuyor, içim kıpır kıpır oluyor. Sonra bu his kayboluyor, sonra tekrar geliyor. :)
-
@mahmutenis baya heyecanlı gördüm seni :)
-
@mahmutenis, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
siz pasaport olayını nasıl çözmeyi planlıyorsunuz?
-
@Rhonster fazlasıyla..düşünsene b kapı açılıyo bi anda bi his geliyor vizemi almış gibi seviniyorum.bir senedir ne yaparım nasıl yaparım kafa kalmadı okuldanda mezun oldum hiiç bir şey yapmıyorum bütün işlerim birikti ya herro ya merro:) hani birde davalara katılmadık cn düşük diye geçen seneki gibi 50000 gider ben gidemem diye endişeliyim.
-
@gucarslan şöyleki ilk olduğu için hiç dikkate alcaklarını sanmıyorum.her şekilde bir açıklama düşünüyorum işin içindende çıkamıyorum.herşey mülakatta belli olcak.yani aşırı istekli olduğu belli etmem yeterli olur yada çok gevezelikte ters tepebilir diye düşündüm.sizin öneriniz varsa rica ederim.
-
@Orhan-Cabarov aklımdasın biliyor musun.inş vizeyi alırsam burdan bekarlara yazarım ortak hareket edelim diye..ama sonra airbnb oda kiralamak en mantıklısı geliyor.belki aynı eve doluşuruz:)yani aklımdaki bu.
-
@gucarslan şöyleki ilk olduğu için hiç dikkate alcaklarını sanmıyorum.her şekilde bir açıklama düşünüyorum işin içindende çıkamıyorum.herşey mülakatta belli olcak.yani aşırı istekli olduğu belli etmem yeterli olur yada çok gevezelikte ters tepebilir diye düşündüm.sizin öneriniz varsa rica ederim.
isterseniz sonuncu olun ama böyle bir eksikliği nasıl atlayacaklar ben de çok merak ediyorum.
size bol şans dilemekten başka bir şey gelmiyor aklıma.
şans sizinle olsun, cidden ihtiyacınız var çünkü. -
Su, daha dogru bir tespit sanirim...

-
Bu ileti silindi! -
@gucarslan, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
@yalcinbeslan sizin sürecinizle alakalı değil. herkesin, her sene yaşadığı durum. sadece bu sene yoğun şekilde yaşanıyor.
@gucarslan , cevabiniz icin tesekkurler. Onemli birsey sormayi unuttum size.
Forumda okudugum bazi konularda DS260 formunu gonderdikten sonra bir onay maili almamiz gerektiginden bahsediyordu. Boyle bir durun varmi? Cunku bana herhangi bir mail geldigini hatirlamiyorum. Ancak KCC ye bigi almak icin evraklarim size ulastimi merak ediyorum diye sordugumda bana geri donduler ve 'evraklariniz bize ulasti herhangi bir sorun yok suan icin islemleriniz devam ediyor' yazmislardi..
-
@yalcinbeslan DS260'ı submit ettikten sonra gelen "confirmaiton page" var, ondan bahsediyorsunuz sanırım. size de gelmiş olması lazım, o tarihteki maillerinize iyi bakın. barkodlu bir sayfa.. mail başlığı U.S. DoS - CEAC Confirmation (2021EU....)
-
@gucarslan Merhaba, Maillerimi tekrar kontrol ettim ancak bu bahsettiginiz mail bana kesinlikle gelmemis . Fakat ben DS260 formunu submit ettikten sonra bana barkodlu bir DS260 formu ciktisi verdi sistem. Hatta avukatada bunu gonderdim. Bahsettigimiz confirmation maili gelmemis ise bu durumda benim surecim ne olmus olur?
Ilginiz icin tesekkurler.
-
@yalcinbeslan DV2019 zamani bilgime dayanarak yaziyorum. DS260 formunu submit ettiginizde otomatik olarak email gelmiyor. Submit isleminden sonra cikan confirmation sayfasinda email ile gonder secenegi olmasi lazim. Ona basarsaniz confirmation sayfasinin bir kopyasi email olarak da geliyor. Benim bilgilerime gore surecinizde bir sikinti gorunmuyor.
-
@yalcinbeslan
https://i.imgur.com/hxNL3KL.pngSayfa bu.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum