Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • KCC evrak isteği emalimizi aldik ancak evrak onayi mailini henuz almadik , evrak onaylari case number kaçlarda şu anda acaba? Case no 17xxx icin bilgisi olan var mı ? @gucarslan @crazycells @knnrn

  • ⭐⭐

    @Emre-Erdur-0 Onaylar henüz 8binlerde. Şu an asıl sorun Ankara’nın DV mülakatlara başlamaması. Dava başlığını incelemenizi öneririm:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/4281/dv2021-büyük-mandamus-davası-mayıs-2021?page=1


  • Merhaba; Eşim evlendik den sonra hem kendi kızlık hem de benim soyadımı birlikte kullanıyor. Alt bölümde kızlık soyadını ve adını belirtmeme gerek var mı form da..?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ALS sorunuzu yanlış başlıkta soruyorsunuz. lütfen ilgili başlığı kullanın;

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları/1330


  • Selamlar dostlar, Change.org üzerinde dv 2021 in önem sıralamasında yükseltilmesiyle ilgili imza topluyoruz. Lütfen bu kampanya da bize destek olun sosyal medya hesaplarınızdan da paylaşarak ne kadar çok imza toplayabilirsek o kadar dikkat çekebiliriz lütfen herkesin imzalamasını sağlayın .


  • @crazycells 2020 de mahkeme kararıyla mı vize aldılar? Ilgili başlığın linkini verebilir misiniz rica etsem?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @electronics-ege PP1014 yasakları başlamadan vize alan talihliler oldu ama sonrasında sadece davaya katılanlar aldı vizesini.

    ilgili başlığı kontrol edin lütfen;

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/3519/trump-ın-göçmenlik-ve-çalışma-vizelerini-yıl-sonuna-kadar-durdurma-kararı-haziran-2020/1130


  • Vaybee burası normalde tıklık tıklım olacaktı, şansa bakya 100 de 1 ihtimali yakala ama mülakata bile gideme... çok üzücü gercekten hayırlısı diye buna denir. Tam her işte bir hayır vardır denecek bir olay.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    bugün ankara büyükelçiği, resmi sitesinde bir güncelleme (eski güncellemenin yeni tarihli hali) yaptı.

    ne yazık ki o ibare halen durmakta;

    "We are not providing the following services: employment-based visas, Diversity Visas processing, DNA testing, fingerprint services for USCIS applications, or DS-117 (returning resident) applications."



  • @gucarslan cevap verdiğiniz için teşekkür ederim


  • Merhaba,
    Benim durumun biraz daha farklı, bu konuda bilgi ve deneyim sahibi olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim.
    2000 yılında turist vizesi ile Amerikaya gittim. 2001 yılında amerikan vatandaşı ile evlendim. 2002 yılında normalde 10 yıllık vermeleri gereken GC mi 1 yıllık verdiler.
    1 yıllık GC mi sonrasında 1 yıl daha uzattılar ama yeni bir GC vermeden kağıt üzerinde uzattılar. Bu arada eşim ile bazı sorunlar çıktı ve nasıl başardıysa haberim olmadan beni boşamış.Uzatılmış GC mi avukat aracılığı ile takrar uzatmak istedim ancak dosyam sürekli pending de kaldı.bu arada ssn im ile değişik yerlerde çalıştım ve tax returnlerimi düzenli olarak yaptım.2009 yılının başlarında uzatma talebim hakim tarafından red edildi ancak herhangi bir deportation kararı vermedi. Avukat başımı belaya sokmadığım sürece Amerika da kalabileceğimi hatta çalışabileceğimi bildirdi ancak Amerika dışına çıkarsam tekrar giriş yapamayacağımı bildirdi. Bu arada 2009 Temmuz ayında uzun yıllardır tanıdığım başka bir Amerikalı bayan ile evlendim. aradan 1 ay geçtikten sonra bana financial durumunu yeterli olmadığını gerekçe göstererek bana GC için sponsor olamayacağını bildirdi. Bu arada Türkiyedeki ailemin rahatsızlıkları ve başlarında kimsenin olmaması nedeni ile Türkiyeye dönme kararı aldım.Ancak son evliliğimi bitirmeden yani boşanmadan geldim. Kendisi boşanma işlemlerini kendisinin daha sonra halledebileceğini söylemesine rağmen uzun yıllar boşanma işlemlerini yapmadı. Geçen sene 2021 Talihlisi oldum. Uzun çabalamalarım ve zorlamamam ile Ekim 2021 de Amerikan mahkemesi tarafından boşandık.Türk konsolosluğuna zaten evliliğimi bildirmemiştim. Bu arada 2014 yılında Türk eşim ile Türkiyede evlendik,şu anda 4 yaşında oğlum var. DS260 formunda tüm evliliklerimi ve boşanmalarımı bildirdim.
    Bu günlerde Curtis davasına katılmayı düşünüyorum.
    Benim sorum Amerikalı eşim ile boşanmadan Türkiyede evlilik yapmış olmam DV2021 talihlisi olmamı ne yönde etkiler. Yani orada boşanma gerçekleştirmeden burada evlenmem benim vizemi ne yönde etkiler. Yardımlarınızı bekliyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @themasterfl merhaba. sorunuz oldukça spesifik ve çok farklı denklemleri barındırıyor içerisinde. bu yüzden ilk olarak sn. @crazycells'i ekliyorum iletiye.

    sonrasında da yasal prosedürler için aşağıdaki başlıkta sormanız daha sağlıklı olacaktır.

    https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor


  • @gucarslan Teşekkür ederim, Umarım @crazycells in bu konuda bilgisi vardır, ayrıca gönderdiğiniz linktede yeni başlık altında sorumu sordum.Umarım en kısa zamanda cevap gelir. Olumlu bir yanıt alırsam önümüzdeki hafta Curtis in davasına katılacağım.


  • @themasterfl Muslu Hukuk Burosu genelde carsamba gunleri sorulari cevapliyor. Bilginize.


  • @Ryback Teşekkür ederim, Umarım çarşamba cevaplarlarsa duruma göre cuma günü davaya katılırım.


  • @akdeniz merhaba. Mülakat yerinizi nasıl değiştirebildiniz. Başka ülkede ikametgahınız mı var acaba? Eşim de Belçika kontenjanından kazandı ama 2 yaşından beri hiç girişi yok belçikaya. 2021 gibi 2022 talihlileri için de işler burda tıkanırsa Belçika'da mülakata girebilirmiyiz acaba diye soruyorum. Teşekkürler

  • ⭐⭐⭐

    @Mandrake Eşinizin yasal oturumu varsa Belçika'da, bu sayede dosyanızı Belçika'daki elçiliğe aldırabilirsiniz.

    Belçika'dan yasal oturum seçeneklerini araştırın.


  • @gucarslan @crazycells bu arada yukarıda bahsettiğim konu ile alakalı olarak kcc benim dosyamı direk olarak red etmiş olabilirmi ? Eğer red ettilerse e-mail yolu ile gerekçesi ile bilgi veriyorlarmı?


  • @Sono Yok malesef. Doğumla hiç bir hak elde edilemiyor Belçika'da.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

112
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum