Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @Sono hocam hepsi doğru tek zaten sistemde kayıtlı tek problem doğum günü ayı sanırım? Geçmiş yıllarda benzer problem yaşayanlar olmuş mail attım bakalım ne diyecekler beklemedeyim...

• ⭐⭐⭐

@istavrit Bilgileriniz uyuşmuyorsa size detaylı bir cevap vermez KCC. Siz çekilişe katılırken girdiğiniz doğum gününü hatırlamaya çalışın ve olası senaryolara göre tekrar deneyin. Zaten çekilişte doğum tarihi hatası yapmış olsanız da DS260'da doğrusunu yaparak ilerleyebilirsiniz.

• Merhabalar ds 260 formunu doldurduktan sonra hata yaptığımı fark ettim.Formu yeniden nasıl actirabilirim.Örnek olarak nasıl bir mail yazmalıyım gösterebilir misiniz lütfen ?

• @Sono gelen cevabı bekleyeceğim olmaz ise doğu günü ve ayını tüm ay günleri deneyeceğim...

• ⭐⭐

@denttraveller, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@goblis İş konusunda üniversiteyi bitirdim daha önce hiç bir resmi işte sigortalı çalışmadım yani belirtebileceiğim bir adres yok 1 sene oldu universite biteli work kısmını komple boş bırakıyorum ama onun sorun olabliceğini düşündüm

Ücret karşılığı çalıştıysanız yazın. Vize almanızı kolaylaştıracağı için değil, gerçek olduğu için. Resmî kayıtlar değil gerçekte yaptıklarınız (iş deneyimi, yaşadığınız yerler) önemli.

• @gucarslan Merhabalar talihli kayıt formunu göndermiştim ancak henüz telegram grubuna dahil olamadım. Mümkünse beni ekleyebilir misiniz?

• Telefon numaramızı 0544 XXX diye direk yazalım mı yoksa önüne tr kodu yazmamız gerekir mi ?

• @leylaaltun Teşekkür ederim :) Dün gönderdim.

• Merhaba açıköğretimde bu dönem kaydım yenilenmemiş durumda pasif öğrenci olarak gözüküyorum bunu meslek kısmında öğrenci olarak göstersem sorun olur mu ? teşekkürler

• @denttraveller, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba açıköğretimde bu dönem kaydım yenilenmemiş durumda pasif öğrenci olarak gözüküyorum bunu meslek kısmında öğrenci olarak göstersem sorun olur mu ? teşekkürler

pasif duruma geçtiği için şuan öğrenci değilsin. Tabii ki sorun olur. Öğrenci yazmamalısın.

• ⭐⭐⭐

@istavrit, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

The case information you entered does not match our records.

Burada diyorki "Girdiğiniz bilgiler kayıtlarımızdaki bilgilerle eşleşmiyor". Bu konuda net bir teşhiste bulunmak zor. Numaraların doğruysa ad-soyad kısmında hatalı karakter -Türkçe karakter gibi- girmiş olabilirsin. Bir de tavsiyem bilgisayarda masaüstüne önce bir mesela numaralarim.txt diye txt uzantılı bir dosya aç (klasör değil, dosya-belge) sonra Case Number ve Confirmation Number'ları bu dosyaya Caps Lock açık şekilde büyük harflerle , i - ü - ö - ç - ğ - ş karakterleri kullanmadan yaz ve dosyayı kaydet. Sonra giriş yaparken numaraları buradan kopyala yapıştır şeklinde kullan. Bir de böyle deneyelim. Bu karakterlerin noktasız olanlarını kullan. Yani büyük yerine büyük I (L değil) ü yerine U gibi.

• @CanAyten ne zaman doldurdunuz?
    eğer gerekli bilgileri doğru doldurduysanız yakın zamanda alınacaksınızdır, bekleyin lütfen.

• @Programmer olmdı hocam iki tane soy isim var acaba onlarda mı hata oluyor. Doğum tarihi gün ay bilgisi dışında hepsi sistem üzerinde var zaten acaba tüm yılı denesem mi?

• Merhaba arkadaşlar, sosyal medya adresi eklerken komple linki mi yazalım yoksa sadece linkin sonundaki ismi mi yazalım ?

• Arkadaşlar merhaba. Başvuru sahibi olarak pasaportum mevcut fakat eşimin ve iki kızımın pasaportu yok. Öncelikle sorum çıkartmam gerekiyor mu? Gerekiyor ise ds 260 formunu gönderdikten sonra çıkartsam sıkıntı yaşar mıyım.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@YEA merhaba. her halükarda pasaport çıkartacağınız için tavsiyemiz her zaman yeni bir pasaportla DS260 formunu doldurmanızdır. diğer türlü formu tekrar açtırıp bilgileri eklemeniz gerekir.

• @cgokhan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaşlar, sosyal medya adresi eklerken komple linki mi yazalım yoksa sadece linkin sonundaki ismi mi yazalım ?

usermane ya da linkten sonraki kısmı yazabilirsiniz.
    facebook / MustafaKemalOlmez
    instagram / MustafaKemalOlmez

gibi..

• @blow, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Telefon numaramızı 0544 XXX diye direk yazalım mı yoksa önüne tr kodu yazmamız gerekir mi ?

0090********
    ya da
    +90*********

ile başlayarak yazın.

• Amerika'da yaşayacağım yerin greencardın gönderildiği adresle aynı eyalette olması gerekli mi? Tanıdıklarım Texas'da yaşıyor ancak ben orada yaşamayı düşünmüyorum. Sorun olur mu sizce?

• @Sono Teşekkür ederim bu arada kafama takılan bunu gibi birkaç şey daha var bunlarıda netleştirdikten sonra doldurmayı planlıyorum.

-Üniversitede 1 sene evde kaldım ve bu adresi 2. Adres olarak ikametgahıma e devletten eklemiştim hala bu adres 2. Adres olarak ikametgahımda mevcut bunu e devletten silip sadece yaşadığım dönemi baz alıp belirtsem yeterli mi?

-Önlisans bilgisayar programcılığı okudum sonrasında açık öğretimden 2 sene işletme okuyarak 4 e tamamladım bu durumu nasıl belirtebilirim veya sadece lisans işletme olarak belirtmem yeterli mi?

Benzer Başlıklar

• DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    16k
    14 Oy
    16k İleti
    516k Bakış
    Erdi GultekinE
    KCC den aldigim cevap bu sekilde. Saniyorum otomatik cevap aliyorum surekli. Arkadaslar daha once benzer bir durumla karsilasan oldu mu ? Ne yapmam gerekiyor ? Thank you for your inquiry. Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application. Please monitor travel.state.gov for general updates to the DV Program and related regulations. You should also check the information posted by the Embassy or Consulate you chose for the location of your interview for operations details. The process for scheduling DV appointments has not changed from previous years. Selectees will be asked to check the Entrant Status Check (ESC) website by an email sent to the address they provided as soon as an interview is scheduled. KCC cannot predict when individual cases will be scheduled for interview, and you are not asked to take any additional steps if you have already provided all your documents and information. Please remember that selection for participation in the DV Program is not a guarantee of a visa or of a visa interview. If you have a specific inquiry not related to scheduling an interview, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center. In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.
  • F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler aile sponsorlu green card
    1k
    1 Oy
    1k İleti
    83k Bakış
    S
    @eeken çok teşekkür ederim 🙏
  • 34 Oy
    251 İleti
    26k Bakış
    crazycellsC
    Değerli arkadaşlar, Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık. Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8 Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz. Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim. Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim. Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
  • ABD Yolunda Evlilik

Sabitlendi Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi cr1 vizesi ir1 vizesi evlilik green card
    2k
    3 Oy
    2k İleti
    199k Bakış
    T
    Merhabalar, Şu an F1 statusunde doktora yapıyorum, Amerikali eşimle yakın zaman evlendik, nüfus kayit örneğimde medeni durum bekar olarak geciyor, başvuru paketinde bu belge isteniyor fakat konsoloslukta evliligi tescil ettirip medeni durum güncellenmiş haliyle mi bu belgeyi eklemeliyim yoksa evlilik öncesinde alinan nufus kayit ornegi yeterli olur mu ? Tesekkur ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

48

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k