I-130 formu ile ilgili sorular
-
@AE123, içinde söyledi: I-130 formu ile ilgili sorular
Kısmet olursa haftasonu I130 formumuzu online olarak doldurup gerekli diğer destekleyici dökümanları yükleyeceğiz. Henüz USCIS hesabı açmadığımdan soracağım soru saçma gelebilir kusura bakmayın ama I130A formunu da online doldurabiliyor muyuz, youtube'da I130 ile ilgili video izledim USCIS sitesinden account oluşturduktan sonra direk I130'u seçip dolduruyor peki I130A içinde böyle bir online opsiyon mevcut mu?
İkinci sorumda eğer online opsiyon yoksa USCIS websitesinde I130A formuna gittiğimde sağ üst köşede expiration olarak 2/28/2021 olarak gözüküyor, bu formun güncel hali kendi websitelerinde de yok, ne şekilde temin edeceğiz?
Sanirim henuz I-130A yok, ama problem degil. I-130 disinda gondereceginiz belgeleri, I-130'un alindi bilgisiyle posta yoluyla gonderebilirsiniz. Zaten online bildirimler cok hizli oluyor, birkac gun icerisinde I-130'un alindi bildirimi online hesaba geliyor, onun ciktisiyla birlikte diger formlari ilgili USCIS adresine gonderebilirsiniz.
Sitedeki formlari doldurmaniz yeterli, USCIS yenisini ekleyene kadar bu formlari hala kullanabilirsiniz.
-
Merhaba tekrardan,
Eşimin 5*5 resmini 105 KB toplam boyutu, we could not upload your files you should try in a few minutes diyor , aynı format hatta az biraz daha büyük (141 KB) kendi resmimi yüklediğimde hiç bir hata almadım, diğer belgelerimi de 1 PDF dosyası (ortak sağlık sigortası harici) yükledim ama bu resim ve bir tane pdf de sürekli aynı hatayı alıyorum, sebebi ne olabilir?
-
@AE123, içinde söyledi: I-130 formu ile ilgili sorular
Merhaba tekrardan,
Eşimin 5*5 resmini 105 KB toplam boyutu, we could not upload your files you should try in a few minutes diyor , aynı format hatta az biraz daha büyük (141 KB) kendi resmimi yüklediğimde hiç bir hata almadım, diğer belgelerimi de 1 PDF dosyası (ortak sağlık sigortası harici) yükledim ama bu resim ve bir tane pdf de sürekli aynı hatayı alıyorum, sebebi ne olabilir?
Farkli bir web browser'dan giris yapin isterseniz.
Ayrica fotonun ismi uzunsa veya ingilizce olmayan karakterler iceriyorsa belki nedeni bu olabilir, ilgili degisiklikleri yapip yuklemeyi deneyebilirsiniz.
-
Merhabalar I-130 formunu online doldururken imza isteniyor mu? Bir de doğum sertifikasını petitioner olarak ayrıca benim de sağlamam gerekiyor mu yoksa sadece beneficiary olarak başvurduğum kızımın doğum sertifikası yeterli mi? Teşekkürler.
-
@floryalı, içinde söyledi: I-130 formu ile ilgili sorular
Merhabalar I-130 formunu online doldururken imza isteniyor mu? Bir de doğum sertifikasını petitioner olarak ayrıca benim de sağlamam gerekiyor mu yoksa sadece beneficiary olarak başvurduğum kızımın doğum sertifikası yeterli mi? Teşekkürler.
Imza istenmiyor. e-imza olarak isminizi yaziyorsunuz diye hatirliyorum...
hem kendinizin hem de kizinizin dogum belgelerini yukleyin.
-
merhabalar, doğum belgesini, e-devlet üzerinden alıp kullanabilirmiyiz yoksa nüfüs müdürlüklerinden apostilli mi almak gerekiyor. Bunların tercümesini noterden mi yaptırmamız lazım. Teşekkürler
-
@floryalı e-devletten alabilirsiniz.. Noter e gerek yok, yeminli bir tercüman yeterli. Online çeviri ajanslarını bile kullanabilirsiniz. Ben herşeyi pro translate diye bir online çeviri sisteminde yaptırıp yüklemiştim, hiç bir sorun olmadan onaylandı.
-
teşekkürler
-
@floryalı, içinde söyledi: I-130 formu ile ilgili sorular
merhabalar, doğum belgesini, e-devlet üzerinden alıp kullanabilirmiyiz yoksa nüfüs müdürlüklerinden apostilli mi almak gerekiyor. Bunların tercümesini noterden mi yaptırmamız lazım. Teşekkürler
Su basligi da incelemenizi tavsiye ederim:
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba arkadaşlar evlilik cüzdanının hangi bölümünü yüklememiz gerekiyor? Biz nüfustan evlilik belgesini yüklemiştik ama kabul etmediler. Tam mülakat tarihi beklerken eksik belgeyle moraller bozuk.
-
@fzt cüzdanın yazı olan tüm sayfalarını taratıp eklemistik biz
-
@basaknaz çok teşekkürler umarım bu sefer olur
-
Merhaba dosyamız Ankara’ya aktarılmış. Vize tarihi bekleyeceğiz. Görüşmeye tek mi giriliyor eş ile mi?
-
@mervetk :) hoşgeldiniz randevu bekleme bölümüne. tek vize alacak kişi giriyor, sponsor olan eş girmiyor.
-
Teşekkür ederim hülya hn. 😌
-
Bu ileti silindi! -
i-130 a belgeleri yüklerken problem yaşıyordum gercekten de isimler ing. karakterli olmadıgı icinmiş. birisi yazmış. çözüldü sorunum yok saolun:)
başka bir sorum daha var.
babam green cardı kaybettiği icin yakında green cardı yenilecek. biz eski green card bilgileri uzerinden başvuru yapıyoruz. sonrasında yeni green card'ı sanırım bildirmem gerekecek, ama başvurum yanmaz degil mi? durumla ilgili bilgisi olan var mı acaba -
merhabalar formu doldururken beneficary icin (benim) daha önce Amerika'da bulunup bulunmadığını soruyor. turist vizesi ile giriş çıkış yaptım. I-94 departure record number istiyor. bunu bulup son girişimin record numarasını yazdım fakat altta "When does the beneficiary's authorized stay expire?" sorusu var, çoktan dönüş yapmışım Turkiyeye. Buraya dönüş tarihimi mi yazmalıyım? Yoksa gidiş tarihimden itibaren 6 ay sonrasını mı yazmalıyım? Çünkü dönüş tarihimi sormuyor. ne yazacağımı bilemedim. boş bıraktığımda "you should provide a response" uyarısı ile karşılaşıyorum. şimdiden teşekkürler
-
@martymcfly, içinde söyledi: I-130 formu ile ilgili sorular
i-130 a belgeleri yüklerken problem yaşıyordum gercekten de isimler ing. karakterli olmadıgı icinmiş. birisi yazmış. çözüldü sorunum yok saolun:)
başka bir sorum daha var.
babam green cardı kaybettiği icin yakında green cardı yenilecek. biz eski green card bilgileri uzerinden başvuru yapıyoruz. sonrasında yeni green card'ı sanırım bildirmem gerekecek, ama başvurum yanmaz degil mi? durumla ilgili bilgisi olan var mı acabaSorun olmaz, bu tur guncellemeleri USCIS'e bildirebilirsiniz.
Ama surecinizi daha iyi anlamamiz icin lutfen basvuru bilgilerinizi imzaniza girmeyi unutmayin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum