Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @broker, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası

Selam arkadaşlar,
    Sanırım 8. yada 9. başvuruda çıktı. Case number 9xxx.

Tebrik ederim benimkide ilk 10 000 de

• ⭐⭐

@OgiTheChamp Ds 260 formuna da girebilirsin, sonra mülakatta da verebilirsin.

• @nadogus tebrikler dostum. 🧿

• @Hasan-Özler Onu anladım hocam, neden böyle diyor onu anlamadım.

• ⭐⭐⭐

Cikan arkadaslara tebrikler. Lutfen DS 260 formunu doldurmak icin acele etmeyin. Onunuzde daha cok vakit var. Forumdaki ilgili basliklari iyice okuduktan sonra doldurmanizi tavsiye ederim.

• Arkadaslar, last name sekmesi bende aktif degil, herkeste boyle midir yoksa herhangi bir sorun mu var ???

• @Batuhan-Gündoğdu tebrik ederim dostum 🙏🏻 🧿

• @akn uzulmeyin biz de cok uzun suredir basvuruyoruz.🙏🏻

• @Merika benımde öyleydi bi 10 dk bekledim yenıden girdim düzelmişti site ile alakalı sanırım

• aileden 3 kişi başvurduk 3te0 malesef bu senede çıkmadı 🙂

• Bana da kardeşime de çıkmadı. Seneye görüşürük

• Malesef bi türlü giremedim siteye

• SENEYE ARTIK

• Yalnız fark ettiniz mi hiç yüksek case no yok. Acaba seçilen kişi sayısı bu sene daha mı az?

• Merhaba bana ve eşime de çıkmadı. 4 ya da 5. başvurumuzdu. Hayırlısı ne ise gerçekten o olsun. Zaten kendimiz için değil çocuklarımız için istiyordum. Onlar daha büyümeden 10-15 yıl içinde çıkarsa sorun yok:)

• ben ve okuldan iki arkadaşıma çıkmadı kazananlara tebrikler

• @USA, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası

şu ana kadar buraya 5-6 kişi kazandım demesi lzım kimseye çıkmadı mı ?

dostum imzana baktım hayattan soğudum yeminlen.

• merhaba arkadaşlar,
    Bana da çıktı green card. DS-260 formunu doldurmak için siteye giriyorum case number ve diğer bilgileri girdikten sonra Your request cannot be processed at this time şeklinde hata veriyor site. Nedeni nedir?

• 2 sene üst üste çıkmıyormuş denemiş olduk. Kazananlara başarılar inşallah tertemiz bir süreç yaşar ve dileklerinize kavuşursunuz.

• Bende URL hatası veriyor

Benzer Başlıklar

• 120
  • 4045
  • 22191
  • 30813
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

147

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |