• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. nadogus
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    N
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 57
    • En İyi 23
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

nadogus

@nadogus

62
    İtibar
    203
    Profil Görüntülemeleri
    57
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

nadogus Takip etme Takip Et

nadogus tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri
                           Bende kendi sürecimi anlatayım.

SAĞLIK
      23.02.2022- 09:15’de unganlar randevum için 09:00 da bekleme salonunda hazır bulundum(zaten mesaileri 09:00 başlıyor).Görevli bayan elinde bir liste ile tek tek isimleri okudu.Adım okuduğunda benden gerekli evrakları isteyip(aşı kartı,negatif pcr sonuç,varsa önceki aşı evraklarınız,ds 260 conf. vs.) içeriye götürdü.Burada fotoğrafımı çekip benden bir imza istediler(gittiğiniz her testte imza istiyorlar).Daha sonra 5.kat çıkıp evraklarınızı ordaki görevliye teslim ediyorsunuz.Görevli kayıt işlerinizi tamamladıktan sonra sizi çağrıp,testlerin ücretini istiyor(göğüs röntgeni ve kan tahlili alındı benden-47,5 dolar).Kan’ı hemen o katta bir hemşire aldı ve bana kan örneğini kendisinin teslim edeceğini,benim evraklar ile 3. katta röntgen çekilmem gerektiği söyleyip,evraklarımı bana verip gönderdi.
      3.kat biraz kalabalık idi ama barkoda ki görevlilere elimdeki pasaport ve evrakları gösterince beni hemen röntgen sırasına aldılar ve röntgen çekildikten sonra tekrar 4. kattaki unganlara çıkıp,evrakları teslim ettim(saat 10:00 olmuştu).Bana 11:30 da doktor kontrolu için tekrar gelmemi istediler.
      11:25 de unganlara tekrar geldim.Birkaç dakika bekledikten sonra beni muayene odasına aldılar.Boy ve kilo ölçümünden sonra üzerimde sadece iç çamaşırı kalacak şekilde soyunup,önlüğü giydim.Doktor Mehmet bey geldi hemen tansiyonumu ölçmeye başladı.Bu sırada peş peşe sorular geliyor.Daha sonra hani karnınıza bas-çek bas-çek bir hareketleri vardır doktorların onu yaptı(bu esnada halen sorular gelmeye devam ediyor).Sırtımı ve göğüsümü dinledi.Gözümün bozuk olup olmadığını sordu.Bende miyop olduğumu şuanda lens kullandığımı belirttim.Duvardaki işaretlerin en altında başlatıp okuttu sonrada giyinebilirsin dedi.Bu arada 2 tane iğne yaptı koluma(Postu deldirmeden gidemezsin)
      Gelelim sorulara;
      sigara içiyormusun-Hayır

alkol kullanıyormusun-Hayır

uyuşturucu kullandın mı-Hayır

alkollu araç kullanmaktan ceza aldın mı-Hayır

psikolojik ilaç kullandın mı-Hayır

psikolojik tedavi gördün mü-Hayır

daha önce ameliyat oldun mu ve ameliyat izin var mı-Hayır(kıl dönmesi ameliyatını dikkate almadı bile)

vucudunda dövme yada piercing var mı-Hayır

devamlı kullandığın bir ilaç var mı-Evet(astım hastası olduğumu ve bunun için yanımda devamlı nefes açıcı ilaçımı taşıdığımı söyledim)

daha önce hiç evlendin mi-hayır

çocuğun var mı-hayır

Daha sonra içerideki görevlilere geri döndüm ve 250 dolar ücreti verdim.Bana akşam 17:00 kadar ankara’yı terk etmemem gerektiğini testler ile ilgili bir sıkıntı olursa sizi arıcaz dediler ama o saate kadar telefon gelmez ise herşeyin yolunda olduğu ve yarın saat 15:00 den sonra raporumu teslim alabileçeğimi söylediler.(15:00 dan önce o raporu almanız imkansız).Ertesi gün raporumu alıp evime döndüm.

MÜLAKAT
      09.03.2022 saat 09:15 teki randevum için 09:00 kapıda sıraya girdim.Eşyalarımı karşıdaki kaktüs cafeye bırakmıştım.Görevli arkadaş mülakat saatine göre sıra ile alıyor.Sıra bana geldiğinde pasaportumu alıp listesini kontrol etti,adımın üstünü işaretledi ve covid formunu doldurmamı istedi(bütün sorulara NO ,ad-soyad ve imza )

Daha sonra kapıdan içeriye girdiğinizde havalimanındaki gibi x-ray cihazından geçiyorsunuz.Burayıda geçtikten sonra ana binaya ilerliyorsunuz.

Bina girdikten sonra hemen solunuzda barkoda bir görevli benden pasaportumu istedi.Pasaportun arkasına bir etiket yapıştırdı ve bana son 6 ay içinde çekilmiş 2 adet fotoğrafımın olup olmadığı sordu ve bana bir numara verdi.

Numaram ilk kez yandığında ilgili barkoya gittim ve benden pasaportumu,sıra numaramı(bu numarayı aklımda tutmamı istedi),ve 330 dolar istedi.

Numaram ikinci kez yandığında benden evraklarımı vermemi istedi.
      Diploma aslı ve bir fotokopisi;gariptir benden bu diploma için e-devlet çıktısı istedi.Diplomam 4 yıllık açıköğretim diploması idi.Bende sadece fotokopisinin olduğu isterse bu diplomaya ait transkript verebileceğimi söyledim.Gerek yok dedi.
      vukuatlı nufus kayıt
      adli sicil
      askerlik belgesi
      sağlık raporu
      2 tane fotoğraf
      Banka dökümü(araç ruhsatımıda vermek istedim ama gerek yok dedi)
      Ben bu evrakları verirken aradaki boşluklardan yararlanıp bana sorular sordu.
      Daha önce hiç amerikaya gittin mi
      Hiç yurt dışına çıktın mı
      Burda ne iş yapıyorsun.
      Orda ne iş yapcaksın.
      Hiç evlendin mi
      Çocuğun var mı.Bildiğin mülakat gibi idi.
      Daha sonra orta alana geri döndüm ve orda tanıştığım bir arkadaşa konuşurken kendisinin böyle birşey yaşamadığı söyleyince.Aha dedim buraya kadarmış.

Numaram üçüncü kez yandı ve hayatımın geri kalanını belirleyecek dakikalar başlamış oldu.
      -Merhaba
      -Merhaba
      Sağ elinizi kaldırıp yemin ediyorsunuz.
      Parmak izleriniz alınıyor.
      s:Türkiyede nerede yaşıyorsun
      s:Orada ne iş yapıyorsun
      s:ne zamandır orda çalışıyorsun
      s:Amerikaya hiç gittin mi
      s:Amerikada nereye gitmeyi düşünüyorsun
      s:Neden oraya gitmek istiyorsun-aile dostumuz orda yaşıyor.
      s:Bu kişi sizin akrabanız mı
      s:Hiç yurtdışına çıktın mı
      s:Daha önce hiç evlendin mi
      s:Çocuğun var mı

Daha sonra elindeki evraklarını kapattı ve ellerini klavyeden çekip.Hadi senle biraz ingilizce konuşalım dedi.Yapcak birşey yok artık Ok dedim.

3 tane ingilizce soru sordu
      -İlkinde cümlede sadece arrested ı anladım(zamanında need for speed oynamanın faydaları :D)
      -Where will you live in U.S
      -Why will you live in there

Ben 4. soruyu beklerken tebrikler vizeniz onaylandı dedi.Ben inanamadım bir daha sordum onaylandı dedi.Diplomamın orjinalini geri verdi ve pasaportun kendilerinde kalacağını 5 iş günü içinde vizem basılmış bir şekilde bana ulaşacağı söyledi.

Thank you
      Have nice day deyip konsolosluktan ayrıldım.

Birgün hepinizin VİZENİZ ONAYLANDI sözlerini duymanız dileğiyle.
      Sağlıcakla Kalın.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      N
      nadogus
    • RE: DV2022 Sonuç Odası
      1. başvurumda çıktı.Halen inanamıyorum 🙂
      Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      N
      nadogus

@istanbuladami, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası

kazanan arkadaşlara özellikle soruyorum siz kendiniz mi başvurdunuz yoksa bir danışmanlık sitesinden destek aldınız mı?

1. başvuruda çıktı.Bütün başvuları kendim yaptım.
      N
      nadogus
    • RE: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

@ayvalik10, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

@nadogus

corona yüzünden kimse çıkmıyordu artık dediğin gibi insanlar kendileri çıkıp alıyor ayrıca herkes corona zamanı kazanılan paraları duydukça vay be ne kadar kazanç var delivery işinde deyip giriyorlar. Ancak delivery işinde olanlar çok daha iyi biliyorlar rating ne kadar yüksek ise o kadar iyi siparişler sana geliyor. 5 yıldızlı bir kişi ile görüşüyorsun nasıl delivery işler diye harika şahane diyor. Fakat sen ilk defa başlayacaksın bu konuşmadan sonra beklenti içine giriyorsun. EEEE hani bu paralar kazanıyorduk diye moral sıfır. Konuştuğun kişi söylese 5 yıldız olmadan bu paraları kazanamazsın diye. Bilmiyorum yoğunluktan izliyor musun hiçbir youtuber artık delivery yapmıyor. Hepsi bıraktı ama hepsi. Çekilen videolara bak en az 1-2 yıl öncesi videoları var. Ondan dolayı artık delivery yapıcam diye gitmeyin Türkiye de gitmeden bir iş hakkında bilgi sahibi olun diye sohbet odalarında sürekli söylüyoruz.

5 yildiz,topdasher falan bunlarin hepsi hikaye.keske gelen orderlarin screenshot alsaydim daha net anlardin.Resmen hayrina calismanizi istiyorlar.Ahh o youtuberlar ahhh.Bende zaten Cdl imi aldim,haftaya tirda trainingime basliyorum

Ulaşım içinde yayımlandı
      N
      nadogus
    • RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@goblis, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@nadogus, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

1-) askerlik hizmetini 6 ay yaptım.Bunu geçmiş adreslerim kısmında göstermem gerekir mi?yoksa askerlik bölümünde yazmam yeterlimidir?
      2-)sgk dökümde daha önce çalıştığım (bazıları 1-2 gün,bazıları 1-2 ay) iş yerlerinin hepsini yazmak zorunda mıyız?(2 yıl tecrube falan yazıyordu,tam anlamadım orayı)
      3-)2 tane lisans 1 tane önlisan diplomam var ve halen devam ettiğim 2 tanede önlisan okulum var.Bunların hepsini yazmam gerekir mi?Gerekli ise eğer önlisans eğitiminin karşılığı amerikada nedir?(yani oraya ne yazmam gerekir)

1- Her iki şekilde de olur.
      2- Hepsini yazmaya çalışın. 2 yıl deneyim farklı bir konuyla ilgili
      3- Hepsini yazmaya çalışın. MYO’nun karşılığı vocational school

Bol şans!

çok teşekkür ederim

N
      nadogus

@Hasan-Özler, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası

BEN ARTIST&GRAPHIC DESİGNER - FILM AND VIDEO EDITOR'UM HER HALDE O ETKİLİ OLDU

Şans hasan şans

N
      nadogus
    • RE: [Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri

@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

Arkadaşlar herkese selamlar. Sonunda mülakat çağırdılar. 24 Eylül Ankara saat 09:00

Şu an çok doluyum ne yazacağımı bilmiyorum herkese teşekkür ederim.

Hayırlısı olsun

N
      nadogus

@broker, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası

Selam arkadaşlar,
      Sanırım 8. yada 9. başvuruda çıktı. Case number 9xxx.

Tebrik ederim benimkide ilk 10 000 de

N
      nadogus
    • RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

@İpek-Dedemen-Erdur, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Merhaba @crazycells , https://dvprogram.state.gov/ bu adresten durum kontrol edebilmek için bilgileri girdiğimizde Internet Explorer ve Chrome tarayıcısından aşağıda ki hatayı alıyoruz.Bir kaç gündür denedik sizce neden girilmiyor bilginiz var mı?

The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.

Your support ID is: 215103792307883399

[Go Back]

PC'den girince aynı hatayı bendede veriyordu.Cepten girince normal sayfa açıldı.

N
      nadogus
    • RE: DV2021 Bekleme Odası

@gucarslan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@lonesometraveler bunun kararını tamamen sizin vermeniz gerek. çünkü süreçte son aşamadayiz ve burada atacağınız her adim sizin vizenizi ciddi manada etkileyecektir. tavsiyem, sitemizden iki konsololugu karşılaştırın ve performanslarını kıyaslayın. ona göre de hareket edin lütfen.. ama kiyaslarken, ankara'nın ağustos icin 212 mülakat verdiğini de sakin unutmayın..

alacağınız karar şimdiden hayırlı olsun.
      en iyi kararı siz vereceksiniz, bunu unutmayın.

SUMO777 : Rekomendasi Situs Link Gacor Permainan Pragmatic Gampang Menang Hari Ini

SUMO777 : Rekomendasi Situs Link Gacor Permainan Pragmatic Gampang Menang Hari Ini

Sumo777 adalah tempat rekomendasi situs link gacor dengan permainan pragmatic paling populer gampang menang hari ini dengan minimal depo 10k

Tabloyu doğru mu okuyorum,bilmiyorum.
      12 kişi onay almış
      3 kişi evrak tamamlanması gerek
      3 kişi red edilmiş
      211 kişi beklemede

N
      nadogus

nadogus tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@didemkrbck, içinde söyledi: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@istanbullover bilgisayardan geçmişi temizle ve pop-up sayfa engeli kaldır görüntüle yaparsanız sorun düzeliyor bende de öyle oldu bu şekilde de olmazsa tarayıcı değiştirin

Size cok tesekkur ederim,bahsettiginiz yontem bende ise yaradi.pc ye sifirdan firefox indirdim,girmeyi Denedim ve oldu.blocked hatasi almadim .

Gündem içinde yayımlandı
      N
      nadogus
    • RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@Eagle2015
      Valla bende kayit islemini yaptim ama giriste problem yasiyorum.guvenlik sorulari cevapliyorum sonrasida you have been blocked diye hata aliyorum,herturlu tavsiyeye acigim

Gündem içinde yayımlandı
      N
      nadogus

@ismailipek
      Ben atlantadayim
      Kardesim izmirde
      Yine ayni hata geliyor

Gündem içinde yayımlandı
      N
      nadogus

Kafayi yememe az kaldi. Annem icin randevuyu cok onceden almistik.simdi bu yeni sistemin icinden cikamiyorum.ilk in Dogum tarihi-passport number-kayitli email adresi istedi,verdim sonrada guncelleme basarili dedi ve beni kayit ekranina yonlendirdi
      Onuda hallettim sonra giris ekranina yonlendirdi ama orada da yasign in fault yada you have been blocked uyarisi aliyorum.oylece kala kaldik.

Gündem içinde yayımlandı
      N
      nadogus
    • RE: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti

Birkac gun once Formu doldurdum ama halen donus alamadim

Amerikan Vizeleri içinde yayımlandı
      N
      nadogus

@tohma31, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

@nadogus Uber driver nasıl peki oda mı rezalet durumda ?

Uber ride ,Digerlerine nazaran bir tik iyi.Ama eski uberle kiyaslarsak,inanilmaz dusuk kazanclar.

Ulaşım içinde yayımlandı
      N
      nadogus

@ayvalik10, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

@nadogus zaten sorun burada gerçeklerle videolar arası siyah - beyaz gibi farklar var. Hayırlı olsun bu arada cdl ehliyetin.

Cok tesekkur ederim

Ulaşım içinde yayımlandı
      N
      nadogus

@nadogus

corona yüzünden kimse çıkmıyordu artık dediğin gibi insanlar kendileri çıkıp alıyor ayrıca herkes corona zamanı kazanılan paraları duydukça vay be ne kadar kazanç var delivery işinde deyip giriyorlar. Ancak delivery işinde olanlar çok daha iyi biliyorlar rating ne kadar yüksek ise o kadar iyi siparişler sana geliyor. 5 yıldızlı bir kişi ile görüşüyorsun nasıl delivery işler diye harika şahane diyor. Fakat sen ilk defa başlayacaksın bu konuşmadan sonra beklenti içine giriyorsun. EEEE hani bu paralar kazanıyorduk diye moral sıfır. Konuştuğun kişi söylese 5 yıldız olmadan bu paraları kazanamazsın diye. Bilmiyorum yoğunluktan izliyor musun hiçbir youtuber artık delivery yapmıyor. Hepsi bıraktı ama hepsi. Çekilen videolara bak en az 1-2 yıl öncesi videoları var. Ondan dolayı artık delivery yapıcam diye gitmeyin Türkiye de gitmeden bir iş hakkında bilgi sahibi olun diye sohbet odalarında sürekli söylüyoruz.

5 yildiz,topdasher falan bunlarin hepsi hikaye.keske gelen orderlarin screenshot alsaydim daha net anlardin.Resmen hayrina calismanizi istiyorlar.Ahh o youtuberlar ahhh.Bende zaten Cdl imi aldim,haftaya tirda trainingime basliyorum

Ulaşım içinde yayımlandı
      N
      nadogus

@darkside, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

@nadogus Bence elinde driver kalmamasından ziyade böyle her hesabı kolayca açıp ortalığı driver doldurdukları için iş düştü.. Her 10 kişiden 8i uber kullanıyor burada. Pasta aynı pasta ama pay isteyenler çoğaldı.

Bence pasta ayni pasta degil.insanlar artik yemeklerini kendileri gidip aliyor.Driver sayisinda ciddi artis oldugunu bende kabul ediyorum.Bunlarin hepsini bir araya getirdiginde kazanclarin neden dustugunu anliyorsunuz

Ulaşım içinde yayımlandı
      N
      nadogus

@darkside, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

ilerde düzelir mi bilmem ama şu an net ki Uber eats NYC'de çöp oldu resmen..

Aynen kardesim.Chicago icin konusursam eger;Bildigin öldü artik,sadece delivery icin degil.amazon flex,lyft,uber ride inanilmaz dustu kazanclar.Hatta soyle bir ornek vereyim:Ben mart 2022 de geldigimde ubereats 1 yillik Ehliyet istiyordu,gecen baktimda bu sarti kaldirmislar,ehliyette adin yazsin yeter diyor yani adamlarin elinde delivery yapan kalmamis (kazanclar nasil dustuyse artik anlayin)

Ulaşım içinde yayımlandı
      N
      nadogus