[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri
-
DV2022 TÜRKİYE Telegram Grubu'na Nasıl Dahil Olurum?
ilk olarak DV2022 çekilişini kazanmış herkesi tebrik ederim!
DV2022 sürecinin önceki yıllara nazaran yasaksız, sancısız ve sorunsuz geçmesi hepimizin tek dileği. arzuladığınız yasal göçmenlik ve amerika'da bir hayat kurma hayaline umuyoruz ki en kısa sürede kavuşursunuz.
DV2020'deki arkadaşlarımızın başlattığı, DV2021'de de bizlerin devam ettirdiği Telegram Grubu oluşumu bu yıl da devam edecek ve sadece kazanan arkadaşların süreçlerini daha interaktif şekilde yönetmelerine imkan verecektir.
hatırlatmak isteriz ki; kurulan telegram grubu tamamen ama tamamen bu forum teleminde kurulmuş ve bütün bilgi ve deneyimini bu forumdan almaktadır. gruba dahil olanlardan tek beklentimiz; telegram grubunda bilgisi alınmış, farkına varılmış ve DV sürecine fayda sağlayacak her şeyin forumdaki ilgili başlıklara aktarılmasıdır. bu, ilk başka bahsettiğim temeli YeşilKartForum olan oluşum için elzemdir.
DV2022 Türkiye Telegram Grubu'na katılmak için;
-
DV2022 Lottery çekilişini kazanmanız :party_popper:
-
DV2022 Talihli Kayıt Formu'nu doldurmanız yeterli. :pencil:
:warning: dikkat etmeniz gereken en önemli konu; telegram'da kullandığınız kullanıcı adı'nın (username) formda oluşturulmuş ilgili alana yazılmasıdır. bu sayede sizi telegram grubuna dahil edebiliriz. eğer yeni bir telegram hesabı açacak ya da hazırda kullandığınız bir hesabınız varsa lütfen bir kullanıcı adı (username) tanımlamayı telegram gizlilik ayarlarını açmayı unutmayın.

bu online formu doldurduktan sonra ben ve diğer arkadaşlarımız en kısa sürede sizi DV2022 Telegram Grubu'na dahil edeceğiz. ilk bir kaç gün yoğunluktan bu süre uzayabilir. ama merak etmeyin, biz sizi unutmayız :smirking_face:
tekrardan bu çekilişin herkese, bundan sonraki hayatlarının güzel bir başlangıcı olmasını diliyorum. umarım bütün kurumların layıkıyla çalıştığı, yasaksız, davasız, sancısız bir çekiliş yılı olur.
telegram grubunda görüşmek üzere :oncoming_fist_light_skin_tone:
-
-
Durum stabil bekliyoruz 🗽
-
Telegram grubunun perde arkasında çok büyük bir emek varmış. Her türlü istatistik tutuluyor. Ben Amerika gibi beyana dayalı olarak gruba alım yapılıyor sanıyordum :) Ellerinize sağlık gerçekten.
-
Başlığın açıldığını görünce nabzım 120 lere çıktı sandım. Editlemek nasip olsun allahım konuyu biliyorsun 🤲🏻
-
Yerimizi alalım ben günlerdir bu totemi bekliyordum :D @crazycells Başkan açmış beklenen konuyu :) @gucarslan seninde eline emeğine sağlık :)
-
@gucarslan Teşekkürler, emeğinize sağlık.
-
@gucarslan çok güzel düşünülmüş, umarım bu sene gruba girebiliriz teşekkürler
-
https://www.instagram.com/p/COk8UeCpbcS/?igshid=1ctl71s357a3j
Resmi açıklama geldi..
-
Sayın @crazycells @gucarslan emeğinize elinize sağlık. Bizler de her daim sizlere destek olacak paylaşımlar yapabileceğimiz günleri görürüz inşallah 🙏 Bu kez şans bizden yana olur 🙏
-
@gucarslan inşallah yarın gruba girmek için talepte bulunacağım :)
-
Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah, kurulan hayallerin ve edilen duaların gerçeğe dönüşmesi dileğiyle ve de yarın bu başlık altında görüşmek dileğiyle .
-
Biz DV2021lerin bu başlığında maalesef bizden kimse deneyimini yazamadı (henüz). Umarım 2022lerin bu başlık altında bol bol deneyimini okuruz.
Kazanan herkese sürecinde bol şanslar!
Kazananlar için tavsiyeler:
Süreç uzun ve yıpratıcı. Zamanınızı daha kolay geçirmenizi sağlayacak uğraşlar edinin kendinize. Akıl ve ruh sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.
Kazandığınızı cümle aleme duyurmayın. Tamam forumda biz bizeyiz, sıkıntı yok. Ama sürekli sizi görüp, ne oldu senin iş bak hala buradasın? diye soru soranlarla muhatap olup canınızı sıkmak istemiyorsanız vizenizi alana kadar sevincinizi biz bize yaşayalım.
Parayı dert etmeyin. İş o raddeye gelene kadar daha çooook sorununuz olacak. Para, en kolay çözülen olay. Onu zamanı gelince şey ederiz :)
-
@EzgiLera umarım siz ve sizin konumunuzdakiler en kısa sürede istediğinizi elde edersiniz 🙏🏼 Tüm kalbimle 🤲🏻
-
@panaroyak, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri
@EzgiLera umarım siz ve sizin konumunuzdakiler en kısa sürede istediğinizi elde edersiniz 🙏🏼 Tüm kalbimle 🤲🏻
Teşekkürler. Umarım çok isteyen ve hak eden herkes karşılığını alır ✈️✈️
-
Bu akşam çıkarsa ,yeni yerimiz burası :D
-
@furkann akşam 8 de burdayım 🗽😂
-
@Emtee İnşallah kardeşim :D
-
@furkann inşallah senide buraada görmek nasip 🗽 hepbirlikte yani
-
Vize Sürecinizi İmzanıza Taşıyın!
📝 Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin!
DV2022 sonuçlarının açıklanmasına 30dk kaldı!
kazanan arkadaşların sorularına doğru ve net cevaplar verebilmemiz için lütfen ilgili linkten vize sürecinizi imzanıza taşıyın.
bu sayede sorularınıza cevap vermek hepimiz için kolay daha kolay olacak.📝 Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin!
-
@gucarslan Hocam siz katıldınız mı bilmiyorum ama katıldıysanız ve bir daha çıkarsa tepkiniz ne olur?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum