@alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
-
@goe Trump maalesef hiçbir şeyi umursamıyor şu noktada dedikleriniz doğru ayrıca sürekli bahsediyorum tekrar bahsedeyim ekleme yapayım bu adam 75 Ülkeye yasak koydurdu şuanda Kazakistan,Rusya,Azarbaycan,Tayland,Brezilya vb... bir sürü ülke yasak kapsamında ve göçmen vizesine uygunlukları trump tarafından geçici olarak askıya alındı.
Forumlarda okuyorum göçmenlik forumlarında Brezilyalı kadın evlenmiş kocası ABD vatandaşı Konsolosluk Green card için göçmen vizesi vermiyor başkanlık emri yüzünden yani şunu demeye götürüyorum Kongrenin göçmenlikte kotasız ve en kesin tanıdığı kategori olan Amerikan vatandaşlarının eşleri ve birinci derece yakınları kategorisinde olan birini ABD vatandaşını mağdur ediceğini bile bile kapıdan çeviren bu sarı kafalı abimizin çekilişten rastgele loto kazanmış birilerini umursayacağını sanmıyorum.
Bu arada alınan arkadaşlarımız olabilir ben sadece doğruları söylüyorum acı bile olsa umarım herşey düzelir bende izliyorum ama gerçekci baktığımızda durum bu adam vatandaşını mağdur ediyor aile birleşiminde yasaklar mı dersin bir sürü ekstra inceleme mi dersin USCIS'in bilinçli olarak yavaşlatılması veya ekstra sorun çıkartması mı dersin bu noktada loto falan az hikaye kalıyor bunu defalarca dedim ama doğrusu maalesef şu aralar böyle...
-
@isenturk Merhaba Adli sicil ve Arşivli Adli sicil kaydınızda bulunmayan hiçbir sorgulama,dava,gözaltı için açıklama yapmak zorunda değilsiniz bu pek çok durumda dosyanızın daha çok incelenmesine bile sebebiyet verebilir çünkü temel olarak beklenen şey arşivli adli sicil ve normal adli sicil kaydınıza yansıyan hüküm,tutuklama,dosya artık her ne varsa onların açıklamasıdır o yüzden strateji olarak yüklemenize gerek yok.
Yalan beyan olduğunu düşünmüyorum çünkü günün sonunda adli sicil kaydınızda bir gözaltı ve buna benzer bir ibare yok eğer arşivli adli sicil kaydınız temizse bahsetmenize gerek yok.
Çok kaygılanıyorsanız yinede bahsedebilirsiniz fakat dosyanızı idari işleme veya ekstra incelemeye yol açılmasına sebebiyet de verebilir bunu lütfen unutmayın. Şahsi ve öznel tavsiyem arşivli adli sicil kaydınızda belge üstünde gözükmeyen hiçbir suç göz altı veya hüküm için kendi kendinize beyan vermemek ve süreci bulandırmamak yönünde.
Dipnot : Ben göçmenlik avukatı,hakim polis değilim gördüğüm deneyimler kendi düşüncelerim özelinde öznel fikir beyan ediyorum günün sonunda son karar başvurucuya aittir.
-
-
-
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2022 Bekleme Odası
-
@Bekoray, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@nevzatyildizz alışverişi yapıyorlar ama hiç işe gitmeden günlerinin tamamını bu kupon yolunda harcıyorlar diye biliyorum. Akıl ve ruh hastası olmak lazım öyle yapmak için. Tabi siz izliyorsunuz daha iyi biliyorsunuzdur ben en son 1 sene önce izlediydim ordan hatırladığım kadarıyla bunları söyledim. İşi olan insanın bu kadar biriktirebileceğini sanmıyorum.
Forumda birisi yazdı meraktan açtım 2 bölüm izledim şuanda canlı dersteyim, öncesinde de izlemişliğim yok
Kuponları nasıl bulduklarını merak ettim ben, o gazetelere para vermiyorlar mı bedava mı alıyorlar? Sırf kupon var ve bedava diye 50 tane çamaşır deterjanı almak normal bir insanın işi değil ama 1000 dolarlık alışverişi bedavaya getirmek çok ilginç 
-
Ne güzel şeyler söylüyorsun reis akşam akşam insan amerikada bu saydığın meslekleri aklına getirince mutluluktan havaya uçacakmış gbi hissediyor hadi yarın bu bütün şansızlığı kırmak istiyorum ve çıktıktan sonrada oturup esaretin bedelini izlemek istiyorum

-
@Ping-PONG sen şaşırdın yine
gendine gel ! -
Bir arkadaşım şimdi dedi bazi insanlar çıksa bile eyleniyorlarmis mulaketlarda felan bu nasil bir durum
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG sen şaşırdın yine
gendine gel !Daha fazla dayanamadım ablaya kanalı değiştirdim. Güldük eğlendik yeter dedim.
Aynen psikolojimi bozuyor bunlar benim.

Mimikleri gördün mü

-
@Zobozz yalan beyan yoksa sabıka kaydı yoksa elenme şansı yok onlar vize vermek için çağırıyor zaten oldu gösterdiğiniz para eksik çıktı tamamla bize gönder deniliyor ve onaylanıyor.
-
@Ping-PONG o programlara hiç tahammülüm yok o yüzden sen aç deyince bi neymiş diye bakıp anında kapattım

-
@Ping-PONG açtım başlığı okudum hemen kapattım çekilir çile değil

-
@hayallerabd aynısını yaptım

-
@Zobozz Mülakatta elenme olasılığı düşük ancak yok değil. Amerika'ya girmene engel bir durum (sabıka kaydı vs.) yoksa, yalan beyanda bulunmadıysan elenmezsin.
-
-
Benim dizimin yeni bölümü yayınlandı dün. İzlemeye kıyamıyorum şu an.
Neyse gideyim izleyeyim bir keyfim yerine gelsin. Gelirim 1 saate
-
@Ping-PONG umarım türk dizisi değildir

-
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Bekoray, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@nevzatyildizz alışverişi yapıyorlar ama hiç işe gitmeden günlerinin tamamını bu kupon yolunda harcıyorlar diye biliyorum. Akıl ve ruh hastası olmak lazım öyle yapmak için. Tabi siz izliyorsunuz daha iyi biliyorsunuzdur ben en son 1 sene önce izlediydim ordan hatırladığım kadarıyla bunları söyledim. İşi olan insanın bu kadar biriktirebileceğini sanmıyorum.
Forumda birisi yazdı meraktan açtım 2 bölüm izledim şuanda canlı dersteyim, öncesinde de izlemişliğim yok
Kuponları nasıl bulduklarını merak ettim ben, o gazetelere para vermiyorlar mı bedava mı alıyorlar? Sırf kupon var ve bedava diye 50 tane çamaşır deterjanı almak normal bir insanın işi değil ama 1000 dolarlık alışverişi bedavaya getirmek çok ilginç 
Artik elektronik olarak storelarin websiteleri kuponlari veriyor ama hala eve haftalik ve aylik kupon kitaplari geliyor.
-
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Bekoray, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@nevzatyildizz alışverişi yapıyorlar ama hiç işe gitmeden günlerinin tamamını bu kupon yolunda harcıyorlar diye biliyorum. Akıl ve ruh hastası olmak lazım öyle yapmak için. Tabi siz izliyorsunuz daha iyi biliyorsunuzdur ben en son 1 sene önce izlediydim ordan hatırladığım kadarıyla bunları söyledim. İşi olan insanın bu kadar biriktirebileceğini sanmıyorum.
Forumda birisi yazdı meraktan açtım 2 bölüm izledim şuanda canlı dersteyim, öncesinde de izlemişliğim yok
Kuponları nasıl bulduklarını merak ettim ben, o gazetelere para vermiyorlar mı bedava mı alıyorlar? Sırf kupon var ve bedava diye 50 tane çamaşır deterjanı almak normal bir insanın işi değil ama 1000 dolarlık alışverişi bedavaya getirmek çok ilginç 
Aslında bir çoğunu ihtiyaç sahiplerine verilmesi için derneklere veriyorlar daha mantıklı alıp evde kullananlar da var tabi ama bazıları hastalık seviyesinde onlar derneklere bağış yapıyorlar
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG umarım türk dizisi değildir

Türk dizisi ne lan
-
son 2 gündür ben
oldum ben bir geveze

-
Yarın forumu hayal edebiliyorum ilk önce ben giremedim gibi basliycak sonra hayal kırıklıkları sevinçler inşallah herkez mutlu olur ama zor.
-
@Ping-PONG başlığı gördüm video başlamadan kapattım teşekkürler.
-
@MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Bekoray, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@nevzatyildizz alışverişi yapıyorlar ama hiç işe gitmeden günlerinin tamamını bu kupon yolunda harcıyorlar diye biliyorum. Akıl ve ruh hastası olmak lazım öyle yapmak için. Tabi siz izliyorsunuz daha iyi biliyorsunuzdur ben en son 1 sene önce izlediydim ordan hatırladığım kadarıyla bunları söyledim. İşi olan insanın bu kadar biriktirebileceğini sanmıyorum.
Forumda birisi yazdı meraktan açtım 2 bölüm izledim şuanda canlı dersteyim, öncesinde de izlemişliğim yok
Kuponları nasıl bulduklarını merak ettim ben, o gazetelere para vermiyorlar mı bedava mı alıyorlar? Sırf kupon var ve bedava diye 50 tane çamaşır deterjanı almak normal bir insanın işi değil ama 1000 dolarlık alışverişi bedavaya getirmek çok ilginç 
Artik elektronik olarak storelarin websiteleri kuponlari veriyor ama hala eve haftalik ve aylik kupon kitaplari geliyor.
Bu kupon kitaplarını siz abone olarak mı alıyorsunuz yoksa storelar mı dağıtıyor ve bu kuponlar sadece bir ürün için mi oluyor yani her ürüne farklı kupon şeklinde mi oluyor? Bir de siz kullanıyor musunuz bu kuponları kullanıyorsanız tecrübenizi paylaşır mısınız konu baya ilgimi çekti

Benzer Başlıklar
125
Çevrimiçi
60.8k
Kullanıcı
5.1k
Konu
534.6k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum