-
Ben birde sunu sizlere sormak istiyorum ise kisa mesafe gidip pahali ev almakmi yada mesafeyi daha uzatip daha ucuz ev almakmi daha mantikli yani ortalama ayni buyuklukte ve kalitede evden bahsediyorum
-
@Rookie hayırlı olsun. Yüzde 3 peşinatla alınca insurance artı mortgage sigortası da çıkıyorya onu ne kadar süre ödeyeceksiniz ya da tek sigorta mı oldu nasıl oldu,.
-
Sağolasın abi yolunuz düşerse beklerim her zaman @yalta .
-
@kursat68 sağolun çok teşekkürler.
-
@gkhanfeez teşekkürler tam ayrıntılar closing tarihinden netleşecek lakin şuanlık durum şöyle evet evin %20 si ödenene kadar mortgage sigortası ödenecek.Normal home insurance da ayrı olarak ödenecek yani 2 farklı insurance olarak ödenecek.
-
Sağolun sayın @MySea teşekkürler.
-
@crywolf34, içinde söyledi: Mortgage Kredisi ile Ev Sahibi Olmak
@damladav Seattle pahalı bir şehir orası gerçek.Florida'nın uygun olmasına teorim ise hispaniclerin yüzde olarak daha fazla olması.
@Chandler Seattle pahalıymış
-
@Joey, içinde söyledi: Mortgage Kredisi ile Ev Sahibi Olmak
@damladav Seattle pahalı bir şehir orası gerçek.Florida'nın uygun olmasına teorim ise hispaniclerin yüzde olarak daha fazla olması.
tampaya gidip timsahlara yem olamam kankacım :D
-
@Chandler, içinde söyledi: Mortgage Kredisi ile Ev Sahibi Olmak
@Joey, içinde söyledi: Mortgage Kredisi ile Ev Sahibi Olmak
tampaya gidip timsahlara yem olamam kankacım :D
Bakarızz :D
-
Lender firmasi secerken tabikide oranlara bakmak gerekir ama benim merak ettigim amerika capinda buyuk bir firma ile calismak daha mi mantikli yoksa l isiniZ dustugunde elinizin altindaki yerel firma mi mantikli?
-
@kursat68 yerel lenderlar eyalet, county desteklerine daha hakim olduklari icin bir adim onde bana gore. Daha dogru yonlendiriyorlar. Faiz oranlari konusunda da ciddi karsilastirmalar yaptim ve ilginc bir sekilde yerel bir lenderdan daha iyi bi fiyat aldim. Tabi herkesin tecrubesi farkli olabilir ama benim tercihim lokal lender.
-
Ben lokal bir lender'dan 0 origination point ile daha dusuk bir rate alip buyuk firmaya match ettirmistim. Buyuk firma ile islemleri cok hizli bir sekilde tamamlamistik ama hesaba giren en kucuk para icin bile aciklama/gift letter istemislerdi. Local firma ile calismadim ama belki approval icin o kadar zorlamiyor olabilirler, approval rate'leri de daha yuksek olabilir.
-
Herkese merhaba aklıma bir soru takıldı size danışmak istedim.. ev almak istedik belli bir miktar toplu para ödedik ve kira öder gibi kredi ödücez peki bir süre sonra mesela 10 yıl sonra yine belli bir miktar toplu para ödenmesini istiyorlar mı ?
-
@sinemüren hayır öyle bir ödeme yükümlülüğü yok.
-
@Rookie teşekkür ederimm
-
Merhabalar ,
Amerika'da ilk defa ev sahibi olacaklara Federal devlet veya Eyaletlerce sağlanan herhangi bir teşvik, hibe veya vergisel destekler varmadır acaba?
Bilgilendirme için şimdiden teşekkürler.. -
-
@knnrn çok teşekkür ederim bilgilendirme için.
-
Arkadaşlar merhaba;
Türkiyedeki kredi notumu amerikaya götürerek kaç ay içerisinde ev kredisine girebilirim.Houston da ev alınabilecek(okul,güvenlik açısından) yerler neresidir öneri olarak.İyi günler dilerim.
-
@mirach39, içinde söyledi: Mortgage Kredisi ile Ev Sahibi Olmak
Arkadaşlar merhaba;
Türkiyedeki kredi notumu amerikaya götürerek kaç ay içerisinde ev kredisine girebilirim.Houston da ev alınabilecek(okul,güvenlik açısından) yerler neresidir öneri olarak.İyi günler dilerim.
Türkiye’de ki kredi notunuzu Amerika’ya götürme/transfer etme gibi bir ihtimaliniz yok maalesef.
Amerika’ya gelip sisteme dahil olduktan sonra ne zaman ev alabilirim diye sorarsanız farklı deneyimler mevcut önce ki sayfaları kontrol ederseniz bulabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum