Merhaba
Ben abd vatandasıyım amerıkada dogdum .turkıyede dogan 10 ve 13 yasındaki cocuklarıma ır-2 vızesıne basvurduk 2024 temmuzda onsylarımız geldı ır-2 vızemızı sldık tam 23 ay surdu bu işlem . Şimdi bundan sonraki surec nadıl işliycek bilgisi olan varmı 6 ay vıze suremız var ve gıtıs yapmamız grekıyor cocukların abd pasaportu nasıl cıkarılıyor bılgıdı tecrubesı olan varsa cok sevınırım . 2010 da ablam oglunu bu yolla abd vatandası yaptı gırıs yaptı sbd kısa sure kaldı ve turkıye ankara kondoloslugundan yegenımın pasaportunu cıkardılar .tabı bu durec 2010 ıdı ..şimdi nasıl oluyor kanunlar degıstımı bılmıyorum abd gırer gırmez greencardlı olacakları için abd pasaport basvurusu yapabılıyormuyuz ..
-
Bu konu hakkında net bir bilgim yok, açikcası rapor ertesi gün çıkıyor ve o gün gönderiyorlar ama sizin randevunuzun Perşembe olması biraz riskli gibi geldi bana, muhtemelen sorun olmaz ama siz yine de sağlık raporunuzun çıktısını alıp mülakata götürün nolur nolmaz diye.
-
@JemappleG Önceki sayfalarda çok tartışıldı. Arama butonuna yazarsanız sonuçlar çıkar.
Ben de sizin durumunuzdaydım. Acımadan basıyolar aşıyı. Alternatifi yok.
-
-
Merhaba arkadaşlar,
Ben DV Green Card sahibi olarak ABD’ye giriş yaptım ve şu anda Ohio’da yaşıyor/çalışıyorum. ABD’de iş, banka, araç, adres ve vergi düzenimi kurmuş durumdayım. Nişanlım ise şu anda Türkiye’de ve Ağustos gibi evlenmeyi planlıyoruz.
Evlilik sonrasında onu mümkün olan en kısa sürede ABD’ye getirmek istiyorum. Şu an en hızlı ve guvenli seçeneklerden biri dil okulu/F1 süreci gibi göründüğü için, aklımdaki plan onun bu şekilde ABD’ye gelmesi, burada evlendikten sonra benim üzerimden Green Card sürecine başvurmak. Hali hazirda Agustos ayina cok kalmadigi icin turist vizesi ile randevu almamiz cok zor gorunuyor ve turist vizesinin red orani ogrenci vizesine gore cok daha yuksek. Alternatif onerileriniz varsa alabilirim.
Ancak özellikle şunları merak ediyorum:
Bu yöntemin riskleri nelerdir? Duzgun ilerletilmesi icin neler yapilmali?
F1/dil okulu ile giriş yaptıktan kısa süre sonra evlilik ve AOS süreci problem yaratabilir mi?
“Immigrant intent” konusu ne kadar kritik?
Ülkeye giriş-çıkışlarda sorun yaşanabilir mi?
Daha güvenli / daha risksiz bir süreç önerir misiniz?
Benzer süreci yaşayanların timeline ve deneyimleri nasıl oldu?Açıkçası öncelikli hedefim birlikte ABD’de yaşamaya hızlı şekilde başlayabilmek. Eğer bu süreç çok problemli/riskli görünüyorsa, alternatif olarak işimi bırakıp Türkiye’ye dönüp süreci oradan yürütmeyi ve bu sırada Re-entry Permit kullanmayı da değerlendiriyorum.Re-entry permit sebebine evlilik yazip, orada bu sureci yonetmek mantikli mi ? Bunu da yapan arkadaslarimiz varsa dinlemek isterim.
Benzer süreç yaşamış arkadaşların yorumlarını gerçekten merak ediyorum 🙏
-
-
Merhaba
Ben abd vatandasıyım amerıkada dogdum .turkıyede dogan 10 ve 13 yasındaki cocuklarıma ır-2 vızesıne basvurduk 2024 temmuzda onsylarımız geldı ır-2 vızemızı sldık tam 23 ay surdu bu işlem . Şimdi bundan sonraki surec nadıl işliycek bilgisi olan varmı 6 ay vıze suremız var ve gıtıs yapmamız grekıyor cocukların abd pasaportu nasıl cıkarılıyor bılgıdı tecrubesı olan varsa cok sevınırım . 2010 da ablam oglunu bu yolla abd vatandası yaptı gırıs yaptı sbd kısa sure kaldı ve turkıye ankara kondoloslugundan yegenımın pasaportunu cıkardılar .tabı bu durec 2010 ıdı ..şimdi nasıl oluyor kanunlar degıstımı bılmıyorum abd gırer gırmez greencardlı olacakları için abd pasaport basvurusu yapabılıyormuyuz .. -
merhabalar herkese
Benim sorum mülakat taki doktor muayenesinde aşı ile ilgili: Green Kart'tan önce istenen aşıları internette buldum ama bu aşıları yapmış olmamıza rağmen bizim e-Nabız'da birçoğu gözükmüyor. Bununla ilgili bizimle aynı durumda olanlar oldu mu? Hepsini tekrar mı yaptırmamız mi gerekli?
-
@ayvalik10 Merhaba, oğlum vatandaş ABD de yasiyor, anne baba statüsünden Green Card a müracaat etti, sonrasında iptal etti, iptalini posta yolu ile yaptı ama henüz bir cvp alamadık.
-
Merhaba.
Abd vatandaşı eşim üzerinden GC başvurusu yapacağım.Uscis sitesinde form ücretleri yazıyor ama ayrı ayrı yazıyor.
Tek seferde seyahat izni, çalışma izni ve 130 başvurusu yapacağım için chatgpt birlikte yaptığın için ayrıca ücret ödemene gerek yok diyor ama bu yıl başvuran olduy sa güncel ücret bilgilerini paylaşabilir mi?
Teşekkürler -
Merhaba, uzun bekleyis sonucunda dun vizemiz onaylandi. Esim ve benim icin sorunsuz gecen bir mulakat oldu, 5-10 dakika arasiydi galiba. Konsolosluk da kalabalik degildi. Bekleyenlere sabirlar diliyorum.
-
@Ali-a, içinde söyledi: Doktor ungan randevusu hakkında
@ATS16 Kredi kartından döviz olarak mı çekiyorlar ? Veya güncel kur üzerinden tutarı çevirip TL olarak mı ?
Saglik muayenesi gunundeki kur uzerinden TL cekim yapiyor Unganlar kredi karti odemelerinde
-
Aranizda I-130 onayi beklerken Petitioner Biometric randevusu gelen arkadasimiz varmi?
-
@çotonak28 merhaba Ben 2024 de seyahat iznim gelmemisti acil seyahat iznine basvurmustum ailemin saglik priblemleri sebebi Ile. Ve bana 1 aylik izin vermislerdi. Hemen 2 gun sonrasinda bileti aldik gittim ve seyahat izin suremin dolmasina 1 gun kala donus yaptim. Beni iceriye odaya aldilar neden gittinjz, kac gun kaldiniz , burada hangi adreste yasiyorsunuz diye sordular. Sonra gecebilirsiniz dediler.acil degildesizin gibi normal seyahat izninile seyahat Eden arkadasim da oldu bir sorun olmadi. Ama tabi bunlar bizim tecrubemiz. Avukata sordugumda sureciniz devam ediyor elbette kimse birsey garanti edemez ama bu green card olsada ayni v ekstrem bir surmunuz olmadigi surece giris yaparsiniz demisti.
-
Amerika vatandasligini kanitlayabilir 3 farkli belge var.
-- Dogum belgesi (Dogdugu state in "Vital Record"larindan alabilir)
-- Gocmenlik yoluyla alinmis "Certificate of Naturalization". (USCIS'e basvurarak yeniden cikartilmasini isteyebilir)
-- Amerikan pasaportunun kendisi (Bu elinde yoksa, diger iki maddeden birini tasiyor olmasi gerekiyor tekrardan pasaport cikarttirabilmek icin)SSN numarasi uzerinden vatandasligi sorgulanabiliyor ancak SSN belgesinin kendisi bir vatandaslik kaniti olarak sayilmiyor.
-- SSA (Social Security Administration) web sitesinden SSN kartini yenilenmesini isteme hakki var. -
@Metty-Yalcin Selamlar, maalesef bir etkisi olmaz. Benim de babam Amerikan vatandaşı ve benle kardeşlerim de başvurumuzdan 9 ay sonra approve olduk ama bu bir şey değiştirmiyor.
Bekarlar için 7-10 yıl, evliler için 10-15 yıl gibi süreler veriliyor. Çok iyi avukatlara başvurduk ama hepsi de durumu deşitiremeyeceğimizi söyledi. -
Benzer bir sorunda biz yaşıyoruz Eşimle birlikte aktif Türkiye'de yaşıyoruz burda oturum kartı aldık eşime amacımız bana vize çıkana kadar hiç yoktan NVC aşamasına gelene kadar birlikte olabilmek. Buna cevap vericek olur mu bilmiyorum Sponsorun Eşimin ABD İle ilişkisi çok kopuk 2021 ve 2023 tax returnlerini eksiksiz bir şekilde file etmiş. fakat 2022 ve 2024 yılını file etmedi. Çünkü geliri minimum filling olan 10.000$ altında olduğu için uğraşmadı aslında yaptığı şeyde bir sorun yok fakat bu bizim sürecimizi nasıl etkileyecek ABD'de değiliz bu tax'ları doldurmak istesek bile geçmişe yönelik tax return ABD'ye gitmeden nasıl yapacağız?
Bir diğer konu benim eşimin Amerika ile gerçekten fiziki bir bağının olmaması ailesi meksikada yaşadığı için hep meksikada kalmış amerikaya gitmiş çalışmış para kazanmış dönmüş ve genelde bu şekilde devam etmiş hiç kalıcı olarak yerleşmemiş ailesi orda olmadığı için
Banka Hesabı yok ABD Telefon numarası yok +1 numarası yok. Eyalet kimliği süresi muhtemelen biz NVC Aşamasına gelmeden dolucak Voter Register baktığımda sadece 1 kez oy kullanmış. Herhangi aktif bir Lease veya adres yok.Ve tüm bunlardan daha büyük sorunumuz eşimin kendi anne ve babası içinde Green Card başvurusunda bulunmuş olması bu süreçte şuanda devam ediyor ve biz I-130 Beklerken onların süreci şuanda NVC aşamasında Joint sponsor aşamasında ilerleyemediler henüz bu süreci ailesinin tuttuğu avukat yürütüyor benim sürecimi ise ben kendim yürütüyorum. Ama sorun şu ki bu süreçte zaten proof of domicile veriliyor. Yani ailesi vizeyi aldığında eşimin Amerikaya taşınması gerekiyor diye biliyorum. Bunu yapmazsa sıra bana geldiğinde NVC aşamasında bunu sorabilirler diye düşünüyorum.
Çok karışık bir durumun içerisindeyiz bunun için ne yapmalıyız aklımdaki tek fikir eşimin Ailesinin vizesi çıktığında eşimi Amerikaya yollamak ordayken telefon numarası,banka hesabı gibi düzenli bir hayat için adımları atması olabilir sanırım başka aklıma bir fikir gelmiyor... Siz olsaydınız ne yapardınız tekrardan yardımcı olan herkese teşekkürler...
-
Herkese selamlar arkadaslar.Yakın zamanda advance parol veya ı 512 ile türkiyeye gidip gelem varmıdır? Yardımcı olursanız cok sevinirim.Tesekkurler.
-
Merhabalar ben K-1 Nişanlılık vizesi başvurusu yaptım Dosyalarım evraklarım her şey tamam Ankara’dan gereken mail de geldi yalnız tek bir sorunum var size sormak istediğim merak ettiğim bir şey var.
Benim iki üç Sene önce başıma bir talihsizlik geldi. Bir arkadaşıma yardım edeyim derken arkadaşımın ricası üzerine hesabıma gelen parayı çekip arkadaşıma verdim ve istemediğim halde nitelikli dolandırıcık suçuyla yargılandım yargılanma sonucu Mahkemeden beraat aldım şu an elimde beraat kararı mahkeme kararı vardır. Ve aynı arkadaşım ile beraber aynı evde kalıyorduk evin kontratı benim üzerimeydi ben bir gün ailemin yanına gittim ve arkadaşımın kaldığı evi polisler basmış arkadaşımı ve kız arkadaşını almışlar bundan dolayı beni de fuhuş konusuyla ilgili Yargıladılar bu sebepten dolayı 45 gün ceza yattım ve dosya kapandı. Bahsettiğim her iki dosyanın da sonucu evrakları elimde mevcuttur. Saygıdeğer okuyucularım lütfen bana bu konuda bilgi verin.
Sizce ben ve Ds-160’ı doldururken mahkeme ceza soruları bölümünde geçmişimde hiçbir şey yaşamadım mahkemeye çıkmadım cezam yoktur diye işaretleyip vize görüşmesine adli sicil kağıdımın temiz bir şekilde götürüp hiçbir şey yokmuş gibi mi gireyim yoksa olanı biteni dolduracağım formda anlatıp bu dosyaların sonuçlarıyla birlikte vize görüşmesine yanımda mı götürüp açıklamasını yapayım hangisini yaparsam vizeyi alabilirim ya da hangisini yaparsam benim için geleceğim için daha iyi olabilir. E-Devletten adli sicil kağıdına baktığım zaman temiz çıkıyor ve arşiv kaydına baktığım zaman o da temiz çıkıyor vize görüşmesine sadece adli sicil kâğıdımı Götürsem ve hiçbir şey bahsetmesem sizce bir sorun olur mu orada kendileri herhangi bir araştırma yapıyorlar mı bu konuda bana bilgi verebilir misiniz teşekkür eder iyi günler dilerim.
-
K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@runaslan eyvallah kardeşim teşekkür ederim
-
Evet teşekkürler bu formdan yazdım ama otomatik mesaj dışında bir yanıt gelmedi.
Birde dosya Ankara’ya ulaştığında buna dair ulaştı diye bir bilgilendirme gönderiyorlar mı başvuruda bulunan tarafa ?@crazycells, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@turmex, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Konsoloslugun yanitladigi telefon numarasi ve mail adresi nedir biliyor musunuz @crazycells
boyle bir telefon numarasi yok maalesef, ama gocmen vizelerle ilgili sorular icin en etkili iletisim yolu su form:
-
@turmex Ocak ayında vize aldığımda covid döneminde “confirmation maili” atmadıklarını, randevu sayfasına giriş yapıp uygun tarih bulduğumda hemen randevu oluşturmamı söylemişlerdi.
Göçmen vize kısmında hesap oluşturdum. Sonrasında “K1 yönergeleriyle ilgili bir mail aldım” kısmından devam edip randevumu almıştım ben.
Bir sorun olursa bana attıkları mailin çıktısını alıp siz böyle demiştiniz diye gösteririm diye düşündüm ama hiç gerek bile kalmadı ne mülakat günü ne de doktor muayenesinde bize ulaştı mailini hiç sormadılar bile. -
Herkese merhaba, Buraya mı sormam gerekliydi bilmiyorum ama, yanlış yerde isem şimdiden kusura bakmayın.
K1 ile başvuru yaptık, noa2 bekliyoruz. bu arada uscis başvurusu yaparken yazdığım ikamet adresimden başka bir adrese taşındım, mahalle semt il ilçe hepsi aynı sadece sokak ismi değişti.
bu süreçte nvc için adres değişikliği bildirmem gerekiyor mu? Gerekiyorsa da nereye yapabilirim. Önceki adresime herhangi bir belge gitmesini istemiyorum çünkü geçici bir süreliğine kiracı olarak oturuyorduk ve beni tanıyan da kimse yok, evrak vs giderse kaybolmasından endişe ediyorum. -
Arkadaşlar bu noa1 ve noa 2 aşamaları ne anlama geliyor acaba
-
@Güven-Carmen-Tek noa 1: form ı-797 nin onayına deniyor. bu form onaylanınca da noa 2 almış oluyorsunuz. Noa 1 genelde hızlı geliyor uscis in amerikalı nişanlınızın başvurunuzu aldığını, ve işleme aldıklarını ifade ediyor. noa2 daha uzun sürüyor, biz eylülde başvurduk, hala bekliyoruz 6,5 ay oldu. 5-7 ay arasında onaylanıyor şuanda, uscis sitesinde yazana göre. noa 2 de başvurunuzun onaylandığı anlamına geliyor ve noa 2 sonrasında evraklarınızı nvc(vize merkezi) ye gönderiyorlar, orası da onayladıktan sonra evraklarınızı sizin bağlı olduğunuz en yakın konsolosluğa gönderiyorlar ve bu sefer sizin süreciniz başlıyor.
Sabırlı beklemeler
-
@turmex, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Evet teşekkürler bu formdan yazdım ama otomatik mesaj dışında bir yanıt gelmedi.
Birde dosya Ankara’ya ulaştığında buna dair ulaştı diye bir bilgilendirme gönderiyorlar mı başvuruda bulunan tarafa ?@crazycells, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@turmex, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Konsoloslugun yanitladigi telefon numarasi ve mail adresi nedir biliyor musunuz @crazycells
boyle bir telefon numarasi yok maalesef, ama gocmen vizelerle ilgili sorular icin en etkili iletisim yolu su form:
once otomatik email geliyor, sonra 1 hafta icinde de cevaplari... beklemeniz yeterli.
Dosya ulasinca size bir bilgi gelmiyor maalesef, ama oncesinde NVC'den yonlendirme gelecektir diye dusunuyorum. Sayin @Jossie NVC direkt mulakat tarihini veriyor mu su an? Yoksa sizin mi randevu tarihi almanizi istiyor?
-
@Yeliz-Saray, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Herkese merhaba, Buraya mı sormam gerekliydi bilmiyorum ama, yanlış yerde isem şimdiden kusura bakmayın.
K1 ile başvuru yaptık, noa2 bekliyoruz. bu arada uscis başvurusu yaparken yazdığım ikamet adresimden başka bir adrese taşındım, mahalle semt il ilçe hepsi aynı sadece sokak ismi değişti.
bu süreçte nvc için adres değişikliği bildirmem gerekiyor mu? Gerekiyorsa da nereye yapabilirim. Önceki adresime herhangi bir belge gitmesini istemiyorum çünkü geçici bir süreliğine kiracı olarak oturuyorduk ve beni tanıyan da kimse yok, evrak vs giderse kaybolmasından endişe ediyorum.Oturdugunuz adres degil de, iletisim adresi degistiyse bunu bildirmeniz gerekiyor.
Adresi online USCIS hesabinizdan veya suradan degistirebilirsiniz:
-
@Güven-Carmen-Tek, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Arkadaşlar bu noa1 ve noa 2 aşamaları ne anlama geliyor acaba
NOA1 -> USCIS'in formunuzu alip isleme koydugunu belirten bildirim...
NOA2 -> USCIS'in basvurunuzu onaylayip, dosyayi NVC'ye gonderecegini belirten bildirim...
-
@Yeliz-Saray, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Herkese merhaba, Buraya mı sormam gerekliydi bilmiyorum ama, yanlış yerde isem şimdiden kusura bakmayın.
K1 ile başvuru yaptık, noa2 bekliyoruz. bu arada uscis başvurusu yaparken yazdığım ikamet adresimden başka bir adrese taşındım, mahalle semt il ilçe hepsi aynı sadece sokak ismi değişti.
bu süreçte nvc için adres değişikliği bildirmem gerekiyor mu? Gerekiyorsa da nereye yapabilirim. Önceki adresime herhangi bir belge gitmesini istemiyorum çünkü geçici bir süreliğine kiracı olarak oturuyorduk ve beni tanıyan da kimse yok, evrak vs giderse kaybolmasından endişe ediyorum.@Yeliz-Saray sizin bu durum da bir şey yapmanıza gerek yok çünkü sizin adresinize bu aşama da herhangi bir evrak gönderilmeyecek.Dosyanız Ankara’ya ulaştığın da vize formunuzu doldururken mevcut adresinizi belirtirsiniz.
-
-
@crazycells, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@Rookie NOA2'yi ayrica mektup seklinde gondermiyorlar mi sayin @Rookie , yoksa bunu da mi tamamen online'a aldilar?
@crazycells Noa2 Amerika da ki tarafa mektup olarak gidiyor evet ama Türkiye de ki tarafın adres değişikliği bu duruma etki etmiyor.
Ben soruyu Türkiye tarafında ki adres değişikliği olarak anladım.Eğer Amerika da nişanlı olan taraf adres değişikliğin de bulunursa mutlaka bu değişikliği Uscise bildirmeli tabi ki.
Ayrıca @crazycells bu Noa1 Noa2 hakkında ki kafa karışıklıklarını gidermek adına ilk sayfada ki bilgilerin karşısına hangi tarafın bu aşamalarda yaptıkları değişikleri bildirmesi gerektiğini yazabiliriz.Örneğin Noa1 ve Noa2 aşamalarında Türkiye’ye de ki nişanlının fiziksel adres değişikliğinin bi problem yaratmayacağı lakin iletişim bilgilerin de (e-mail özellikle) herhangi bir değişiklik olursa bunun mutlaka bildirilmesi gerektiği gibi.Tabi bu daha düzgün ve anlaşılır ifadeyle de yazılabilir.
-
@Rookie, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@crazycells, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@Rookie NOA2'yi ayrica mektup seklinde gondermiyorlar mi sayin @Rookie , yoksa bunu da mi tamamen online'a aldilar?
@crazycells Noa2 Amerika da ki tarafa mektup olarak gidiyor evet ama Türkiye de ki tarafın adres değişikliği bu duruma etki etmiyor.
Ben soruyu Türkiye tarafında ki adres değişikliği olarak anladım.Eğer Amerika da nişanlı olan taraf adres değişikliğin de bulunursa mutlaka bu değişikliği Uscise bildirmeli tabi ki.
Ayrıca @crazycells bu Noa1 Noa2 hakkında ki kafa karışıklıklarını gidermek adına ilk sayfada ki bilgilerin karşısına hangi tarafın bu aşamalarda yaptıkları değişikleri bildirmesi gerektiğini yazabiliriz.Örneğin Noa1 ve Noa2 aşamalarında Türkiye’ye de ki nişanlının fiziksel adres değişikliğinin bi problem yaratmayacağı lakin iletişim bilgilerin de (e-mail özellikle) herhangi bir değişiklik olursa bunun mutlaka bildirilmesi gerektiği gibi.Tabi bu daha düzgün ve anlaşılır ifadeyle de yazılabilir.
Evet, sayin @Rookie , bu konuda size katiliyorum; fakat aslinda bu konuyu arsivleyip daha kapsamli bir ilk iletiyle yeni bir "Nisanlilik Vizesi" basligi olusturmayi dusunuyorum. Bu sekilde tum guncellemeleri ilk iletinin en altina tarihleriyle ekleyebilecegiz.
-
@Yeliz-Saray gerçekten çok zor bir süreç ve bu kadar uzun bir süre beklemek insanı çok yoruyor verdiğiniz bu bilgiler için çok teşekkür ederim kardeşim

-
@crazycells çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için

-
@crazycells @Rookie Çok teşekkür ederim, ben türkiyedeyim dosyalar ankara ya gelene kadar bana herhangi bir evrak gelmiyor anladığım kadarıyla, ankaraya geldikten sonra ds formu doldururken yeni adresimi yazacağım ayrıca ankaraya da türkiyedeki adres değişikliğim ile iligli mail göndereceğim.
Teşekkür ederim destekleriniz için
-
Arkadaşlar bankaya kredi borçlarım var pandemiden dolayı calisamadigim için ödeyemedim bu borçlar acaba vizemi etkilermi
-
@Güven-Carmen-Tek etkilemez
-
Tekrar merhaba. 21 ocakta dosyamızın onaylandığını ve Ankara’ya yollanacağını bildiren bir mail aldık fakat bu mailde bir case number yoktu. Bu mailin üzerinden yaklaşık 2 buçuk ay geçmesine rağmen başka bir bilgilendirme olmadı . Sormak istediğim bu durum olağan mı ? Yani 2 buçuk aylık süreçte bir gelişme olmaması? Birde normalde bu bilgilendirmede case number oluyor ve bizim mi istisna oldu? Birde şu aşamada ne yapmalıyız ? Yalnızca beklemeli miyiz? @crazycells
-
@turmex, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Tekrar merhaba. 21 ocakta dosyamızın onaylandığını ve Ankara’ya yollanacağını bildiren bir mail aldık fakat bu mailde bir case number yoktu. Bu mailin üzerinden yaklaşık 2 buçuk ay geçmesine rağmen başka bir bilgilendirme olmadı . Sormak istediğim bu durum olağan mı ? Yani 2 buçuk aylık süreçte bir gelişme olmaması? Birde normalde bu bilgilendirmede case number oluyor ve bizim mi istisna oldu? Birde şu aşamada ne yapmalıyız ? Yalnızca beklemeli miyiz? @crazycells
Size son gelen mektuplarda dosya numaraniz yaziyor diye tahmin ediyorum, eger son mektupta bulamazsaniz
USCIS'iNVC'yi arayip receipt number'i vererek dosya numaranizi ogrenebilirsiniz.Evet, su an icinde bulundugumuz olagandisi durumda 2.5 ay hicbir gelisme olmamasi -maalesef- normal bir durum, o nedenle telas etmenize gerek yok.
Benzer Başlıklar
132
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum