[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@b-ozgurgumus, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar konunuzun arasına dalıyorum gibi oluyor, durumları takip ediyorum fakat hala emin değilim doğru stepte olduğumu.
"Automatic Reply from KCC DV Documents"
The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email and is currently processing your documents. This email address, [email protected], is only used for applicants to provide the Kentucky Consular Center (KCC) with documents required to continue processing Diversity Visa applications. [email protected] does not respond to inquiries. If you have any Diversity Visa related questions, please email [email protected] with your case number, complete name, and date of birth, as entered on your original entry.You should expect an email from KCC in the next 3-6 weeks. If you do not hear from KCC after 6 weeks, please contact [email protected] to confirm all of your documents have been received, and you are ready to be scheduled for an interview.
( 30.09.2020 )
En Son Aldığım mail bu oldu. Güncel durumda minimum mart sonuna kadar yeni bir mail beklememem normal diymi? içime bir kurt düşmeye başladı acaba biyerde eksik yaptım yanlış stepte mi bekliyorum diye.
Bir sorun gorunmuyor, bence sadece beklemelisiniz :)
-
@gucarslan done
-
@crazycells @gucarslan Merhaba KCC'ye belgelerimde bir sorun varmii, onay maili ne zaman gelir tarzi soru sordugum bir mail attim, cevap olarak bana bu maili atmislar. Yani belgeler bize ulaștı bekleyin mi demek bu? Biraz genel yazmislar bir sorun olsa belirtirler miydi? _________________________________
"Thank you for your inquiry.Your DS-260 has been processed. You should have received, or will soon receive, an email from the Kentucky Consular Center giving you instructions to complete in order for your case to continue processing. Please follow the instructions in the email. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Please refer to the visa bulletin at travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check dvlottery.state.gov."
-
Mülakat deneyimi anlatan kimse kalmadı niye kimse mülakatını paylaşmıyor
-
@gariban dünya dışında bir yerde miydin yeni mi geldin ne mülakatı konsolosluk kapalı insanlar haklarını kaybedip tekrar geri almaya çalışıyorlar
-
@Gunelll, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells @gucarslan Merhaba KCC'ye belgelerimde bir sorun varmii, onay maili ne zaman gelir tarzi soru sordugum bir mail attim, cevap olarak bana bu maili atmislar. Yani belgeler bize ulaștı bekleyin mi demek bu? Biraz genel yazmislar bir sorun olsa belirtirler miydi? _________________________________
"Thank you for your inquiry.Your DS-260 has been processed. You should have received, or will soon receive, an email from the Kentucky Consular Center giving you instructions to complete in order for your case to continue processing. Please follow the instructions in the email. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Please refer to the visa bulletin at travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check dvlottery.state.gov."
Merhaba,
Size klasik cevaplarından birini vermişler. Takiplerimize göre şu anda 5000'ler tamamlandı; 6k - 9k arasında onaylar gidip geliyor. Size de çok yakın zamanda evraklarınızla ilgili durum güncellemesi gelecektir.
Dilerseniz bekleyebilir ya da yeniden durumunuzu sorabilirsiniz.
-
@gariban, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Mülakat deneyimi anlatan kimse kalmadı niye kimse mülakatını paylaşmıyor
Maalesef konsolosluklarda mulakatlar -pandemi ve executive order'lar dolayisiyla- baslamadi.
-
@Gunelll, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
merhaba. sn. @Sono'nun da dediği gibi klasik cevapları. siz mail atmaya ve sormaya devam edin. bu şekilde çok arkadaşımız sonuç almayı başardı. pes etmeyin..
-
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir aktif olamıyordum. Google docs'tan gördüğüme göre belge isteme sıram gelmek üzere,
Telegram grup linkini benimle paylaşabilir misiniz? -
@Arda-Yalınay özel mesajla bilgi verdim size.
-
@Sono @gucarslan teșekkür ederim, biraz daha beklerim o zaman sonra yine denerim. 👍👍
-
Evet hepimiz 31 Marta kilitlendik umarım öyle bir şey olmaz ancak sizce bu tarihi yine uzatabilirler mi yasakları .
-
@sakaryalı93 Her şey Biden'ın iki dudağı arasında.Bekleyeceğiz ve göreceğiz.
-
@gucarslan merhaba;
Bu akşam Biden, cnn de olacak diyorlar ,tarafınızdan ortak bir mesaj metni hazırlanıp ,ilgili programın sunucusuna yada sorulacak olan sorular hazırlanarak bir aksiyon oluşturulabilir mi?(kararname iptali için) -
@susadem merhaba. böyle bir çalışma yaptık ve uygun olan arkadaşlarımız mailleri / tweetleri gönderdi. faydası olacak mı? bakalım..
-
istenecek belgelerde pasaport degisim nedenini anlatan passport explanation pdf dosyasinda kullanilacak bir format var midir? hitap sekli, tarih, sonuna Best regards, isim soyad vs. eklenmeli mi? yoksa direk olarak "The passport which I applied to the DV2021 entry was about to expire at the date of 15 May 2021. I renewed my passport at the date of 31 December 2020. I updated my ds-260 form with my new passport details." sadece bu sekilde bir pdf dosyasi uygun mudur?
Tesekkurler. -
@orko79 kisa ve öz şekilde yazabilirsiniz. hitaben "Dear Sir/Madam" kullanabilirsiniz.
-
Telegram hesabına beni ekleyebilirmisiniz
-
@RAMAZAN-SEN, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Telegram hesabına beni ekleyebilirmisiniz
@gucarslan dan öğrendiğim kadarı ile sadece talihlileri ekliyorlar.
-
@RAMAZAN-SEN ozel mesajla bilgi verdim size. bu arada lütfen sürecinizi imzaniza taşıyın.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum