Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini 31 Mart 2021'e Kadar Durdurma Kararı (1 Ocak 2021)


  • bende gönderdim, umarım çare olur.



  • @sinan-ruscuklu bu konuda arkadaşlar bir çalışma yapıyor, sonuçlandırıldığı gibi forumda bildilendirme yapacağız

  • ⭐⭐⭐

    DV2020 ve DV2021'liler olarak yürüttüğümüz mail organizasyonu ilk meyvesini verdi. İnşallah yasakların kalkmasına ve tüm vize türlerinde bekleyen arkadaşlarımızın hayallerine kavuşmasında fayda sağlar. Emeği geçen @gucarslan ve @Muhtaradana'ya çok teşekkür ederiz.

    @gucarslan bey'in Forbes'a verdiği mülakatın linkini aşağı bırakıyorum. Ayrıca Twitter'daki gönderi de desteklerinizi bekliyor 🙂


  • @Sono gerçekten çok güzel oldu ❤


  • Gurur duydum 🙏🏾

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Sono, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini 31 Mart 2021'e Kadar Durdurma Kararı (1 Ocak 2021)

    DV2020 ve DV2021'liler olarak yürüttüğümüz mail organizasyonu ilk meyvesini verdi. İnşallah yasakların kalkmasına ve tüm vize türlerinde bekleyen arkadaşlarımızın hayallerine kavuşmasında fayda sağlar. Emeği geçen @gucarslan ve @Muhtaradana'ya çok teşekkür ederiz.

    @gucarslan bey'in Forbes'a verdiği mülakatın linkini aşağı bırakıyorum. Ayrıca Twitter'daki gönderi de desteklerinizi bekliyor 🙂

    inanılmaz bir geceydi!

    yani yaptığımız bir şeyin sonuca ulaşması ve bunun sonrasında attığınız adımların sonuç verdiğini görmek gerçekten gurur verici. bu haber hepimizin, hepimiz için!

    Chantal Da Silva'dan görüşme için haber aldğımızda çocuklar gibi sevindik ne yalan söyleyeyim. hikayelerimizi dinleyip bunu da en kısa sürede haber yapması halkulade bir şeydi.

    peşinden Forbes'ın ilgili haberi 16,5M takipçili hesabında paylaşması ise, bambaşka bir şeye dönüştürdü attığımız adımı.

    bir iki günde hazırlayıp hayata geçirdiğimiz site, (https://savediversityvisa.org/) beklemediğimiz bir ilgi gördü ve ne yazık ki aşırı trafikten bir süre erişim problemi yaşadık 🙂 neyse ki hemen müdahale ettik ve tekrar hayata geçirdik.

    kısaca dün, yaptığımız her ne varsa insanların / kurumların ve en önemlisi basının ilgisini çekti. bir çok gazeteci ilgili haberi kişisel hesaplarında paylaştı ve destek verdi. buna göçmen avukatları, global DV Telegram grupları da eklenince bir anda sitenin mail adresi insanların immigration hikayeleri ile dolup taştı! bir kaçını okuma şansım oldu, hepsi inanılmaz hikayeler.. hepsi bizden hikayeler.

    ez cümle; bu adımda emeği olan herkese, başta bu forum olmak üzere herkese sonsuz teşekkürler. biz yaptığımız, yapmak istediğimiz şeyin farkındayız ve ne kadar çok istediğimizi biliyoruz.

    yakında malum başlık, vize mülakatları hikayeleri ile dolup taşacak, göreceksiniz.

    güzel bir söz vardır; "et tekrare ahsen, velev kane yüzseksen" diye
    biz yolumuza devam edelim..
    tekrar güzeldir, yüzseksen kere olsa bile!


  • @gucarslan @Muhtaradana @Sono tebrikler, gurur duyuyoruz tüm çabanızla! Sabrın sonu selamet 🙏


  • Guzel video olmus bircok kurulus bu konuyla ilgileniyor.


  • sinirdan 25.000 siginmaci gecir tehdit olusturmasin. Yasal gocmenler olustursun.
    Ayar oldum haberi okuyunca

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Forbes az gelince Independent'ta haber yapalım dedik 🙂
    DV2021 talihlilerinden arkadaşımız Ebru Hanım'ın Independent'taki röportajı.
    forumdaki ve telegram'daki bütün arkadaşlarımız çok ama çok güzel işlere imza atıyor.
    umarım daha niceleri gelecektir.

  • ⭐⭐⭐

    @gucarslan Muhteşem bir haber ya. Ellerinize sağlık.

    Değerli forum üyelerimizin paylaşım ve beğeneleri için The Independent'ın Twitter paylaşımını aşağı bırakıyorum 🙂



  • Jen Psakinin durumdan haberi yokmus gibi davranmasi. Biden bunu immoral ve ineffective buluyor diyor ama bos soylemler.


  • Bir şeyler oluyor:

    "Big win in Gomez! DV-2020 folks whose visas were expiring will remain valid. Here's the order.."


  • özetle;

    For the foregoing reasons, Plaintiffs’ Motion for Emergency Injunctive Relief is granted in part and denied in part. The court hereby orders pursuant to the All Writs Act, 28 U.S.C. § 1651(a), that Defendants shall treat all visas issued or renewed pursuant to Gomez I as having been issued in the first instance as of the date that this court renders a final judgment in this action. The court’s Order contains two caveats. First, in the event that the Proclamations are rescinded or expire without renewal on or before March 31, 2021, the DV-2020 Plaintiffs’ challenge to the Proclamations will become moot. The court would then no longer have jurisdiction over those claims, and relief under the All Writs Act would no longer be necessary.
    Accordingly, if the Proclamations are rescinded or expire without renewal on or before March 31, 2021, Defendants shall treat all visas issued or renewed pursuant to Gomez I as having been issued in the first instance as of the date the Proclamations are no longer effective. Second, the court’s Order shall not apply to DV-2020 Plaintiffs whose visas will expire or were set to expire between February 17, and February 28, 2021, in light of the State Department’s decision to grant national interest waivers to such DV-2020 visa holders, see Defs.’ Notice on Recent Actions Taken by the State Department, ECF No. 208, at 3. Those Plaintiffs now lack standing to challenge the Proclamations, and the court lacks jurisdiction over their claims. If the State Department grants further national interest waivers for DV-2020 Plaintiffs whose visas will expire in March 2021, the court will entertain requests to modify this Order, as necessary.


  • @DustyBlue türkçe translation
    Yukarıdaki nedenlerden ötürü, Davacıların Acil İhtiyati Tedbir Önergesi kısmen kabul edilmiş ve kısmen reddedilmiştir. Mahkeme, Tüm Yazılı Yasa, 28 U.S.C. § 1651 (a), Davalıların Gomez I uyarınca verilen veya yenilenen tüm vizeleri, bu mahkemenin bu davada nihai bir karar verdiği tarihten itibaren ilk derece mahkemesinde verilmiş kabul edeceklerdir. Mahkemenin Kararı iki uyarı içermektedir. İlk olarak, Bildirilerin 31 Mart 2021 tarihinde veya öncesinde iptal edilmesi veya yenilenmeden sona ermesi durumunda, DV-2020 Davacılarının Bildirilere karşı itirazı tartışmalı hale gelecektir. Mahkemenin artık bu iddialar üzerinde yargı yetkisi olmayacak ve Tüm Yazılar Yasası uyarınca tazminat artık gerekli olmayacaktı.
    Buna göre, Bildirilerin 31 Mart 2021 tarihinde veya daha önce iptal edilmesi veya yenilenmeden sona ermesi halinde, Davalılar Gomez I uyarınca verilen veya yenilenen tüm vizeleri, Bildirilerin artık yürürlükte olmadığı tarihten itibaren ilk etapta verilmiş kabul edeceklerdir. İkinci olarak, Mahkeme Kararı, Dışişleri Bakanlığı'nın bu tür DV-2020 vizelerine ulusal çıkar muafiyeti verme kararı ışığında, vizeleri 17 Şubat ile 28 Şubat 2021 arasında sona erecek veya sona erecek olan DV-2020 Davacıları için geçerli olmayacaktır. Sahipleri, bkz. Defs. 'Dışişleri Bakanlığı Tarafından Yapılan Son İşlemler Hakkında Bildirim, ECF No. 208, s. 3. Bu Davacılar artık Bildirilere itiraz etme hakkından yoksundur ve mahkemenin iddiaları üzerinde yargı yetkisi yoktur. Dışişleri Bakanlığı, vizeleri Mart 2021'de sona erecek olan DV-2020 Davacıları için ilave ulusal çıkar muafiyetleri verirse, mahkeme bu Emri gerektiği şekilde değiştirme taleplerini kabul edecektir.


  • @gucarslan emeğinize sağlık güzel şeyler olacak hepimiz beklemedeyiz


  • Merhabalar, 31 Mart Tarihindeki dava görüşmesi hakkında bilgi verebilecek olan var mı?


  • Arkadaşlar vize yasağındaki değişiklikle ilgili bir güncelleme söz konusu mu?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐


Benzer Başlıklar

  • 1
  • 447
  • 19
  • 1
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

97
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum